Goede service en werd persoonlijk thuis gebracht!

Vriendelijk geholpen en goede service!

Het werd de volgende dag door henzelf thuis bezorgd!

In 1 woord geweldig!

Snel en adequaat.

Snelle ontvangst en goed op de hoogte gehouden via de mai.

Alles uitstekend

Snelle levering, mooie kwaliteit, past perfect, hoeslakens gaan jarenlang mee, heel tevreden

Prima assortiment, makkelijk bestellen en vlotte levering.

perfect

Correct geleverd en goeie kwaliteit.

geweldig

snelle afhandeling

Goed verzorgd

Goede en vlotte afhandeling bestelling!

Tevreden met de mooie badjas.

Duidelijke foto van product. Levering zoals gemeld. Top! Om achteraf te betalen.

alles was in orde /kleur en levering .ps : ik ga nog bestellen Dank u

Heel erg tevreden

Goede overzichtelijke site. Snelle en goede levering. Dank hiervoor

Prima!!!

Snelle service.

Om van te dromen

Alles perfect gegaan. Daarvoor dank.

Geen terugkoppeling gekregen

Als ik iets bestel en het duurt 3 weken voordat het geleverd wordt dan is het fijn als je als klant daarover wordt geïnformeerd.

Warm dekbef

Het winterdekbed wat we hadden besteld is ondanks dat het heel druk is in deze coronatijd supersnel bezorgd. Nu willen we nog een onderdeel van het dekbed bestellen omdat deze zo goed bevalt. Deze is momenteel niet op voorraad. Op de site kun je aanvinken dat je een mail ontvangt als het dekbed weer op voorraad is. Super handig. Scheelt een boel tijd omdat je niet zelf in de gaten hoeft te houden of het dekbed al te bestellen is.

Wat een snelheid. Fantastisch. Hartelijk dank.

Wat een snelheid. Vandaag besteld morgen al in huis.

goede kwaliteit en snel geleverd, prima website

goede kwaliteit en snel geleverd, prima website

perfect

De service was perfect. En niet onbelangrijk, het is een prachtig dekbed! groet Miranda

Selle levering & prima product

Mijn bestelling was er heel snel! Het bestelde beddengoed is van prima kwaliteit

Bezorg en retourkosten niet boven de 100 euro.......

Als je voor meer dan 100 euro besteld is het gratis, dus dat vraagt natuurlijk om iedereen op kosten te jagen en dan maar teveel te bestellen en terug te sturen. Helaas krijg je je bezorgkosten niet retour als je ze er op attendeert dat je ze geld hebt uitgespaard.

Rommelig

BIJ retour sturen wat probleempjes.

Top!!

Gisteravond dekbedovertrekken besteld en nu al in huis! Supersnelle topservice! Ik bestel hier zeker vaker.

Ik ben heel tevreden

Snelle levering en de kleur van de hoeslakens was precies zoals verwacht.

Alles goed!

Prima contact en handelingen .typisch 45p