Laden reviews...
87 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig snelle levering en scherpe prijzen. Het bestelproces via de website is duidelijk en de kwaliteit van de dozen is hoog. De klantenservice is vaak vriendelijk en behulpzaam, wat een vlotte afhandeling garandeert. Over het algemeen kiezen klanten opnieuw voor herhaalaankopen.
Prima contacten gehad om informatie te verkrijgen. Website is duidelijk geeft alles goed weer. Minpunt vind ik de afhandeling na de bestelling. Je moet aangeven wanneer de bezorging kan en wanneer niet. Gevolg dat de bezorging geschiedt juist op de dag dat het niet kan en er niemand is om het in ontvangst te nemen. Wellicht een aandachtspunt voor de transporteur
28 August 2025
Wim
Oosterhout
Hallo Wim,
Bedankt voor je review.
Er is inderdaad een miscommunicatie geweest over het moment van levering. Hier zijn we met onze transporteur mee bezig. Fijn dat het alsnog goed is gekomen. Succes met het project en graag tot de volgende keer.
Team Superdoos.nl
Ondanks het vooraf doorgeven van onze openingsuren + een extra mailtje omdat we merkten dat er geen rekening was gehouden met de sluitingsdag, is er toch een levering geweest op onze sluitingsdag. Gelukkig belde de chauffeur ons op en konden we meteen naar de winkel rijden. Dat lukt niet altijd. We hebben meerdere jobs.
27 August 2025
Stijn
Lokeren
Hoi Stijn,
Bedankt voor uw eerlijke review. Fijn dat u nog contact heeft gehad met de transporteur om de levering in orde te maken, dit had natuurlijk anders ingepland moeten worden door ons. Sluitingsdagen gaan helaas nog wel eens fout bij de verwerking in ons systeem, we gaan er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen. En we willen graag een volgende keer bewijzen dat de levering ook super kan zijn.
Team Superdoos.nl
Net nieuw als klant en uitstekend geholpen door de klantenservice!
23 August 2025
glenn
Arnhem
Hoi Glenn,
Bedankt je review.
Leuk om je erbij te hebben als klant.
uitstekend
19 August 2025
Jaap
Enkhuizen
Hi Jaap,
Bedankt voor je review!
Great quality, just as expected
17 August 2025
Mario
Amsterdam
Hi Mario,
Thanks for your review!
In de middag besteld en de volgende dag al geleverd. Netjes, snel en voor een hele goede prijs. Top!
13 August 2025
Thomas
Veghel
Bedankt Thomas!
Team Superdoos.nl
Snel ontvangen en goed aangekomen.
Managementassistenten
Katwijk Zh
Hi,
Team Superdoos.nl
Wij zijn goed geholpen. Snelle service en Levering.
Tijmen
Tilburg
Hey Thijmen,
Bedankt voor je review, topper!
Team Superdoos.nl
Via de website van Superdoos is het heel makkelijk om het juiste formaat doos te bestellen en de levering was ook supersnel.
Caroline
NIEUWEGEIN
Hey Caroline,
Fijn om te horen dat het gebruiken van onze website soepel verliep.
Bedankt voor je Super review.
Team Superdoos.nl
Snelle levering uit voorraad!
23 July 2025
Harry
Meppel
Zo is dat!
Bedankt voor je review, Harry.
Team Superdoos.nl
zie hierboven en zie mijn mail
20 July 2025
w.j.m.
gorinchem
Beste W.J.M.,
Bedankt voor je review!
Het is jammer dat er transportschade is opgetreden, want dat is natuurlijk niet wat we willen. We hebben je een oplossing per e-mail aangeboden en waarderen je feedback enorm. We nemen deze mee om onze service te verbeteren.
Team Superdoos.nl
Wij hebben 2 producten besteld, die werden afzonderlijk verstuurd. na 1 week geen goederen, telefonisch contact, zeer vriendelijke medewerker, behulpzaam. nog geen goederen. Volgende dag, bij aankomst in ons magazijn 1 code nummer eenvoudig voor de deur geparkeerd. buiten openingsuren. 2 de code - chauffeur kon de oprit niet op ? en is door gereden die zelfde dag een levering met oplegger ontvangen. Dag later levering met busje. terwijl wij aangegeven hadden die dag niet aanwezig te zijn. Logistiek partner kan beter. Korte levertijd ? Kortom logistiek nogal wat problemen, de goederen zijn zoals aangegeven.
19 July 2025
christel
Sint-niklaas
Hey Christel,
Bedankt voor uw review.
We vinden het vervelend om te horen dat het leveringsproces niet is verlopen zoals gewenst. We begrijpen dat dit voor u onnodige frustratie en vertraging heeft opgeleverd.
We streven er altijd naar om bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de producten en onze service bij telefonisch contact. We zullen de feedback meenemen, Hopelijk kunnen we volgende keer uw verwachtingen overtreffen.
3 July 2025
Quinten
Wijchen
Dankjewel Quinten.
Team Superdoos.nl
Snel geleverd en goede kwaliteit
10 June 2025
John
Nijmegen
Hi John,
Een toffe reactie, Thanks.
Team Superdoos
+ Zeer ruime keuze aan producten + Correcte prijzen van de producten + Snelle en correcte levering ++ Geweldige service. Dit is absoluut het vermelden waard. Er was ergens iets fout gelopen met mijn order in het systeem, maar van zodra men dit doorhad, heeft men mij gecontacteerd en op de hoogte gebracht, waarna alles onmiddellijk opgelost is geworden. Dit op een zeer vriendelijke manier. - Een detail, maar toch een zeer klein minpuntje: De bezorgkosten vind ik eerder aan de hoge kant. 20 euro ongeacht of het nu een zeer kleine of zeer grote bestelling is. Dan is het jammer om te melden dat ik bijvoorbeeld eerder ergens anders een pak verpakkingstape zal gaan kopen als deze net op is i.p.v. hier 20 euro verzendkosten voor te betalen. Kortom: Ik zal hier als nieuwe klant in de toekomst vaker bestellen! Een absolute aanrader.
31 May 2025
Luk
Schoten
Top site!!
27 May 2025
Fadi
Leersum
Was helemaal prima, gecommuniceerd via whatsapp, sample doos ontvangen en deze beviel, daarna eenvoudig via website besteld / 2 dagen later de levering ontvangen. Erg tevreden mee.
27 May 2025
ML
Rotterdam
Goed meegedacht met bepaalde maten van de verzenddozen en kwamen met de juiste opties. Super service!
23 May 2025
Anne-Fleur
Baarn
Hey Anne-Fleur,
Fijn om te horen dat onze klantenservice je goed is bevallen!
Dankjewel voor je review.
Team Superdoos.nl
Dozen waren netjes verpakt en kwam op tijd binnen. Super bedankt.
14 May 2025
luc
Den Bosch
Een Super review!
Dankjewel Luc.
Team Superdoos.nl
snel bestellen en snel leveren tegen een goede prijs. dozen waren van goede kwaliteit en op de exacte maat.
14 May 2025
patrick
eindhoven
Bedankt Patrick,
Goed om te horen dat je zo tevreden bent!
Team Superdoos.nl
Alles ging goed en de levering was snel hier in huis! Een aanrader!
10 May 2025
Marco
Beilen
We doen ons best om alles soepel en snel te laten verlopen!
Bedankt voor je positieve review.
Team Superdoos.nl
Heel persoonlijke en goede service. Het was onze eerste bestelling voor het lanceren van ons fulfilment centrum, en de hulp was super. Ze waren flexibel, hielden zich aan hun afspraken ! uitstekende service en super dozen!
1 May 2025
luc
Knokke-Heist
Hey Luc,
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service.
Bedankt voor je review.
Team Superdoos.nl
De dozen, enveloppen en verpakkingsmaterialen zijn snel geleverd en voor een goede prijs.
29 April 2025
Craig
Uden
Tevreden met de kwaliteit en levering!
Dankjewel Craig.
Team Superdoos.nl
Ik had palletdozen nodig en via de site van Superdoos B.V. eenvoudig te bestellen. En niet geheel onbelangrijk: ook kleinere aantallen mogelijk. Snel geleverd en de prijs/kwaliteit is echt goed.
29 April 2025
Melvin
Warmond
Een mooi voorbeeld van een goede ervaring!
Bedankt voor je review, Melvin.
Team Superdoos.nl
Superdoos.nl levert alles om super te verpakken. Een groot assortiment kartonnen dozen op maat en uit voorraad. Superdoos.nl staat voor goedkoop, makkelijk en snel. Goedkope dozen op maat. Makkelijk online verzenddozen samenstellen en direct een prijs online. Snelle levering gratis in Nederland en België.
"Klanten komen bij ons voor onze korte levertijden of scherpe prijzen, en klanten blijven bij ons vanwege onze leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. Superdoos is jouw business partner voor kartonnen dozen op maat"
Ga naar Superdoos.nl en zie direct wat je kunt besparen.
De Slof 10G
5107 RJ Dongen