snel en correct

Goede, heldere website en snelle goede levering (goed verpakt).

Adequaat en snel geleverd

Netjes en correcte webshop met ruime keus

Was een goede ervaring snel geleverd

We hebben een grote bestelling Hpl platen besteld, na drie dagen zeer goed verpakt werden deze afgeleverd echte aanrader…

goed geholpen via de telefoon: ik wilde muizen tegenhouden

Op mijn email werd niet direct gereageerd, dus belde ik. En was verrast over het goede meedenken. Ik bewoon een appartement op de begane grond met alleen kunststofdeuren, geen ramen en er was al eens een muis binnengelopen, die niet meer weg wilde... Ik dacht aan plexiglas voor de deur van 60 cm hoogte of meer, maar was er nog niet uit hoe het bevestigen. De man van Plexideal suggereerde me om het plexiglas in de sponning te zetten. Niet te dun (dan beweegt het te veel; niet te dik, dan past het niet. Ik bedacht zelf dat ik ook wat speling aan de zijkanten wilde. Zodat ik het er makkelijk elke avond en ochtend weer uit kan halen. Ik koos voor een dikte van 3 mm en 60 cm hoogte, 94 mc breed. Een kleine moeite en gerust slapen nu.. Het pakket kwam snel en was keurig op maat gezaagd, en dat voor een zeer schappelijke prijs (31,12)

Bestellung55412

Sie bekommen noch Minus Punkte! Habe im August bei Ihnen bestellt und immer noch Nichts erhalten sie haben mein Geld circa 250€ und ich habe keine Wahre erhalten! Das ist kriminell und eine Straftat! Ich bin entsetzt das so mit Kunden umgegangen wird, wobei man sie noch nicht einmal erreichen kann!

Makkelijk Trespa besteld en snel geleverd

Mijn Trespa bestelling verliep vlot en is dito vlot geleverd. Kan direct aan het werk.

meerdere keren besteld en altijd goed. precies op maat en strak binnenkort bestel ik nog wat panelen voor een klant van mij.

Mooi op tijd

Maatvoering netjes op maat, goed verpakt! Helaas zitten er toch een paar krassen op een van de platen onder de beschermfolie.na contact te hebben gehad met mij, hebben ze direct aangegeven voor de beschadigde plaat een nieuwe te sturen. Helemaal top. Een tevreden klant!

Absoluut een aanrader

Had mijn bestelling via de web shop gedaan, was e.e.a. vergeten heb gebeld zeer vriendelijke klantenservice. was binnen 3 dagen geregeld en bij mij op de stoep.

Excellente Service

Ik ben erg tevreden over plexideal en hun service. Heb polycarbonaat platen besteld. Snelle levering en service. Medewerker goed geholpen top bedrijf

Heeft 4 weken geduurd, contact moeilijk

Ik heb hier een Alupanel besteld als keukenachterwand. Op de website staat heel groot: "binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd". De website heeft ook een chatfunctie waar staat: "Wij reageren onmiddelijk". Helaas duurde het 4 weken en in die periode was contact krijgen moeilijk. De keukenachterwand van Alupanel werkt overigens wel, weliswaar een maand later, maar de hoekjes waren beschadigd en hier en daar zat een kras – gelukkig gingen we 'm toch nog zelf verzagen. De nodige frustratie gehad dus, maar uiteindelijk met Timoti van Plexideal een passende oplossing kunnen vinden.

Goede materialen

Heb 2 trespa platen RAL7016 besteld deze zijn netjes geleverd en zonder beschadigingen ect, dus ik ben een tevreden klant. Ik werd keurig door een medewerker gebeld die na mijn ervaring vroeg van plexideal. Ik vind dat persoonlijk een pluspunt. Mvg Cornelis

Sehr gut

Sehr guter und schneller Service. Auch das Material sieht gut aus

Toppie!

Al meerdere keren geweest en altijd super geholpen . Vandaag ook weer moest met spoed afwerkings materiaal hebben en op naar gezaagd . Zou tussen 3 en 4uur klaar liggen . Ik was iets eerder en het werd met voorrang behandeld . 5 min later alles klaar . Echt top bedrijf

Goede kwaliteid. Moet wel werken aan bereikbaarheid

Hpl platen met schroeven besteld. Binnen 5 dagen bezorgd dus zover prima. Moeten wel werken aan bereikbaarheid, maar hier wordt aan gewerkt volgens de eigenaar. Na contact met hem heb ik daar alle vertrouwen in.

Snelle levering en precies op maat ,goed materiaal.

Snelle levering en precies op maat ,goed materiaal.

In het verleden een bestelling geplaatst. Ging verschrikkelijk slecht. Hier is later contact over geweest en goed over gesproken. Toch maar een poging gedaan om hun een nieuwe kans te geven. Nieuwe bestelling geplaatst. Erg snel geleverd met een persoonlijk bedankplaatje.

Goed en vriendelijk

Door mijn eigen fout was de bestelling wat later aangekomen. Ik had de verkeerde afmetingen besteld. Hier heb ik voor gebeld. Vriendelijke geholpen door een jongeman waarvan ik de naam niet exact weet. Platen kwamen keurig en exact op de maat dat ik nodig had.

Snel, goed en betaalbaar; ook voor een klein stukje.

Gut

Die Lieferung dauerte länger als erwartet. Die Platten waren ansonsten sehr zufriedenstellend

Klantvriendelijk

Heel goed via de chatbox geholpen. Een fout gemaakt in de afmetingen. Kon gelukkig aangepast worden. Top service

Snel geleverd en kwaliteit goed is.

Enorm service gericht

Goed advies gekregen van Timothy. Ondanks dat ik vrij laat was met bestellen, heeft hij er alles aan gedaan, zodat mijn bestelling op tijd binnen zou zijn. Top geregeld en prettige gesprekken gevoerd. Een aanrader dus! Ontzettend bedankt

Zeer slecht, er wordt niets geleverd en niet gereageerd.

Er wordt op geen enkele manier meer gereageerd op onze vragen naar een bestelling. Ook een nieuw wachtwoord aanmaken om zelf de bestelling nog na te kunnen zien, lukt om de onverklaarbare reden in eens niet meer. De chatfunctie reageert ook niet meer. En verzoeken om het geld terug te storten worden ook niet beantwoord. Telefonisch is er geen contact meer te krijgen dan alleen via een bandje waar je naar de website verwezen wordt.

Ik anders toegestuurd als besteld

Ik had 2 stukjes smoke plexiglas besteld en wilde het afhalen in Emmen, werd naar huis gestuurd, hier blijkt het geen smoke te zijn maar helder plexiglas. Diverse keren geprobeerd om te bellen, vrij lang( 20 en 30 min) in de wacht gestaan als eerste maar nooit iemand te spreken krijgen. Geprobeerd om antwoord te krijgen via de chat functie maar ook hier blijft het bij ik ga het uitzoeken. Dit is de laatste text van het bedrijf: Dan kan het geweest zijn dat een gesprek gewoon enorm lang duurde Oeps de duim was een fout Ik ga even kijken wat er mis is gegaan. Verder niets meer vernomen

Karel Doormanstraat 1 D

7825 VS Emmen