Hi Anne, Wat vervelend. Jouw order is op op vrijdag 17-2-23 verzonden naar het door jou opgegeven adres. Deze reactie hebben we vandaag ontvangen op donderdagochtend de 23ste. We verzenden al onze orders in een envelopje met PostNL. Normaliter bezorgt PostNL binnen 1-2 dagen de post. Waarschijnlijk is er met dit brievenbusenvelopje iets mis gegaan. Je begrijpt natuurlijk dat we geen invloed kunnen uitoefenen op de bezorging van de post met PostNL. Nogmaals super vervelend, maar dit is helaas overmacht. Uiteraard zullen we het oplossen, we zullen de oplossing aanbieden via een mail. Liefs bibi
Hi Matty, Wat vervelend dat het steentje er al na een dag uit is en ook wat vervelend dat je via Kiyoh reageert en ons niet (ook) zelf een mailtje stuurt. Je begrijpt dat als er een steentje na een dag uitvalt dit uiteraard gewoon onder garantie valt, want dat is niet de kwaliteit die wij van Charmin's ringen garanderen en leveren. Zoals je uit mijn reactie begrijpt, willen wij niet ondanks of dankzij jouw manier van contact zoeken maar vanuit onze bedrijfsfilosofie jouw defecte ringetje graag vervangen voor een nieuwe. Daarom vraag ik je vriendelijk een mailtje te sturen naar info@charmins.nl en dan komen we er zeker samen uit. Liefs Bibi
Hoi Tineke, Bedankt voor je mailtje! gelukkig zijn beide bestellingen aangekomen en hopelijk vindt je dochter de ringen mooi. Ik ben zeer geïntrigeerd door je vraag, ik weet weinig over artrose maar weer wel veel over ringen ;-). Ik heb net een verzoek gedaan bij één van de fabrieken waarmee ik al sinds 2006 werk. Zeker niet alle modellen zijn geschikt, maar ze kunnen wel veel. Dus wie weet... Of een nieuw design doorgaat hangt natuurlijk van vele factoren af en zo'n proces duurt vaak lang, zeker als iet (voor ons) nieuw is. Maar ik vind het leuk en ga je op de hoogte houden van het resultaat. Liefs van Bibi 7-2-2023 Hi Tineke, Korte update; Ik ben met verschillende fabrikanten bezig geweest, om een ring te ontwikkelen, maar helaas tot nu toe is het nog niets geworden. Er zijn een aantal dingen lastig, bijvoorbeeld het feit dat we met edelstaal werken en dit heel hard is en dus lastiger om in een bepaalde vorm te maken wat nog betaalbaar is. We zijn er nog mee bezig, maar het loopt traag. liefs bibi
Charmin's Rings is een webshop met heel veel ringen, pinkringen, zegelringen,minimalistische ringen, eye catcher ringen, statement ring, tiny ringetjes, smalle ringen met kristalletjes en ketting-ringen. Shop snel jouw favoriete ringen en maak jouw sieraden stash helemaal compleet! We hebben meer dan 400 soorten dus je kunt dus alle kanten op met de gouden ringen en zilveren Charmin's ringen op Charminsringen.nl. Ringetjes vanaf € 9,95. Gratis verzendkosten. Stainless steel en zilver. Mix en match en combineer eindeloos. You can never have enough Charmin's jewellery!