Sneller kan het niet!

‘s Ochtends besteld, ‘s avonds gelijk op het bed… en we wonen niet naast de deur. De Bella Donna hoeslakens zijn al jaren onze favoriet. Heel blij met Bedshop De Duif!

Prima, snelle levering

Snelle levering, handige website

Ik heb de gewenste artikelen snel kunnen vinden. Alles werd snel en netjes verzonden

S’morgens verzonden en dezelfde avond al geleverd, dat is de eerste webshop waarbij ik dit meemaak. Echt super! Artikelen waren netjes verpakt. Zou hier zeker weer bestellen.

Snelle verzending. Goede communicatie.

Snelle levering, mooi spul.

Lang wachten

Na langer dan een week geleverd, prijs is duurder dan bij de andere winkels , porto kosten betalen

Prima web shop

Overzichtelijke web shop. Eenvoudige bestelprocedure, snelle afhandeling en via mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en levering. Aangeboden keuze aan betaalmogelijkheden.

Top zaak.

Erg leuke winkel en leuke medewerksters.

Mooie dekbedovertrekken !

Leuke dekbedovertrekken , gezellig om in te slapen

Super snelle levering

Zondagavond besteld, maandagavond al in huis. Top!

Prima levering,service

Ruime keuze, super snelle levering.

10.00 besteld en en dezelfde dag 18.15 in huis. Netjes verpakt. Goede ervaring.

snelle service! Top!

duidelijke site, snelle service, goed product

Klantvriendelijk en goed bezig; grote bestelling werd mer fietskoerier bezorgd!

Heb onlangs via de mooie en duidelijke webshop besteld en kreeg direct vriendelijke ontvangstbevestiging. Enkele dagen later opnieuw een mail wanneer mijn bestelling bezorgd zou worden. En weer eentje met track en trace. Afspraak= afspraak. Wist precies waar ik aan toe was. Aanrader!

Duidelijke site

Duidelijke site en uitstekende materialen

Tevreden

Tevreden!!

Producten zijn prima.

Bezorging was niet op orde. DHL gaf aan dat we niet thuis waren, maar zijn totaal niet aan de deur geweest. Hebben camerabeveiliging, dus kunnen zien wie er wel en/of niet aan de deur zijn geweest. Moesten het zelf ophalen bij centraal depot.

Mooie kwaliteit en snelle levering..ik ga nu meer bestellen

Gewoon zeer goed

Ik kan geen op- en aanmerkingen verzinnen. Hera is/was gewoon zeer goed!

Bestellen bij Bedshop de Duif is een aanrader

Heel snelle levering en top kwaliteit

Adequaat

Duidelijke site en vlotte afhandeling

Snel en perfect geleverd

Nieuwstad 44 -48