geen klachten

de dag na de bestelling geleverd

Super snel!

Gewoon goed

Super snel en bereikbaar

Snel en goed

Snelle afhandeling , prima kwaliteit , aan te bevelen

Dat bezorging en bestelling op dezelfde dag plaatsvinden heb ik nog niet eerder meegemaakt

Geen flauwe corona-excuses

Dinsdag besteld, woensdag in huis. Prima!

Heel goed.

snel en goed

met bella donna heb ik prima ervaring en mijn vaste leverancier voert dit merk niet meer

Prima op tijd

Wel verkeerde levering, na contact wel goede oplossing voor gelegd , dus nu nog afwachten

Perfecte communicatie. Snelle levering.

snelle en keurige levering!

Snelle en keurige levering!

Snelle levering goede producten

Supersnelle levering naar België!

Binnen de 24u in huis, van NL naar België niet evident! Artikelen nog niet getest, deze ochtend geleverd dus nog niet onder geslapen :-)

Niets ontvangen

Jullie sturen mij dit bericht terwijl ik wel betaald heb en niets ontvangen heb.

Informatie over internationale verzending zou nuttig zijn. Ook de pop-up met 15% korting verscheen maar één keer voor mij en verdween toen! Ik kon het niet meer vinden en kon dus geen toegang krijgen tot dit aanbod dat teleurstellend was.

Super snelle service

Mede door Ingrid .

Duidelijke webshop en komt waar wat ze beloven

Prima producten en snelle levering

Bezorging zou op 7 juli zijn maar helaas...

Ik geef een 7 voor het besteltraject. Dekbedovertrek besteld en zou op 7 juli bezorgd worden. Is niet gebeurt. Wat ik niet begrijp dat u laat bezorgen door fietskoeriers.nl. Op zich wel een goed initiatief, maar zij bezorgen tussen 17 en 22 uur. En dat is mijn grootste bezwaar, dat vind ik echt niet verantwoord in deze tijd waarin je zoveel gekke dingen hoort. Als ik dit van te voren had geweten, was ik niet in zee gegaan met u. Nu maar afwachten wanneer er wel bezorgd wordt.

Duidelijke website, duidelijke communicatie wat betreft de levering en zeer tevreden over de bestelde artikelen. Een aanrader dus!

prima!

Uitstekende kwaliteit/prijs/voordelen. Een echte aanrader!

Alles volgens afspraak

Ken het product al jaren. Wil nooit meer andere hoeslakens. Was even spannend van wegen de mint kleur. Maar past super bij mijn boxspring

Bijna volmaakt

De negen is omdat de verpakkings doos wel beter kan, maar de rest is perfect heel fijne dekbedovertrek!!

Snel en goed

Enige minpuntje is het tijdsbestek van bezorging. Een periode van 5 uur. Verder super tevreden

Goed , met aantekening

Contact gehad over 2 pannenlappen die ik nog na wilde bestellen. Deze had ik dan uiteraard betaald . Vond het teleurstellend om te horen dat ik dan de volledige bezorgkosten moest betalen, terwijl ik net daarvoor een bestelling van € 89,- had geplaatst . Jammer ....

Snelle levering en een groot assortiment

Snelle levering en een groot assortiment