Goed, levering iets te laat

Mijn levering was later dan verwacht, dat is wel te begrijpen door de vakantie periode. Alsnog zeer tevreden met mijn plaatjes.

Beloven wel maar leveren doen ze niet

Op 19 juni bestelde ik een HPL- plaat. Deze werd kapot geleverd. We wachten na meer dan drie maanden nog tseeds op onze HPL- plaat. Telkens beloven ze om op donderdag te leveren maar dat gebeurt nooit.

PlexiNoDeal - slechter kan het niet

Bestelling geplaatst, het ging om een aantal kleinere platen die ik voor opdrachten nodig had. De helft van de ontvangen platen had kapotte hoeken, zo kon ik deze niet aan mijn klanten aanbieden. Direct na ontvangst gemeld, direct mail ontvangen met de vraag om fotos en toen niets meer gehoord. Na meerdere keren proberen via chat contact met hun te krijgen, een week na mijn klacht eindelijk met iemand kunnen spreken, wordt direct geregeld zei hij. Dat is nu enkele weken geleden. Sindsdien worden mijn chat aanvragen en mails genegeerd en heb ik nog steeds geen nalevering van de kapotte platen ontvangen. Zeker geen aanrader zo.. volgende keer bestel ik ergens anders.

Uitstekende service

Vanwege een langere wachttijd een volledige refund ontvangen en het bestelde product alsnog uitgeleverd. Dus alsnog een aangename verrassing, kom zeker weer terug voor een volgende bestelling.

Beschadigde levering; vervanging niet gestuurd en geen communicatie

Heb een beschadigde plaat geleverd gekregen; via de chat wordt eerst beloofd dinsdag/woensdag vervanging te sturen, niks ontvangen. Daarna via de chat geen reactie meer op mijn vragen hierover dus gebeld. Kort antwoord: morgen. Helaas wederom, niets geleverd en nu helemaal geen reactie meer op chat, telefoon (meermaals uur in de wacht gestaan) of mail. Kortom slechte service, hele slechte communicatie. En product ook nog beschadigd. Ik zou hier niet bestellen! Zie ook gelijksoortige slechte reviews.

Bestelling geplaatst, nooit geleverd, communicatie onmogelijk

In eerste instantie niet geleverd en telefonisch bereikbaar. Nadat ik ze te pakken kreeg toch binnen 1 dag geleverd. Product is verder prima en prijs ook.

Na lang onderhandelen

De aanhouder wint zullen we maar zeggen (na veel over en weer mailen/bellen), maar het zou eigenlijk niet op deze manier moeten maar in 1 keer goed. Ik heb dan wel mijn trespa plaat (2 weken later) maar de bijbestelde hpl schroeven helaas niet, daarentegen heb ik ter compensatie mijn aankoopbedrag terug gekregen.

Zo erg heb ik aftercare nog nooit meegemaakt.

Bestelling geplaatst, helaas niet alles binnengekomen. Mail gestuurd, direct op gereageerd. Rest wordt gelijk nagestuurd. Week later gebeld en de belofte gekregen dat het gelijk wordt verstuurd. Enkele weken verder en je hoort niets meer. Elke dag een mailtje met een vraag over de status maar geen antwoord. Je wordt aan het lijntje gehouden (je krijgt toevallig wel een berichtje van PostNL van een zending die is aangemeld maar nooit wordt geleverd) waardoor je het uiteindelijk opgeeft. Zo, dat is makkelijk je portemonnee vullen. Riekt naar oplichting. En ik heb nog niet eens het scheve zaagwerk aangegeven. De overige reviews deden me twijfelen, maar op basis van deze bestelling nooit meer hier iets bestellen. Ditzelfde advies geef ik iedereen mee. Gelukkig gaat het hier niet om een wereldbedrag dus neem ik het verlies en bestel ik de rest ergens anders. plexiNOdeal.

TOPSERVICE

Donderdag spullen besteld.Met de betaling wat mis gegaan.Contact gehad met Timoti die ervoor heeft gezorgd dat zaterdag om 10 uur de bel bij mij gaat met alle bestelde spullen een dikke CHAPEAU voor plexideal

Mooi op de millimeter precies gesneden en heel zorgzaam verpakt. Had geen haast met mijn bestelling en voor ik het wist was het al im huis. Goed bedrijf!!

Klasse!

Persoon van de klantenservice heeft mij goed geholpen met wat het beste geschikt was voor wat ik nodig had. 2 dagen na de bestelling heb ik het ontvangen en heel nauwkeurig ingepakt.

Alles ging als gepland, bestelling eerder ontvangen als gedacht.

Hier kan ik vaker bestellen.

Voor aanpassing aan mijn buitengevel drie stuks HPL (Trespa) platen besteld in verschillende maten. De levertijd is snel en de prijs zeer concurrerend. Op de dag van levering (vrijdag) kreeg ik een Track en Trace code waarmee je ook de chauffeur kan volgen bij welke levering die is en wanneer je zelf aan de beurt bent. Mooi systeem. Halverwege de dag viel mijn bestelling weg uit het systeem en om 16:55 heb ik contact opgenomen via de chatfunctie. Ik kreeg te horen dat er een nieuwe besteldatum werd verstuurd. Jammer, maar de bestelling kwam vandaag niet. Geen opgaaf van reden waarom het vandaag niet doorging. Op maandag kreeg ik een nieuwe code en kon ik de chauffeur volgen. Gelukkig ging vandaag alles goed. De platen waren goed verpakt en onbeschadigd. De op maat gemaakte platen zijn perfect van maatvoering. Helaas misten de mee bestelde schroeven. Weer via de chatfunctie contact gezocht en deze zouden per direct worden verstuurd. En gelukkig de volgende dag al weer ontvangen.

Zo slecht!

Besteld en gelijk geannuleerd ivm verkeerde metingen, ik heb nu nog steeds mijn geld niet terug! En maar zeggen het word op je rekening gestort vandaag of morgen NOU NOG STEEDS NIETS!!!

Prima kwaliteit en snel bezorgd

Niets aan toe te voegen, goed en snel bezorgd

Ontzettend goed geholpen aan de telefoon en onze bestelling was snel binnen en keurig afgewerkt.

Good quality

Very good material, the measurements I asked for were also perfect. It comes very well packed and the delivery is very fast.

Snelle reactie op vragen en goed product

Snelle reactie op vragen en goed product

Mooie platen

Bestelling en levering prima. Duidelijk bestelproces en juiste communicatie.

Prachtige kwaliteit

Heel tevreden met onze plexiglas planken. Ze zijn perfect. Ook fijn dat we op de hoogte gehouden werden over de productie en levering.

Naar regen komt zonnenschijn

Bestelling snel geleverd, alleen waren de schroeven die erbij besteld waren niet ontvangen. Heb dit doorgegeven en het is snel geleverd, werkzaamheden liepen wel 2 dagen uit jammer genoeg. Maar waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Het is goed opgelost.

Goede aankoop bij het juiste bedrijf

Eenvoudig te bestellen en binnen een mum van tijd onbeschadigd geleverd gekregen. Betreft aankoop van vijf HPL panelen voor een inbouwkast. In de toekomst zal ik hier zeker weer een bestelling plaatsen

geweldig

Platen voor mijn boeiboorden besteld om af te halen. bestelling geplaatst en de platen lagen snel klaar om af te halen. Erg blij mee

Ik raad de platen en dit bedrijf zeker aan, top service

Snel

Aantal plaatjes besteld, snel geleverd het was met 2 dagen bij ons.

Karel Doormanstraat 1 D

7825 VS Emmen