uitstekend

overzichtelijk en goed aanbod, snelle levering

Goede service, mooie producten

Fijn dat ook nu dichtbij besteld kan worden. Maar een aanrader voor het hele land!

Goede prijs, snelle levering

Prima site, duidelijk. Goede prijzen en snelle levering.

Goed product, goede service

Nu, zeker in deze tijd, uitstekend te woord gestaan en geleverd

Perfect , vlot geregeld

Super goede winkel !

Prachtige kwaliteit en snel geleverd !

Keurig

Ruime en mooie keuze op de website van kwalitatief hoge producten "normaal ook in de winkel zelf" , goede aanbiedingen. Snel bezorgd via fietskoerier. Goed verpakt in passende doos (niet in een doos met veel lege ruimte!)

Op dezelfde dag werd de bestelling al geleverd Keurige service

Top! Keurige service

Netjes en correct service gegeven, grote klasse.

Snelle levering!

Bestelt en de volgende dag al in huis ondanks de lockdown.

ZEER TEVREDEN

SUPER SNELLE BEDIENING

Goed met een minpuntje

Zondag besteld en vrijdag geleverd. Product zelf is ok. Het is niet zo duidelijk waar de vertraging aan te wijten was. Track en Trace code werd doorgestuurd zonder link wat niet echt professioneel is. Op mijn vraag aan de klantendienst i.v.m. de vertraging werd ook niet geantwoord.

Snelle levering!

Toen ik mijn hoesslopen bestelde zag ik al de enthousiaste aankondiging dat ze de volgende dag geleverd zouden gaan worden! Nou heb ik zo'n belofte wel vaker gezien en daarom wachtte ik rustig af terwijl ik wist dat ik de volgende dag niet aanwezig zou zijn maar ook leiver niet zag dat het bij de buren afgeleverd zou worden. Ik wilde het wel in de gaten houden met de track & tracecode maar deze werd door Fietskoeriers en DHL niet herkend. Op de ochtend van de afleverdag kreeg ik een mailtje van Bedshop met details. Op de DHL-site stond wel dat ik de bezorginglocatie kon wijzigen, bijv. naar een DHL-afhaalpunt maar dat dat niet mogelijk was op de dag van de bedoelde levering. Ik had liever eerder geweten van deze optie, bijv. om bij Bedshop aan te geven bij de op te geven afleverlocatie maar deze mogelijkheid ontbrak daar. De DHL-besteller vond -gelukkig- snel uit dat de verpakkingsdozen net door de opening van mijn brievenbus pasten, zodat mijn afwezigheid geen vertraging of tijdverlies voor mij of de besteller betekende. Wat betreft de kussenhoezen, - die in een chique verpakking zaten- daarvan was beloofd dat ze door het elastiek goed om zowel kleine als grote kussens zouden passen maar ik vind dat ze wat ruim zitten. De elastische maar nu versleten slopen die er omheen hadden gezeten passen er wel strak omheen. Ik hoop nu maar dat de nieuwe na een paar keer wassen er ook strakker omheen gaan.

Badjas van Essenza

Goede en snelle service en prachtige badjas van Essenza ontvangen.

Altijd goed als ik hier mijn bestelling plaats.. Volgende dag in huis top!

Alles gestuurd volgens afspraak, zoals altijd,

Zeer attent

Door een foutieve bestelling van mij zag Bedshop De Duif dat de artikelen niet bij elkaar pasten. Ze mailden me dat zodat ik dat kon aanpassen.

Zoals beloofd werd het artikel snel geleverd

Goede ervaring.

Supersnelle levering van kwaliteitsproduct voor zeer scherpe prijs.

Uitstekende dienstverlening, de moeite waard om aankopen te doen.

Goede service en snelle levering

Goede ervaring met het bestellen bij Bedshop De Duif

Goede service.

Snelle service, duidelijke site. Geen klachten.

Perfect geregeld allemaal

Snel in huis, goede communicatie

Een snelle levering en goede service, top!

Voor mij de eerste kennismaking met Bedshop de Duif. Wat ze beloven met het bestellen en levering klopte helemaal. Ondanks de COVID. Helemaal top! Dat jullie gebruik maken van fietskoeriers is een heel goede initiatief. Maar naar Brabant fietsen is toch wel wat te ver. Ik zou zeggen ga zo door! Mocht ik weer wat nodig hebben, kijk ik zeker eerst op jullie site!!! Vriendelijke groeten uit het mooie Brabant

Geweldige zaak !!!

Super tevreden !

Prima levering en kwaliteit.

Prima levering en kwaliteit.

Nieuwstad 44 -48

7201 NR Zutphen