superr

Ik kon heel gemakkelijk de verpakking vinden die ik zocht en alle details werden beschreven. De bestelling die ik geplaatst heb is op tijd geleverd, ik ben er erg tevreden mee.

Andre Ouwenwendijk

Gewoon top.

Zeer goede service

Aanrader!

Goed!

Snel, makkelijk, veel keus.

alles zoals gevraagd

altijd snelle en netjes afgeleverd

Was makkelijk en duidelijk met bestellen. Prijzen zijn ook heel goed. 1 klein nadeel is dat je geen track and trash krijg je weet dus niet wanneer je pakketen binnen komen.

snelle levering en goede prijs !!

hetzelfde

Goeie levering

Goeie levering, goeie contact.

Goede kwaliteit

Quality, customer service and delivery time is impressive

I am extremely impressed with the quality, customer service, and delivery time! The product exceeded my expectations in terms of quality, showing great attention to detail and durability. The customer service team was outstanding—responsive, friendly, and eager to help with any questions I had. They made the entire experience smooth and hassle-free. Additionally, the delivery time was much faster than expected. My order arrived well-packaged and right on time. Overall, a fantastic experience! I highly recommend this company and will definitely be a returning customer.

Snel, Goede kwaliteit

Top kwaliteit van dozen!

Zoals verwacht!

Heel vriendelijke mensen

Fijne partij om mee samen te werken

Ik bestel hier mijn verzenddozen op maat al een paar jaar. Altijd tevreden over het resultaat. Goede communicatie via email over de aanpassing van de bezorging. Het eerste bezorgmoment kwam mij niet goed uit.

De levering is zoals besteld en verwacht

Super snel geleverd, en geweldige service!

Dank jullie wel voor het meedenken, waardoor ik mijn 'Positivi-tiet' koffiemok voor het goede doel tegen een schappelijke prijs kan verzenden, en er meer overblijft voor Pink Ribbon!

Ruim aanbod, perfecte kwaliteit en nog betere service

Ruime keuze aan aantrekkelijke prijzen. Vlot bestelproces, en toch heb ik een foutje gemaak. Dat werd ondervangen door Superdoos, meteen gecorrigeerd en dezelfde dag nog verzonden. Het was een proefbestelling dus ik bestel binnenkort meer.

Geweldig geholpen

De service is fantastisch en persoonlijk

Goede service!

Als vanouds,.. fijne omgang en erg klantvriendelijk. Order netjes op tijd geleverd en prima uitgevoerd. Dank weer en tot een volgende bestelling.

Precies zoals omschreven en snel geleverd.

Product is precies als omschreven. Netjes verpakt en snel geleverd. Wat ik wel raar vind is dat de vrachtkosten, in mijn geval, dezelfde prijs is al het product. Hierdoor is het product niet zo goedkoop dan je zou denken. Natuurlijk is het bij hogere afname wel in een beter verhouding.

Hele goede eerste ervaring

Prima service. Goede prijzen Goede bezorging ,goede algehele ervaring voor de eerste keer. Ik kom vaker terug.

Prima kwaliteit!

Alles snel geleverd, prima kwaliteit.

Snel, goed en tevreden!

Super snelle levering en top service!

Perfecte service

Alles netjes volgens afspraak en belofte. Kwaliteit van de artikelen prima!

Snelle goede levering

Duidelijke website, snelle levering

De Slof 10G

5107 RJ Dongen

(0)85-077-3684

Over Superdoos B.V. - Dozen op maat

Superdoos.nl levert alles om super te verpakken. Een groot assortiment kartonnen dozen op maat en uit voorraad. Superdoos.nl staat voor goedkoop, makkelijk en snel. Goedkope dozen op maat. Makkelijk online verzenddozen samenstellen en direct een prijs online. Snelle levering gratis in Nederland en België. "Klanten komen bij ons voor onze korte levertijden of scherpe prijzen, en klanten blijven bij ons vanwege onze leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. Superdoos is jouw business partner voor kartonnen dozen op maat" Ga naar Superdoos.nl en zie direct wat je kunt besparen.