er is nog geen bezorgmoment bekend

Ik hoop dat dit goed komt en de fietser niet verdwaald is.

er is nog geen bezorgmoment bekend

Ik hoop dat dit goed komt en de fietser niet verdwaald is.

nog steeds niets ontvangen!!

niets ontvangen!!

Mooi bedrijf de Duif

Dekbedovertrek is voor onze schoondochter haar verjaardag 16 december. Dus moet nog uit gepakt worden. Groetjes Joke Boere den Duijf

Vriendelijk

De gene die ik sprak was vriendelijk en dacht met mij mee naar een oplossing. Het was een prettig gesprek.

Vriendelijk

snel en efficient

alles positief. productbeschrijving klopt met product, levering binnen 24 uur.

snel en efficient

alles positief. productbeschrijving klopt met product, levering binnen 24 uur.

Snelle levering!

Snelle levering.

Tevreden

Snelle levering en een goed product. Wat wil je nog meer?

Aanrader

Producten van goede kwaliteit, netjes verpakt en geleverd. Mocht er onverhoopt iets mis gaan: de klantenservice reageert snel en vriendelijk

Goede en snel geleverd binnen 2dagen. TOP

Ruime keuze en na ordering zeer snel geleverd

Goed en snel

Heel tevreden.

Overzichtelijk webshop met een ruime keuze aan kwalitatieve producten. Snelle verzending. Top!

Makkelijk bestellen met snelle bezorging!

Goede ervaring. Ondanks langere verwachte levertijd, kwam het binnen twee dagen in huis!

Snelle leveri g

Zegt wat je doet en doet wat je zegt

Prima shop

Super mooi hoeslaken

Zeer vriendelijke hulp aan de telefoon, snelle levering

Netjes verpakt en het merk ken ik , dus wist dat het goed is

prima service

Correcte omruiling en afhandeling ervan. De kleuren exact weergeven op een site blijft moeilijk, maar het is goed gekomen.

Nieuwstad 44 -48

7201 NR Zutphen