Kwaliteit; snel, vriendelijk en correct!

Goed advies en goede kwaliteit geleverd.

Niks op aan te merken, alles liep netjes en vlot

Fijne en snelle levering

Vriendelijk en goed geholpen

Goed service

Perfect service

Zeer slechte service en houden zich niet aan afspraken

3 weken geleden een product besteld. Tot op heden niet mogen ontvangen. Ivm corona is dit begrijpelijk. Pakket binnen gekregen en vanuit plexideal een korting mogen ontvangen

Uitstekende service en super kwaliteit

Service is heel erg goed. Ze belde zelfs op toen ik het verkeerde huisnummer had ingevuld. Een moeite wat niet iedereen zou nemen. Dus een beetje later dan gepland, ( door mijn eigen fout ) kreeg ik een uitstekend op maat gemaakt stuk plexiglas. En het paste precies in mijn fotolijst!

Kwalitatief goed en snel geleverd. Door de handige chatbox wist ik snel wat het beste was voor mij.

Uitstekend.

Snelle levering en scherp geprijsd.

Zoals besteld

Eerst 2 platen besteld om een voorbeeld te maken voor onze klant. Snel geleverd en goed geholpen in de handige chatbox. Vervolg bestelling komt eraan

heel erg aardig en goede producten

Ik ben heel blij om mijn plexiglas bij hun te bestellen en blijf dat ook zeker doen!

Oog voor Service!

Ik had een bestelling gedaan bij Plexideal maar door een onduidelijkheid kon ik de bestelling niet afronden. De volgende dag bij Plexideal in Emmen langs geweest en zij hebben mij meer als uitstekend geholpen zodat ik met mijn bestelling huiswaarts kon gaan. Ik zou dan ook zeggen; ga zo door en veel succes met jullie bedrijf! Met vriendelijke groet, ADM Klarenbeek

Snelle afspraak. Duidelijk op de mail gezet en snel geleverd.

Goed maatwerk.. mooie kwaliteit

Goede kwaliteit en mooi maatwerk. Snelle levering.. Ik ben zelfs nog gebeld om te vragen of alles naar wens was.. zeer klantvriendelijk

Na wat problemen; uitstekend opgelost

Ik ben tevreden over afhandeling en resultaat

Spookfirma

Een simpele bestelling geplaatst van 3 HPL-plaatjes op 16 december en betaald. Op 14 januari nog niets ontvangen. Na het sturen van 2-mails nog steeds geen reactie. Ze geven geen teken van leven meer.

Snel en correct geleverd

Leuke persoonlijke boodschap bij de bestelling

Het waren wat kleine plaatjes maar wel snel geleverd en correcte maten

Levering duurde wat langer dan ik had verwacht maar dat is te begrijpen in deze tijd voor de rest ben ik tevreden met mijn plaat

Snel en adequaat

Zeer snelle service en keurige levering

Gewoonweg goed

Mooie platen en snel geleverd

Ondeskundig bedrijf

Zeer slecht en ondeskundig. Je vraagt advies en er wordt alsnog verkeerd materiaal geleverd en dan zijn ze niet meer te bereiken.

Top levering

Nauwkeurig

Perfect op maat en snel bezorgd

Slechte communicatie. Na herhaaldelijk verzoek geen antwoord.

Aanvraag gestuurd, meerdere malen gevraagd om antwoord. Gechat, gebeld en gemaild. Dan weer onbereikbaar of een antwoord u krijgt bericht. Uiteindelijk komt er geen antwoord. Zakelijk een onbetrouwbare organisatie.

Karel Doormanstraat 1 D

7825 VS Emmen