Heel leuk en stoer tv meubel, vlotte levering door 2 ontzettend vriendelijke mensen. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend

• Wat vind je van de website?
  • Wat kan er de volgende keer beter? (bijv. betreft service/communicatie/website/levering) N.v.t.

Ik ben heel tevreden met zowel de prachtige produkten van Ars Longa alsook met de servicegerichtheid

Ik zocht online een salontafeltje van een bepaalde afmeting. Ze hebben meegezocht en uiteindelijk heb ik een prachtig tafeltje thuisbezorgd gekregen. Al vaker bij hun gekocht. Top!

super!

mooi product, vriendelijk geholpen, enige puntje van aandacht; er wordt zo hard gewerkt dat een reactie soms enige dagen kan duren, uiteraard is dat verder geen probleem.

• Wat vind je van de website?
  • Wat kan er de volgende keer beter? (bijv. betreft service/communicatie/website/levering) er wordt zo hard gewerkt dat een reactie soms enige dagen kan duren, uiteraard is dat verder geen probleem.

Uitstekende service en hoge kwaliteit product!

Uiterst tevreden!

Zomerweg 29

6996DP Drempt

Over Ars longa

Ars Longa is, sinds 1998, een klein familiebedrijf, waar je originele kwaliteitsmeubels aantreft voor binnen en buiten. Wij staan voor kwaliteit, andere meubels, persoonlijke service en maatwerk. Kom net als stylisten en andere liefhebbers van meubels langs voor een bijzonder interieur.