Service zoals van ouds!

Uitstekende service zoals wij van de Duif gewend zijn!

Goede kwaliteit

Kleur bleek te zijn als de online “staaltjes”! Snelle levering in goede, stevige verpakking.

makkelijk geregeld

niet de allergoedkoopste, wel diverse kleuren op voorraad

Uitermate goede service!

Verkeerde matrashoes besteld in byzondere kleur en maat, maar zonder problemen kunnen veranderen. Klasse!

Goede ervaring voor herhaling vatbaar

Goede ervaring!

Artikelen zoals geplaatst op de pagina. Goed verpakt verzonden. Levering op afgesproken tijd. Kortom, een tevreden klant.

Super goed geholpen

Een vergeten mee te bestellen artikel kon gewoon nog toegevoegd zonder een nieuwe bestelling met verzendkosten te hoeven maken. Vriendelijk, en snel. Aanrader!

Goede en snelle service

Doordat ik per abuis mijn huisnummer verkeerd had doorgegeven (236 ipv 26) is de bezorging gisteren in eerste instantie verkeerd gegaan bij Post NL. Deze is bezorgd op huisnr 23. Doordat deze bewoners mij niet kenden, hebben ze het pakketje ter retour aangeboden bij een Post NL punt. Toen ik vanochtend belde met de klantenservice van de Bedshop kreeg ik een vriendelijke en kordate dame aan de lijn, die het meteen heeft opgelost. Zojuist ontving ik al een bericht dat het dekbedovertrek morgen opnieuw wordt bezorgd. Heel erg fijn! Dankjewel Bedshop en excuses voor mijn fout. Mvg Pleuntje Keur

Snelle en correcte levering!

1e kennismaking met Bedshop De Duif was prima!

veel art. duidelijke site

ruime en mooie collectie mooie materialen

Heel goede ervaring

overzichtelijke site. Snelle levering

Fantastisch!

....... alleen al om het gebruik van de fietskoerier!!1 Wàt een goed idee. De lakens zijn precies zoals omschreven.

Prima verzorgd!

Alles was heel goed verzorgd

prima service

Binnen 1 dag in huis. Hoeslakens van goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Veel keuze, snelle levering goede prijs/ kwaliteitsverhouding.

veel beloven weinig geven doet de gek in vreugde leven

Niets ontvangen

Quick E-Mail Support and great Customer Service

The Order Confirmation comes fast and also the package delivery is very fast. Great Quality!

Mooie produkten en bestelling keurig verpakt, en vriendelijk personeel.

Supersnelle nette levering beddengoed

Heel tevreden met snelle levering!1

heel goed

vlotte bediening

super

Precies wat ik zocht en supersnel bezorgd.

Ruime keuze, uitstekende kwaliteit, snelle levering

Ik ben heel tevreden over het uitgebreide assortiment. Je kunt er op vertrouwen dat de kwaliteit uitstekend is. De levering was ook zeer snel, een dag later hadden we de bestelling al binnen.

Snelle levering en goed product

prettige ervaring

goede en snelle afhandeling