Fantastische webshop alles mooi duidelijk etc.
Goed bedrijf! Weet precies waar ik terecht moet voor volgende keer
Het plaatmateriaal is van goede kwaliteit en nauwkeurig op maat gesneden. De levering heeft helaas wel wat aandacht, mails en telefoontjes nodig gehad. Het bleek dat een kapotte zaaginstallatie voor de nodige vertraging had gezorgd. Is alsnog prima opgelost hoor, maar door de langere levertijd geef ik Plexideal 3 sterren.
Originele beoordeling
Eind oktober krijg ik een bevestiging dat mijn bestelling verwerkt is en onderweg is. Vervolgens gebeurt er niets. Als ik telefonisch navraag doe, krijg ik degene aan de lijn die mijn bestelling heeft klaargemaakt. Hij verzekert mij dat ik alsnog binnen een of twee dagen de bestelling zal ontvangen. Er gebeurt niets. Ik week later bel ik weer. Ik krijg de directeur van Plexideal aan de lijn: “O, dat heeft iemand anders belooft, dat was ik niet. Ik ga het voor u nakijken en bel u zo terug.” Maar er gebeurt weer niets. Hij reageert niet, belt niet en levert niets na. Op mijn mailtjes wordt ook niet gereageerd. We zijn nu een maand later. Ik ga er inmiddels vanuit dat ik de spullen niet krijg en mijn geld dus kwijt ben. Mijn advies, ik zou nog even verder kijken voordat je hier een order plaatst. By the way, dit is de eerste keer dat ik de moeite neem om een negatieve ervaring te posten en anderen te waarschuwen dit soort wanpraktijken. For what it’s worth…
ik ben een zeer tevreden klant, nadat ik nergens meer op tijd aan een grote maat dibond plaat kon komen, heeft plexideal het mogelijk gemaakt om een dag later deze thuis te brengen, persoonlijk nog wel!! wat een goede service, ook heel erg vriendelijk en ook goed advies, ik raad iedereen aan om hier te kopen, want de service is echt top. danl je wel plexideal voor de snelle levering. ik ben zeer tevreden!!!!!!!!!
Nadat ik onderstaande review had geplaats reageerde Plexideal de volgende dag telefonisch. Ze hadden de fout gezien en direct erkend en excuus gemaakt. Het teveel betaalde werd dezelfde dag nog terug betaald. Heel netjes. Eerder schreef ik: (Bij ophalen van het product contant betaald en krijg toch een rekening en herinneringen om te betalen. Twee keer voor één product moeten betalen.)
Originele beoordeling
Bij ophalen van het product contant betaald en krijg toch nog een rekening en herinneringen om te betalen. twee keer voor één product moeten betalen.
Vrij snel na het bestellen m'n bestelling ontvangen. Goed verpakt en verder niks om te klagen, alles prima!
goede service en mooie snelle verzending. zeer tevreden met m'n bestelling. zeker vaker bestellen! en ook aan te raden voor andere liefhebbers!
Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Product netjes verzorgd ingepakt en verzonden. Vriendelijke mensen.
De eerste bestelling van een set platen, in october 2020, ging goed. Prima platen, netjes afgewerkt. De tweede bestelling, op 6 november, kwam maar niet, na een mail dat hij wel afgezonden was. Bellen stuitte altijd op het antwoordapparaat, mails werden 3 weken niet beantwoord. Tien minuten na plaatsing van een klacht op deze pagina kreeg ik contact en snelle oplossing. Fijn, maar hou je zo je reputatie goed? Mijn raad: laat je klanten ook je leverproblemen eerlijk horen. Misschien gaan de haastigen dan wel naar de concurrent, maar als je ze negeert lopen er nog meer weg en komen niet meer terug. Ik kom zeker terug nu!
Originele beoordeling
De eerste bestelling van een set platen, in october, moest even achteraan gemaild worden voor het gestuurd werd. Prima platen, netjes afgewerkt. De tweede bestelling, op 6 november, twee kleine platen van een vierkante meten, is nu volgens een mail van Plexideal ruim 3 weken geleden opgestuurd. Nog steeds niet ontvangen. Telefoon wordt niet aangenomen, vriendelijk doch dringende mails worden niet beantwoord. Ik snap dat het druk is, maar als je ophoudt met communiceren raak je je klanten snel kwijt, Plexidealers.
Prima product (HPL) Leveringstijd was wel wat krap aan, maar ben zeer tevreden ! Contact via email zou beter moeten
Ik heb een paneel besteld dit is na 10 dagen nog niet binnen gekomen. Ook is dit bedrijf telefonisch en via de mail niet te bereiken. Dit is rond uit slecht.
Mijn bestelling is een maand nadat deze verstuurd zou zijn nog niet geleverd. Telefoon wordt niet opgenomen, mails niet beantwoord en ook op de chatfunctie wordt niet gereageerd. Update: Nadat bovenstaande klacht op deze site stond werd er binnen een uur contact opgenomen. De volgende afspraken hebben we toen gemaakt; Maandagochtend zou mijn bestelling worden geleverd, de bestelling werd maandag eind van de dag geleverd. Ik zou de helft van het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug krijgen. Het geld stond op de 6e werkdag op mijn rekening. De afspraken zouden bevestigd worden in een mail. Die mail heb ik niet ontvangen. Daarna is me gevraagd deze klacht te verwijderen waarbij werd gemeld dat ik dat uiteraard zelf mocht weten. Uiteindelijk kreeg ik nog 2 berichtjes hierover met in de laatste de melding dat ik niet bepaald eerlijk ben omdat ik beloofd zou hebben dat ik de recensie zou aanpassen dan wel verwijderen. En als ik dat niet zou doen dat ze de klacht dan wel met een klacht zouden laten verwijderen. Ik heb niet gemeld of toegezegd dat ik de klacht zou aanpassen en vind het bepaald unfair dat ik voor niet eerlijk wordt uitgemaakt. Ik begrijp dat dit bedrijf niet van slechte recensies houdt en ze zullen ongetwijfeld hun best doen zich te verbeteren maar ik hoop dat ze zich realiseren dat ze een weinig klantgerichte service bieden en dat niemand op dergelijke berichtjes zit te wachten.
Originele beoordeling
Ik had 2 stukjes besteld van de zelfde breedte. Andere lengte. Die waren even duur dus ik vroeg of ik de rest stukjes ook mocht hebben. Maar helaas. Vervolgens vroegen ze 15€ voor de verzending wat ik begreep gezien het om bijna 3 meter ging. Maar ik kreeg gewoon een post ln pakje waarin het is opgerold. Prima. Maar dat kost geen 15€ en de bezorging duurde vrij lang en was onduidelijk gezien er een 3e partij tussen lijkt te zitten.
Mooi opmaat gemaakt geen kapotte randjes of dergelijke. Plexiglas zelf ziet er heel mooi uit verder ook geen 1 krasje, Bezorging was ook redelijk snel. Zeker een aanrader om bij Plexideal producten te halen! Thank you :)
Very nice service and also fast shipping. Good company!
Goed afgehandeld zonder problemen en snelle verzending.
goed advies voor aankoop via telefoon. bestelling ook zeer snel geleverd. super!
goed ingepakt, perfect opmaat zoals ik wilde, snelle verzending, kortom gewoon goed bedrijf!!!
Trespa plaat besteld en ziet er super mooi uit. Nu kan ik eindelijk me schuur afmaken.. 5 sterren zeker verdiend!!
Kon soepel m'n bestelling plaatsen en voor dat ik het wist was het eral. Super snelle verzending ondanks corona..
Ik ben goed geïnformeerd over mijn bestelling, de plaat die ik wilde was uitverkocht en hebben voor mij gelijk nieuwe besteld. De volgende dag was het al gearriveerd en de dag daarop al in huis. Netjes :)
leveren goed werk voor een goede prijs
Met spoed had ik een op maat gefreesde plaat nodig. Binnen 2 dagen had ik hem dankzij de behulpzame jongens.
uitstekende service en mooi gesneden opmaat zoals ik het wilde.
Alles was mooi in orde en bestelling was op afgesproken dag afgeleverd.
Karel Doormanstraat 1 D
7825 VS Emmen