Heerlijk dekbed

Lekker warm. Niet zwaar. Prima geslapen.

Snel en vlot geleverd

Is voor herhaling vatbaar

snel en correct geleverd

Moest helpen herinneren dat ik iets had besteld, ik kreeg het de dag erna.

Zie hierboven

Snelle levering, goed product

De Duif heeft kwalitatief hoogwaardige producten, de levering was snel.

Niet alleen over de prachtige, kwalitatieve hoezen van Belle Donna, ook over de snelle levering van het product.

Snel en goed

Snel en goed

Snelle verzending, prachtige sprei!!

Sprei besteld, snel thuisbezorgd. De sprei is prachtig, ik ben er blij mee!

Snelle levering, snelle communicatie, uitstekend product, en..per Fietskoerier!

Na plaatsing van de bestelling zag ik nog een product, plaatste een tweede bestelling en stuurde een email met de vraag de orders samen te voegen en verzendkosten te retourneren. De email werd zeer snel beantwoord en verzoek uitgevoerd. daarna werd ik goed geinformeerd over de levertijd - het produkt werd eerst nog besteld bij de leverancier - en het werd per Fietskoerioer bezorgd, dus hiera geen auto extra in de straat. De bestelde pyjama is van uitstekende kwaliteit, eenmaal aan wil je m niet meer uitdoen (Essenza Homewear).

geweldig

Ochtends besteld en avonds in huis

Snelle levering, goede producten

erg tevreden over mijn bestelde hoeslaken

Meer dan tevreden over mijn bestelde hoeslaken.

De levering verliep soepel en de producten zijn precies zoals verwacht, gehoopt en beschreven!

Matig

Matig, bij ruiling 7.50 retourkosten betalen vind ik niet klantvriendelijk. Dus voor mij reden om er niet meer te kopen.

prima met de winkel, maar ik heb nog niets ontvangen, misschien vandaag

het was 1 beweging op de PC en klaar was kees, geen direct contact gehad.

Goedkoop en snel geleverd

Mooi overtrek, nergens goedkoper gevonden. Snelle levering.

Veel keuze en snelle en correcte service

Er is een grote keuze aan producten. Het was een snelle en correcte service. Ik heb op geen enkele aan- of opmerking. Zeer tevreden dus.

zeer goede service

mijn bestelling de volgende dag perfect geleverd.

Makkelijk te bestellen en het was snel geleverd artikel is super fijn, heel erg rekbaar ligt mooi op het matras

Super fijne hoeslakens, jaren plezier van

Pakket is niet bezorgd!!!!

Pakket is niet bezorgd!!!!!

Waardeloze bezorging.

Jullie werken met een slechte bezorger ( fietskoeriers??). Ik krijg verkeerde informatie (wij verwachten pakket op maandag). Er komt niets. Vervolgens word ik doorverwezen naar een andere vervoerder die voor hun werkt. Waar ik geen enkele info van krijg. Pakket is nog niet aangekomen.

Snelle en goede levering

Goede site en levering op tijd

Prima product en snelle levering

Prima product en snelle levering

Zeer snelle levering! Mooi assortiment.

Heel fijn dat mijn bestelling de volgende dag al arriveerde. Op tijd voor de operatie van mijn man.

Nieuwstad 44 -48

7201 NR Zutphen