Goede medewerking wat levering betreft.

Alles ok

In orde

Prima verzorgd, snel afgeleverd

Zie hierboven

correct en betrouwbaar

Mijn bestelling had ik bij De Duif gedaan omdat er fysieke winkels achter de webshop zitten. Toch altijd wat betrouwbaarder. Alles is correct verlopen, het kan niet beter. Eigenlijk had ik u wat dat betreft ook het cijfer 10 kunnen geven.

Snelle levering.

Probleem werd goed opgelost

Bij levering zat er een gaatje in het hoeslaken. Na contact met de Bedshop de Duif kon ik het hoeslaken kosteloos retourneren en werd een nieuw hoeslaken opgestuurd. Onduidelijk is of het eerste hoeslaken gerecycled wordt, daar kan bedshop de Duif geen antwoord op geven.

Zeer snel geleverd.

Prima, niets op aan te merken.

Bestelling supersnel verzonden, helemaal top!

Snelle en correct levering

Prima ervaring

Poef Lauren is top

Bestelling en levering van bestelde poef ging goed. De poef voldoet aan de verwachtingen.

Alles snel en keurig geleverd

In een woord geweldig

's middags besteld, de volgende ochtend voor 12.00 uur in huis. Top georganiseerd

Uitstekende service

Fijn geholpen, goede service, geven net dat beetje extra heel fijne winkel. Levering supersnel Goede kwaliteit

Goed telefonisch advies

Prima telefonisch advies gehad om het juiste formaat kussensloop te bestellen

Snel en correct

Mijn bestelling erg snel en correct geleverd. Meer dan goede communicatie

In de winkel goed geholpen en ook online

Perfect snelle service

Top produkt en top levering

Produkt en levering is geweldig

Vertraging in de communicatie

Ik kreeg snel een bevestiging van mijn bestelling maar vervolgens duurde het een week voordat ik weer iets hoorde dus ik dacht dat ik was opgelicht. Ik wilde net gaan bellen maar toen kwam de bezorger mer een bericht. Uiteindelijk goed maar dit vond ik vreemd

Top service!

Levering was zeer snel en alles klopte. Een aanrader!

Goede behulpzame klantenservice

Keurige bezorging. Prima bedrijf, duidelijke site.

Geweldig Uitgebreide collectie Prima kwaliteit Uitstekende service Helemaal geweldig

Goede producten, snelle levering!

Voorraad in webshop wordt goed weergegeven, goede merkproducten tegen aantrekkelijke prijzen en vlot en netjes verpakt geleverd!

Netjes geholpen

Goed geholpen. Kwaliteit goed. Wel jammer dat je de retourkosten zelf moet betalen.

Nieuwstad 44 -48

7201 NR Zutphen