Komen afspraak na

Tevreden

Wéér top geholpen.

Wéér top geholpen met mijn bestelling, snelle afhandeling, meedenken en aftersale. Heel fijn! Tot maar wéér een volgende keer. Wöéf

super goed. hoop nog lang mijn bestellingen via jullie te kunnen doen

zeer klantgericht en meedenkend

Prima producten, goede prijs, klantvriendelijk, service, snelle levering... 'n aanrader dus!

very nice experience

Good product, nice packaging and fast delivery. The price was good too. I will order again.

Uitstekende service

Hele prettige ervaring met een bestelling van een waterblazer. Ik kon de waterblazer in de salon bekijken en testen. Ik kreeg goed advies. De eigenaresse Bianca is zeer klantvriendelijk, reageert ook snel op berichtjes. Ik ben dan ook zeer tevreden.

Ik deed een bestelling die op gebied verzending volgens mij niet evident was. Maar jawel, 2 dagen later alles netjes en zonder problemen geleverd in België. Top!service!

Topservice

Wij waren op zoek naar hondenbadjassen voor onze 2 border collies. Zo kwamen we bij AnimalCribs terecht waar onze keuze snel gemaakt was. Met de handige maattabel was het snel duidelijk welke maat we moesten kiezen voor onze viervoeters. De bestelling werd snel en correct geleverd en de badjassen passen als gegoten. Beide baasjes en hun honden zijn dus zéér tevreden met deze aankoop.

Snel geleverd en goed telefonisch advies

Mooie hondenbadjas gekocht

Fijn product

Voor 4 uur besteld volgende dag in huis! Helaas kreeg ik het product 2 dagen later. Zal wel aan de post liggen, maar beloof het dan niet. Verder zeer tevreden over het product.

Tevreden met aankoop

Ik had een paar items besteld waarvan een shampoo uit voorraad was, maar dit top bedrijf hielp me de shampoo nog te krijgen. Ik ga hier vaker terug komen en zou dit ook aanraden.

tevreden hond, tevreden baasje

We zijn al meerdere keren bij Bianca geweest en ook nu ging het weer heel goed. We namen een mooi schone hond mee naar huis.

Supper.

Snelle levering. En de water blazer die we gekocht hebben voor onze husky, is helemaal super

Van kpn bericht ontvangen dat 1 van de 2 pakketten beschadigd was en retour afzender ging. Keurige mail ontvangen en bestelling werd iets later alsnog onbeschadigd afgeleverd. Netjes!

Snelle levering en vriendelijke reactie op vragen via de mail.

Na een fout in de levering de volgende dag al opgelost!!

De bestelling werd keurig verpakt ruim binnen de gestelde termijn geleverd.

De bestelling werd keurig verpakt ruim binnen de gestelde termijn geleverd.

Kan niet beter.

Snelle en correcte levering.

Zeer goed en correcte levering

Prima apparaat. Eenvoudig te bedienen. Alle materialen voelen degelijk aan. Mijn Leonberger was na een aantal minuten al gewend. Geluid is goed te doen. De hond vind het harde geblaas in zijn vacht even wennen maar met de juiste begeleiding en aanmoedigingen is het vreemde er zo vanaf. Onderwol, zand, stof, water enz. vliegt door de straat. Oftewel de Hurricane doet prima zijn taak.

Fijne badjas

Hele fijne badjas voor de hond. Ik heb er inmiddels 2 gekocht, zo vaak gebruik ik ze. Ook de service is top. Wordt met je meegedacht

Bestelling was binnen een paar dagen binnen. De tearwipes doekjes werken niet echt. De remover daarentegen wel.

Snelle en goede webshop

Door de drukte bij post.nl kwam de levering iets later. Maar de bestelling was nog dezelfde dag verzonden.

Snel geregeld

Fijn dat onze bestelling zo snel klaar lag en dat je het zo op kunt halen!

Snelle en nette levering.

Snel in huis en een fijne waterblazer.

Bestelling ok

Heb het product niet ontvangen nog maar dit zou komen door de post en niet door animalcribs. Ik heb het product nu ontvangen en ben tevreden.

Westzijdeweg 6

2391JG Hazerswoude-dorp