Zeer vriendelijke personeel en een top serivce

prima product en snelle levering

Mijn bestelling was snel klaar en geleverd.

Duidelijke communicatie en snel geleverd.

Tijdens het bestellen gevraagd naar wat maatwerk, dit hebben ze goed opgepakt. De bestelling was binnen 2 dagen geleverd. En dat voor maatwerk, prima werk geleverd!

Kwaliteit matriaal , recht gezaagd vlot geleverd.

voordelig t.o.v. concurent

alles naar wens en snel geleverd

We hadden een probleem, maar is gelukkig opgelost,ik ben verder goed geholpen door plexideal

Goede ervaring

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Top producten, maar meer dan belangrijk, top medewerkers!

Bestelling geplaatst, op korte termijn antwoord, prima afhandeling van mijn bestelling. Eenvoudig en super snel besteld, gedegen medewerkers met verstand van zaken en top product. Volgende bestelling ga ik zonder meer bij hun plaatsen.

Exact wat ik bestelt had

Dit was exact wat ik nodig, en bestelt had.

Very Good

The material is the order, the price is affordable, the delivery was fast. I recommend this company.

Geduld

De levering duurde een stuk langer dan verwacht. Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. De levering zelf is uitstekend in orde.

Mooie producten en snel op maat geleverd

heb de maten doorgegeven , en 4 dagen later werd het geleverd, en alles klopte .

Mooi product en goed verpakt

Goed en netjes afgehandeld

Snel en netjes

Mijn bestelling bij plexideal was snel geleverd, precies wat ik had besteld. Ook kleine hoeveelheden zijn geen probleem.

Goed werk

Materiaal netjes op maat gezaagd en goed verpakt ontvangen

Vlot

Plaatjes besteld met spoed. Het was er binnen 1 dag. Toch mijn project kunnen redden dankzij de snelle levering

Snelle levering en goed product

Goede ervaring voor de eerste keer

Bij Plexideal platen besteld voor mijn vitrinebouw project. Goed geholpen en vlot geleverd. Platen waren exact op maat en de prijs/kwalit was goed te doen.

Slecht

2 mm dikke policarbonaat besteld en 4 en 5 mm geleverd gekregen Kwamen we pas bij de klant achter .

Goed geregeld snel binnen

prima service bij bestellen en levering!.

Flexibel, vriendelijk.

Positief, heb het opgehaald. Snel geholpen

Snelle levering, goede maatvoering

Voor hobbyprojecten bestel ik regelmatig en het is fijn dat je kleine hoeveelheden kunt bestellen. Exacte maatvoering en prima prijzen.

Keurig

Trespa bestelt voor onze boeiboorden. Enorm snel geleverd en erg klantgericht geholpen.

Tevreden

Zeer tevreden over de op maat gemaakte poycarbonaat platen, om onze voliëre deels winddicht te maken. Goede service en keurig thuis afgeleverd.

Karel Doormanstraat 1 D

7825 VS Emmen