Goed.

Mijn eerste plaat ontvangen, er zat een diepe kras in. Best teleurstellend. Hier een melding van gemaakt en dezelfde dag kreeg ik nog een nieuwe track en trace en de volgende dag de juiste plaat ontvangen. Goed opgelost

Toppie

Aardige heren, plaatjes besteld om af te halen. Werd binnen een uur gebeld dat het klaar lag.

Goed op weg geholpen door meneer aan de telefoon. Platen snel en correct ontvangen. Ik heb niet vaak iets nodig maar ik zal hier wel terug komen.

Aardige mensen. Vlotte levering.

zeeeer slechte service!

Na een foutieve levering contact krijgen en de goede bestelling binnen krijgen is niet mogelijk bij Plexideal. Ik heb nu na meer dan 6 weken nog altijd geen enkele reactie op de inmiddels 5 gestuurde mails en evenzovele chat berichten. Bellen kan niet, want ze hebben het te druk om de telefoon aan te nemen. Ben zeer ontevreden en zal nooit meer iets hier bestellen!

Goede producten (Gelukkig) maar slechte ervaring.

1e bestelling na een dag of 4 binnen gekregen, in december dus ivm kerstdrukte bij de postbezorgers niet zo gek. Daarna een 2e bestelling gedaan nu 5 dagen later nog geen enkele mail met statursupdate, bellen kun je hun niet en op de chat zeiden ze eergister dat 24uurs garantie nu niet mogelijk, maar dat het pakketje die dag nog de deur uit ging. Nu weer 2 dagen later nog niks vernomen, zelfs geen track and trace ofzo. (Tevens staat op de site nog steeds duidelijk op de homepagina, Binnen 24uur geleverd, dus als dat niet mogelijk is vermeld dat dan netjes voor iemand wat besteld.) Kortom producten goed maar levering en contact erg beneden verwachting helaas. Op dit moment beveel ik dit bedrijf niet aan.

Volgende keer beter.

Na terugbetaling van niet geleverde artikelen is de beoordeling aangepast. Er is inderdaad contact geweest en heb begrip voor de situatie, vandaar dat de beoordeling is aangepast. Volgende keer beter opletten of alle artikelen in het pakket zitten. Desondanks toch mijn project kunnen afronden met de wél geleverde artikelen.

Slecht

Een eenvoudige bestelling geplaatst op 1 december en ruim een maand later nog steeds niet ontvangen. Ook krijg ik geen reactie op mijn mails en de chat op de website. Erg slechte ervaring mee dus.

Product zelf afgehaald, goede service en snel geproduceerd

Onbetrouwbare firma Kwalificatie, zeer slecht, is nog te veel.

Begin oktober een offerte gevraagd voor een viertal gebogen Lexan platen. Offerte gekregen, voor akkoord getekend en opdracht verstrekt. Eind oktober een rekening en pakbon gekregen per mail. Geen goederen ontvangen. In de maanden november en december vele malen contact gehad met het bedrijf per mail, per telefoon en het laatst zelfs met de eigenaar die beloofde een en ander half december uiterlijk af te leveren. Omdat het bedrijf net verhuisd was voor zover ik begreep en zij het vanwege de Corona crisis erg druk hadden ben ik nog tot zover met ze meegegaan, Tot op heden niets meer vernomen. Reageren niet op chatberichten en mailberichten. Nu op de laatste dag van het jaar blijft me niets anders over om dit bedrijf als zeer onbetrouwbaar te kwalificeren en te beschuldigen van contractbreuk want dat is een geaccepteerde offerte en een opdracht volgens de wet. Ik geef het bedrijf bij deze nog de kans te reageren op deze beoordeling .en een en ander recht te zetten. De eigenaar heeft uiteindelijk weer gebeld en verteld dat hij niet kon vertellen wanneer hij de opdracht kon leveren. Dat betekent dat ik verder niets toe te voegen heb aan mijn eerdere beoordeling. Zolang Plexieglas nog steeds aan andere klanten met makkelijker opdrachten vlot levert en mijn opdracht van oktober 2020 voor zich uitschuift vanwege drukte zijn zij niet geloofwaardig.

Bestelling niet ontvangen, geen geld terug, slecht bereikbaar

Al 2 maanden wacht ik op mijn bestelling. Na vele malen contact opnemen en beloftes, niks ontvangen. Er is toezegging gedaan dat ik mijn geld terug krijg (100 euro)... maar ook niet ontvangen. Het ergste vind ik, dat ik als klant week in week uit er zelf achteraan moet. Zij doen niks. Zeer slecht bedrijf!!

Top bedrijf!

Aantal kleine bestellingen geplaatst tijdens de feestdagen en allemaal binnen een week in huis gekregen. Over het bezorging valt niet te discussiëren, vlotte tempo houden zo!

Strak op tijd met de levering. Prima service!

Plaatjes zijn op afgesproken datum afgeleverd. Super, bedankt.

Perfect op maat, geen klachten!

Heel netjes!!

Gemakkelijk te bestellen voor kleine en grote bestellingen.

Simpele website waarop alles goed duidelijk staat aangegeven. Kunnen andere webshops nog wat van leren.. ;) Ook de verzending van de bestelling was mooi op tijd. Verder geen min punten aan dit bedrijf. Blijf zo doorgaan!

Super!!

Platen op verwachte datum binnen gekregen. En precies wat ik zocht, top!

Snel, effectief, klant vriendelijk.

Ik heb online bestelling van HPL platen gedaan net voor de Kerstdagen. Ik verwachte de levering pas na 28-ste. Maar ik was gebeld op 24-ste met een bericht dat het al klaar was. Bedankt, dat was boven verwachting.

Slecht

Komen afspraken niet na reageren niet op de chat terwijl hun motto is: wij reageren onmiddellijk. Telefonisch ook een ramp er zijn nog 2 wachtende voor u waarna je na een tijdje in de wachtrij eruit wordt gedonderd!

Duidelijke website - goed product - aftersales voor verbetering vatbaar

Ik had op 16 november 4 producten besteld waarvan 1 bij aankomst zwaar was beschadigd. Op een mail daarover werd binnen 24 uur gereageerd dat het mogelijk een productiefout was en dat een nieuw exemplaar zou worden toegezonden. Door omstandigheden heeft dit erg lang geduurd en ondertussen lukte het niet om contact te leggen. Het product is uiteindelijk wel geleverd. De eigenaar heeft mij aansluitend ook nog gebeld en excuses aangeboden en uitgelegd waarom het zo lang heeft geduurd. Dat vind ik dan weer erg netjes. Ik ga ervan uit dat een volgende bestelling probleemloos verloopt.

Keurig maatwerk & acceptabele prijs

Keurig verpakt, geen krasjes. makkelijk te bereiken ook voor vragen etc.

Komen afspraken niet na

"Binnen 24 uur geleverd" : niet dus "Wordt dinsdag geleverd" : niet dus "Ik bel u zo terug" : niet dus "Ik zorg dat u teruggebeld wordt" : niet dus "Het wordt met onze eigen bezorgdienst bezorgd, vandaag": niet dus Dit bedrijf heeft zijn zaken niet op orde en zou ik zeker niet aanraden. NIet bereikbaar en geen afspraken mee te maken.

toppie!

mooi op tijd ontvangen. goede kwaliteit.

Goede prijs, prima kwaliteit.

Top bedrijf, zoals verwacht!

Beter dan beter kan niet.

Goed overzichtelijke website. Hadt een aantal vragen voordat ik ging bestellen dus heb er heen gebeld en werd op de uitstekende manier geholpen. Uiteindelijk bestelling geplaatst en binnen 2 dagen al in huis. Oftewel super goed bedrijf! Ik zie vele mensen slechte reviews hier in plaatsen maar vanuit die richting is geen sprake van mogelijk. Bedankt.

Levering duurde even, maar dan heb je ook wat!

Platen van top kwaliteit en perfect op maat. De levering duurde iets langer dan verwacht, maar ben hierover netjes en vriendelijk te woord gestaan. Platen waren top verpakt incl. antikras laagje op de platen zelf. Bedankt voor de goede service en producten!

Karel Doormanstraat 1 D

7825 VS Emmen