Mooi assortiment en snelle service en levering

Makkelijk zoeken op de site en daarna correct geleverd

Topppie

Heel snelle levering ook

Perfecto

Rápido y sin ningún problema

• ¿Nos recomendarías?

Geweldig!

Snelle service, product uitstekend!

Helemaal prima

Keurig volgens afspraak

Perfect !

Gewoon perfect!

Super snelle levering

Goede en supersnelle levering van 24 uur! Goede kwaliteit

Goede ervaring alles netjes op tijd en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit qua producten

Snelle afwikkeling en goede kwaliteit.

Het kan niet beter!

Duidelijke website: Je krijgt wat je ziet. Snel geleverd en netjes verpakt. Verpakking is goed: Vaak zie je veel te grote verpakkingen voor kleine artikelen en heb je dus een hoop afval.

Prachtig beddengoed en goede service.

Wat een fantastische winkel! Het beddengoed dat ik heb gekocht, overtreft al mijn verwachtingen. De kwaliteit is top en de designs zijn prachtig. Het voelt heerlijk aan en mijn slaapkamer ziet er meteen een stuk gezelliger uit. De service in de winkel was ook uitstekend. Ik ben een zeer tevreden klant en kom graag weer terug.

Snelle levering, sneller dan verwacht

Gelukkig vond ik bij Bedshop De Duif nog de juiste kleur hoeslaken. Ik ben heel blij met mijn Bella Donna. De Duif heeft ook ontzettend veel keus in kleuren. In het vervolg ga ik direct bij hen kijken als ik iets nieuws wil voor op bed.

Keurig ingepakt heel netjes

Vriendelijk

Super fijn en netjes

Prima eerste ervaring

Een dekbedovertrekset die ik elders niet meer kon vinden, heb ik bij Bedshop de Duif kunnen scoren. Helemaal blij dus! Vlotte verzending, prima eerste aankoop en eerste ervaring hier.

Okidoki

Gewoon heel goed! Prima artikelen.

Produkten netjes verpakt en snel opgestuurd. Gewoon super.

Vlotte levering , kleuren die in voorraad zijn .keurig verpakt

Altijd goed en snel geleverd!

Ik bestel hier al jaren, eigenlijk altijd hetzelfde product Bella Donna Hoeslakens. Af en toe een kussen of een dekbedovertrek. Je weet gewoon dat de kwaliteit op orde is en dat ze de afspraken nakomen mbt de levering.

Zeer goede ervaring, snelle service

Ik ben heel tevreden over de gedane aankoop.

Op tijd , gezellig ingepakt ,alles echt prima.

Goede service en goede kwaliteit

Prima.

Goede producten, goede service.

Snel geregeld.

Nieuwstad 44 -48