Snelle levering!
Toen ik mijn hoesslopen bestelde zag ik al de enthousiaste aankondiging dat ze de volgende dag geleverd zouden gaan worden! Nou heb ik zo'n belofte wel vaker gezien en daarom wachtte ik rustig af terwijl ik wist dat ik de volgende dag niet aanwezig zou zijn maar ook leiver niet zag dat het bij de buren afgeleverd zou worden. Ik wilde het wel in de gaten houden met de track & tracecode maar deze werd door Fietskoeriers en DHL niet herkend. Op de ochtend van de afleverdag kreeg ik een mailtje van Bedshop met details. Op de DHL-site stond wel dat ik de bezorginglocatie kon wijzigen, bijv. naar een DHL-afhaalpunt maar dat dat niet mogelijk was op de dag van de bedoelde levering. Ik had liever eerder geweten van deze optie, bijv. om bij Bedshop aan te geven bij de op te geven afleverlocatie maar deze mogelijkheid ontbrak daar. De DHL-besteller vond -gelukkig- snel uit dat de verpakkingsdozen net door de opening van mijn brievenbus pasten, zodat mijn afwezigheid geen vertraging of tijdverlies voor mij of de besteller betekende.
Wat betreft de kussenhoezen, - die in een chique verpakking zaten- daarvan was beloofd dat ze door het elastiek goed om zowel kleine als grote kussens zouden passen maar ik vind dat ze wat ruim zitten. De elastische maar nu versleten slopen die er omheen hadden gezeten passen er wel strak omheen. Ik hoop nu maar dat de nieuwe na een paar keer wassen er ook strakker omheen gaan.