Goedemiddag, Helaas hebben wij u offerte niet op tijd afgekregen. Wij kunnen niet alle offertes even snel de deur uit doen en dat komt vanwege de drukte. U heeft gevraagd om antwoord zoals u het benoemd en het spijt ons dat wij u niet op tijd hebben kunnen helpen. Als er meer vragen zijn horen wij dat graag. Groeten, Team Plexideal
Goedenavond Dennis, Het is uiteraard vervelend dat dit zo is opgelost. Wij werken er hard aan om onze service te verbeteren en hebben hierover ook contact met u gehad. Wij zullen u de volgende keer beter helpen en zorgen dat alles goed verloopt. Als er meer vragen zijn horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Timoti Team Plexideal
Originele beoordeling
Goeiedag, Dit is vervelend om te horen! En dit is ook niet hoe het hoort.. Door de drukte bij ons de afgelopen tijd kan het wel eens voorkomen dat problemen als dit kunnen gebeuren. En hier zijn wij ook zeker niet trots op en doen wij dit ook totaal niet met opzet. Er word zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen zodat dit probleem word opgelost. Met vriendelijke groet, Team Plexideal
Goeiedag, Dit is inderdaad zeer vervelend om te horen. En dit is ook zeker niet hoe het hoort. Wij willen u graag verder helpen om uw probleem te kunnen oplossen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een mail van ons zodat we dit probleem kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Plexideal
Goeiedag, Dit is zeer vervelend om te horen. Wij snappen het uiteraard ook voor u dat dit niet de juiste bedoeling is. En wij willen u daarom graag verder helpen met dit probleem. Door een heftige drukte de afgelopen tijd zal het wel eens voor kunnen komen dat problemen zoals dit helaas gebeuren. Excuses voor het ongemak. Er word zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen zodat dit probleem word opgelost. Met vriendelijke groet, Team Plexideal
Geachte Paul, Excuses voor het ongemak. Dit is als ik het goed heb meteen ook opgelost. Vanwege een enorme drukte hadden we het eerlijk gezegd over het hoofd gezien om de laatste plaat te vervangen. Als er meer vragen zijn horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Plexideal
Originele beoordeling