zoals altijd zeer tevreden

We laten om de paar maanden onze hond Teun (bearded collie) een wasbeurt geven. Ook deze keer was dat prima. Hij zag er weer prachtig uit en rook heerlijk.

Super service en mega snelle levering!

Snel geleverd, goede prijs

Super advies gekregen en snelle levering.

Ik heb een hondenbadjas gekocht voor mijn atopisch hond omdat ik hem heel vaak moet wassen. Ik vond het lastig inschatten welke maat ik nodig had. Telefonisch contact gezocht. Mw zat in de auto maar ik werd met 5 min al teruggebeld met het juiste maatadvies. Super badjas ook de achterkant wordt bedekt. Heel blij mee.

Een snelle en fijne service.

Ik had een honden jasje besteld. Deze was net een maatje te klein. Kon het snel terugsturen en een groter maat voor in de plaats krijgen.

Mijn bestelling is correct bezorgd.

Knappe service en snelle levering

Gelukkig kan ik nog kattenbakvulling ( Deense klei ) van Linda Moler kopen bij Animal Cribs. Ik ben heel blij hen gevonden te hebben en telkens weer te kunnen rekenen op hun geweldige service.

Ik kreeg geen bevestigings mail van mijn betaling, maar toen ik daarover contact opnam, kreeg ik direct een mail terug van een vriendelijke vrouw dat mijn bestelling onderweg was. Vrij snel ontvangen daarna

Er werd alles aan gedaan om mijn bestelling toch voor elkaar te krijgen

Hoewel versturen niet meer werd gedaan, werd na mijn teleurgestelde mailtje mijn bestelling toch verstuurd. Toppie en het kwam goed aan.

Snelle verzending

Duidelijke pagina. Makkelijk alles te vinden en te bestellen en snelle levering. Wij en ook onze akita zijn erg blij met de waterblazer.

Vlotte service, goede kwaliteit

Voor mijn trimsalon heb ik verschillende groottes besteld. Ze zijn gemakkelijk aan te doen en bijna alle delen van de hond zijn bedekt. Voor mijn eigen honden ga ik ze ook bestellen.

Snelle service, duidelijke website, goede prijzen.

Zeer Goed

De website alsook bestellen is Top Zeer overzichtelijk en een snelle levering

zeer goed

goede en snelle levering

Ik ben erg blij met hoe snel mijn bestelling is verwerkt en verzonden

Snelle reactie op mijn mail aan de klantendienst en snelle levering van mijn bestelling!

Ik vond niet wat ik zocht op de website. Ik heb dit gemeld aan de klantendienst waar ik uitstekend werd geholpen en waar Bianca ervoor zorgde dat ik snel kreeg wat ik nodig had voor mijn poezen. Dank u wel!

Snelle levering van de bestelling.

Mijn bestelling was snel geleverd, stevig verpakt en zonder beschadigingen. Hartelijk dank!

Mooi en stevig speelgoed

Over zowel de bestelling als het materiaal zijn wij zeer tevreden.

netjes afgeleverd

Jammer dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zit

Goed product

betrouwbaar - solide - niet snel stuk. Geen hoge fluittoon (irritant voor honden) bij de hoogste stand. Verwarmingsfunctie is een must. Ondanks dat zijn we nog een uur aan het blazen na een zwempartij van onze Zwitserse Herder (onder- en boven vacht).

Snel geregeld en goede service

Ik ben onwijs blij met de producten van Animal Cribs, het is van goede kwaliteit, doet wat het moet doen en is niet duur. De bestelling was snel geleverd, en ik heb er al vaker dingen gekocht. Echt een super service!

Prima geregeld

Doen het prima geen problemen met leveren alles komt snel

keurige levering

Waterblazer was snel en keurig geleverd

gemakkelijke bestelling en snelle levering

Jammer dat er niet meer zakken kattenbakvulling Linda Moler in voorraad waren want meestal bestel ik er 8 in 1 keer en er waren er nu maar 5. Maar dat is geen probleem zolang ik er de volgende keer weer voldoende kan bestellen.

Westzijdeweg 6

2391JG Hazerswoude-dorp