HPL-Trespa perfect op maat en snel geleverd

Bij het vervangen van onze boeiboorden waren wij niet helemaal uit welke materiaal geschikt was. Via de chatbox zijn we goed gelopen en hebben we professioneel advies gehad betreft het materiaal (HPL) en het verlijmen hiervan op een gladde oppervlakte. Vervolgens besloten om bij Plexideal een bestelling te plaatsen. Onze bestelling was binnen 3 werkdagen geleverd en paste perfect! Vriendelijk bedankt en tot de volgende keer.

Kwalitatief erg goed.

Van de recensies die ik lees over dit bedrijf moet ik toch meedelen dat mijn bestelling keurig en snel geleverd werd. Als het goed gaat mag dat ook genoemd worden.

Zeer slechte klantenservice

Bij de bestelde plaat waren de schroeven niet meegeleverd. Kan gebeuren natuurlijk, maar vervolgens wordt er niet gereageerd op de mail, wordt bij de telefonische klantenservice de telefoon niet opgenomen en zegt men onmiddellijk bereikbaar te zijn via de chat, maar helaas ook daar geen enkele reactie. Na het plaatsen van de review werd er wel meteen contact opgenomen en zijn de schroeven meteen de volgende dag geleverd.

Bestelling nooit geleverd

Op 30 augustus 4 kunststof plaatjes besteld, maar deze zijn nooit geleverd. Na héél lang in de wacht eindelijk iemand aan de lijn gekregen. Je ontvangt dan een track- en trace code van PostNL, maar deze ontvangen nooit het pakket. Na diverse mails, chat en nogmaals héél lang in de wacht krijg ik altijd een of ander smoesje te horen. "We gaan het in orde maken", "we bellen u terug", "we gaan het tot de bodem uitzoeken" etc... zonder resultaat. Kortom een dubieus bedrijf. Inmiddels een melding gemaakt bij stichting Mollie payments en Webwinkelkeur.

Supertevreden met kwaliteit EN service

Had een paar plaatjes HPL nodig voor werkzaamheden aan dakkapel. Te laat met bestellen, maar wilde het snel in huis hebben vanwege (mooie) weersomstandigheden. Na eerst wat chat-communicatie over wat ik nodig had (prima en vlot beantwoord) heb ik de feitelijke bestelling gedaan. Volgende dag wederom contact gezocht om te checken of ik het die dag nog kon afhalen. Ze waren bereid om mijn order 'er tussen te doen'. Die dag om 16:30 langs gereden en de platen opgehaald. Ze werden zelfs voor me in de auto gelegd. Super bedankt, mannen !!

Erg tevreden over mijn HPL platen

HPL platen besteld voor onze schuur. Deskundig advies gekregen. De platen werden op tijd geleverd en zagen er goed uit! Zeer tevreden!

Bestel hier niks

Materiaal besteld, zou vanaf dinsdagmorgen klaarliggen, donderdagmiddag geweest om op te halen, dus mooi 200km voor niks gereden want ze hadden niks klaarliggen. Nou dan zouden ze het alsnog opsturen, track and trace zou gestuurd worden, heel wat bellen heen en weer.. tot op heden nog niks ontvangen. Bestel hier niks! Waardeloos bedrijf/service!!

Order niet volledig geleverd en komt afspraken voor nazenden niet na

Ik heb op 5 september een bestelling gedaan van op diverse maten op maat gesneden artikelen en lijm. De bestelling werd op 13 september geleverd, maar was incompleet. De kunstofdelen die ik heb ontvangen waren ok. Dezelfde dag een bericht verstuurd dat de zending niet compleet was. Er volgde direct een antwoord dat het artikel zou worden opgestuurd en dat ik een trackingcode zou ontvangen. Die tracking code heb ik nooit ontvangen. Telefonisch zijn deze mensen niet bereikbaar. Wachttijden van een uur en langer zijn hier normaal, en je komt niet verder dan de 1e positie in de wachtrij. Ik heb nooit iemand te spreken gekregen. Inmiddels een aantal mailtjes en chat pogingen verder is er al 3 keer beloofd dat de goederen worden geleverd, zelfs met toezegging met een datum er bij. En ook nu weer is er nooit een tracking code verstuurd en de goederen zijn niet ontvangen. Ook is inmiddels beloofd dat de leidinggevende contact op zou nemen, maar ook dat gebeurd niet. Hoe moeilijk kan het zijn...

Zulke firma's zouden ze moeten sluiten! Zeer zwak!

Heel terleurstellende firma. Zeer moeilijk om mee in contact te komen, mails worden niet beantwoord, chats evenmin. En als je na 2 uur op positie 1 in de wachtrij dan toch iemand aan de telefoon krijgt dan beloven ze je vanalles en liegen ze ongelofelijk hard. Ik heb je bestelling hier nu vast en gaat zo de post op, ondertussen 3 keer moeten horen en nog steeds niets. 11/8 besteld en tot op heden nog steeds niet mijn volledige bestelling! Hopelijk komen jullie snel met een gepaste oplossing! Zending was beschadigd toegekomen, dus mijn werken liggen stil. Maak de mensen toch geen valse beloftes!!!!

Goed opgelost

Alles goed opgelost.

2,5u op positie 1 aan de lijn hangen...

... zonder dat er opgenomen wordt en niet reageren op mailtjes of terugbellen zoals beloofd... naar mijn geld kan ik waarschijnlijk fluiten. Waardeloos!

Herstel vertrouwen na slechte levering

Trespa besteld met bijpassende schroeven. Trespa kwam vlot, maar zonder schroeven. Na meerdere keren bellen bleken er intern pakketten te zijn blijven liggen. Mijn vertrouwen herstelde toen er (in overleg) een nachtlevering beloofd werd en het pakketje inderdaad de volgende ochtend voor de voordeur lag. Excuses aanvaard. Nb de betaling van de schroeven wordt teruggestort.

Zeer veel geduld en lang wachten

Wanneer wordt ik eens te woord gestaan? Ik ben al drie kwartier de eerst wachtende in de rij. Op mijn mail van zaterdag is tot op heden niet geantwoord. Bestelling zou geleverd worden is telefonisch toegezegd. Helaas nog niets ontvangen. Wel geld overgemaakt. Hoop dat er zsm contact wordt gelegd, dan wordt t nog een hoger cijfer.

Correct opgelost

Levering duurde veel langer dan normaal, ze waren moeilijk bereikbaar. Nadat ik een mail had gestuurd werd ik vriendelijk geholpen met uitleg. Door de vakantie periode was het drukker dan ze hadden verwacht en vandaar de vertraging. Materiaal zag er keurig uit. Een tip: werk aan de bereikbaarheid.

Onbetrouwbaar

Houdt zich niet aan afspraken qua levering, nalevering en terugstorten van geld.

Waanzinnig

Voor onze boeidelen hadden wij trespa platen nodig en dat voor het weekend nog. Met Timothy gesproken en hij heeft ons erg goed geadviseerd waardoor wij goedkoper uit kwamen dan verwacht. Hiernaast vroegen we of de levering voor zaterdag binnen kon komen aangezien we de steiger tot na de weekend hebben. Platen kwamen keurig vanochtend binnen. Heel erg blij met de platen en de service!

Onze 5e bestelling hier bij plexideal, zoals gewoonlijk en zoals verwacht alles dik in orde ontvangen. Wij zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding

Mooi

Mooie plaatjes ontvangen voor een goede prijs en vlotte levering

Beloven

Ben een maand op mijn bestelling aan het wachten , noch bestelling nog mijn geld gezien . Ze gingen mij terugbellen omt te informeren maar heb nog altijd niks van ze gehoord . Geluk bij ongeluk .... ik had staaltjes bestel om grotere bestelling te plaatsen .... maja het is wel 70 euro , zal testaankoop contacteren we zullen eens zien wat ze aanraden .

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Mijn bestelling van een maand geleden heb ik nog steeds niet ontvangen. Probeer in contact te komen met de klantenservice (chat) maar deze is slecht te bereiken en geeft niet de informatie waar ik naar opzoek ben.

Vlotte communicatie

Na vlotte communicatie met de webshop was de bedreiging snel gevonden en verholpen.

Eerlijke advies gekregen

Platen waren mooi en voor onze toepassing hadden wij advies nodig waarbij we erg goed te woord zijn gestaan, dik in orde

ongelooflijk slechte service en bediening

na meer dan 2 maand wechten , krijg ik nog steeds geen antwoord op men bestelling word steeds met leugens belooft dat het opgelost word de dag nadien , niks is minder waar!! Na al deze pogingen ,hebben ze eindelijk geleverd! Heb letterlijk 47 min aan de lijn gehangen , zonder dat er iemand de telefoon durft op te nemen , maar via hun chat toch kunnen bereiken dat ze een trackingcode gestuurd hebben Als tegemoetkoming een deel van men centen terug gekregen , waar ik totaal niet om gevraagd heb Men kan me eenmaal op die manier niet sussen voor de incompetentie van hun organisatie! Tot nooit meer

Eerlijk bedrijf die op een goede en transparante wijze zaken wil doen

Voor mijn balkon beglazing heb ik een aantal plexiglas platen besteld met nog wat kleinere platen. Aangezien de plexiglas platen het oorspronkelijke glas moesten vervangen en plexiglas behoorlijk kras gevoelig is ben ik hier uitzonderlijk voorzichtig mee omgegaan. Helaas zat op één van de platen een diepe kras vol in het zicht. Persoonlijk contact gezocht met Plexideal (met foto's als bewijs) en zonder discussie een vervangende plaat gekregen. Goed en open contact gehad met de eigenaar en op basis van vertrouwen een nieuwe krasvrije plaat gekregen. Kom je niet vaak meer tegen dat je direct geloofd wordt. In de recensies gelezen dat contact leggen moeizaam zou zijn, ik heb het contact als goed ervaren en op een respectvolle en begripvolle manier. Ik bedank Plexideal voor de adequate oplossing en ben zeer tevreden en raad deze firma zeker aan.

Ik ben zeer tevreden.

Na mijn bestelling geplaatst te hebben, schrok ik nogal van de reviews waardoor ik begon de twijfelen. Daar tegen over kreeg ik mijn bestelling met 3 werkdagen in huis. Zeer verrast en tevreden.

Karel Doormanstraat 1 D

7825 VS Emmen