Klantenservice top

De opdracht met bestelde artikelen was snel in productie genomen en ter verzending aangeboden bij DHL, echter vanaf dat moment ging het mis. DHL bleek niet de betrokkenheid te hebben zoals Plexideal.nl dat had. Maar met behulp van medewerker Justin van de klantenservice van Plexideal.nl is het uiteindelijk goed gekomen. Wat heeft hij tot het laatste moment zijn energie en vastberadenheid er in gestoken zelfs op de vrij avond laat nog contact gehad en in het weekend om maar er voor te zorgen dat ik als KLANT tevreden was en ook verder kon met de bestelde artikelen. Ik zeg 100% tevreden over Plexideal.nl. met de grootste dank naar Justin. Elk we klantenservice zou een voorbeeld aan jou moeten nemen. Grz. Patrick Oublies

Correcte maatwerk, alles positief!

Zeer klantgericht en klantvriendelijk. Een voorbeeld voor velen.

Zeer tevreden over mijn bestelling.

Zeer efficiënt, goede prijs & maatwerk!

Keurig op tijd geleverd

Duidelijke prijs, ruime keuze, en alles volgens afspraak! Netjes.

Super!!

Bestelling onbeschadigd ontvangen, goed verpakt. Zeker aan te bevelen!

Zeer goed en snel geholpen

Zeer goed en snel geholpen bij mijn order van meerdere platen. Snelle levertijd. Toen er logistiek iets mis ging hebben ze dat snel gefixt.

Onvolledige bestelling.

Mijn bestelling werd niet volledig geleverd. Dit kan gebeuren maar na meerdere emails, telefoontjes werd mij beloofd dat het ontbrekende product zou nageleverd worden doch nog steeds (+2 maanden) niks. Ze reageren zelfs niet meer. Een schande.

Goede en snelle service!

Al meerdere keren een bestelling geplaatst bij Plexideal. Kunnen de bestelling altijd snel ophalen. De communicatie verloopt ook vlot en netjes. Kortom wij zijn zeer tevreden!

Betrouwbaar

Goede service, meedenkend en afspraken nakomen. Ik kan dit bedrijf op basis van ervaring echt aanbevelen. Klein nadeel, de ingang van het pand vond ik wat lastig te vinden.

Goede service en prima kwaliteit!

Duidelijke en overzichtelijke website, bij het afhalen van de bestelling keurig geholpen. Top!

perfect!!!!!!

Bestelling snel en correct geleverd. Zowel kwaliteit van het materiaal , maatvoering en verpakking dik in orde.

Mooie product

Perfecte partij voor maatwerk, en zeer goede communicatie. Vriendelijke medewerkers.

Very good

Great service from this company. I wanted to print a picture on a Plexiglas plate and it was quickly done. Thank you guys!

zeer tevreden

bestelling goed verpakt en stipt op tijd afgeleverd. :)

Duidelijke communicatie

Goede service, snel geleverd. Alles perfect!

Kleine bestelling geplaatst, binnen 2 uurtjes geregeld en kon het de zelfde dag ophalen. Goede service!

Plaatje plexiglas

Keurig te woord gestaan aan de telefoon en kreeg snel netjes verpakt mijn plaat binnen.

Zeer goede ervaring.

Bestelling keurig verpakt geleverd gekregen. Chauffeur belde 10 minuten van te voren op dat hij er aan komt. Netjes op de 3e verdieping bezorgd. Volgende bestelling zeker weer bij jullie.

Prima levering en contact

Het contact met het bedrijf is prima geweest. Bij de eerste levering waren de boeidelen beschadigd. Ik heb kort met Plexideal contact gehad. En daar waren de nieuwe boeidelen. Perfect verpakt. Wij krijgen zelfs uit coulance de nodige schroeven in kleur erbij. Ik heb met Timoti een prettig contact gehad per app. Bij de tweede levering (na de schademelding) heeft de chauffeur 20 min vtv netjes met ons contact opgenomen. Wat wij al zeer prettig hebben mogen ervaren.

***

Na een misverstand en telefonisch contact, is het keurig opgelost!

Prima snelle service !

Per abuis waren onze platen niet op de afgesproken dag geleverd. Na contact heeft Plexideals een koerier gestuurd om de produkten alsnog snel te leveren zodat ons project door kan gaan. Super geregeld ! En in de avond ook nog keurig nagebeld of een en ander binnen was gekomen.

Slecht

Op de website kreeg ik de optie om de bestelde plexi platen de volgende dag op te halen. De volgende dag voor niks naar Emmen gereden om ze op te halen.. Ze zouden pas de maandag aan de beurt zijn en er kon niets worden geregeld op dat moment.. App contact gehad met de baas die beloofde het op te lossen.. na 17 dagen (en meerdere belletjes en appjes die ongehoord bleven) nog steeds niets ontvangen.. Tot wij ons geld terug wilden vorderen, toen werd het ineens gereageerd, geleverd én beloofd het aankoop bedrag terug te storten.. wat tot op heden niet is gebeurd.. Wij worden compleet genegeerd als we contact zoeken.. Niet een nette behandeling in onze ogen en slechte ervaring. *Na het plaatsen van deze recensie is er gelukkig toch werk van gemaakt en hebben wij ons aankoopbedrag terug gekregen. Het is dus opgelost, alleen jammer dat het zo lang heeft moeten duren en dit ervoor nodig was.

Top service!

Er ging iets mis met mijn bestelling. Hierover heb ik gebeld en ik ben zo vriendelijk te woord gestaan en gelijk is de fout hersteld hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren. De klant vooral serieus nemen zo belangrijk !!! Ik zal jullie zeker aanraden,

Bedriegelijk (??)

Zending nog steeds niet volledig uitgeleverd. Men doet telkens beloftes die achteraf niet blijken te kloppen. Ontbrekende (niet uitgeleverde goederen) goederen zouden onmiddellijk verzonden worden en ik zou track & trace informatie ontvangen. Inmiddels aantal dagen voorbij, en nog niets ontvangen en niets gehoord van Plexideal. Als je belt moet je heeeel lang wachten, op dit moment reeds 38 minuten in de wacht en nog steeds niemand die opneemt. Ik zou de eerste in de wachtrij zijn. Dit is geen zuivere koffie. Heren, dit werkt niet. Mocht ik vandaag (4 mei 2021) niets van jullie horen, dan zal ik mij genoodzaakt voelen om stappen te ondernemen!!! Het is aan jullie te verwijten !! Aan een ieder die wil bestellen: BEDENK EER GE BEGINT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Handige bestelsite, snelle levering en correcte service.

De bestelsite werkt handig en snel, de prijzen zijn goed en de levering was binnen enkele dagen binnen. 1 onderdeel ontbrak, maar na melding is dit dezelfde dag kostenloos na geleverd.

Karel Doormanstraat 1 D

7825 VS Emmen