Top communicatie!!!

Buitengewoon alles liep mooi soepel en geen problemen. Zeker aan te bevelen. Ook het ophalen van me bestelling ging super! Ondanks wat vertraging met het zagen van de plaat kreeg ik ondertussen een kopje koffie aangeboden en wat lekkers. Top bedrijf!!

Volledig aan het lijntje worden gehouden

Geen telefonisch contact is mogelijk (stuur een e-mail), op e-mails wordt niet gereageerd. Na bestelling van platen, wat in het verleden beter ging, nu al vanaf 27-10 op de platen zitten te wachten. Totaal geen update mogelijk vanuit Plexideal: Niet meer aan te bevelen.

2 maanden!!!!! al geen platen geleverd

Al maanden wacht ik op een levering. iedere week het zelfde verhaal. Er is iets mis gegaan maar deze week wordt het geleverd. Telefonisch slecht bereikbaar. Altijd lang wachten en dan het bandje we zijn in verband met de covid druk met het produceren. Stuurt u maar een mail, maar die worden nooit beantwoord. Dan maar met een ander telefoon nummer bellen en je wordt onmiddellijk geholpen. ( tel nr gekoppeld aan factuur ). De laatste smoes : De platen zijn geleverd in het andere Hengelo.

Positief

Snelle levering en netjes verpakt

Top organisatie - product!!!

Na mijn bestelling geplaatst te hebben op de overzichtelijke website keurig geinformeerd over de leverdatum etc. Snel en top geleverd, aan te bevelen - een 10!

Valt tegen

Het materiaal is te dun voor het doel wat ik had.

Snelle prima levering

Goed product

Slechte communicatie.

Offerte kreeg ik binnen een dag. Na akkoord moest ik zelf vragen om de factuur om die te betalen. Gelijk betaald en gemeld dat de factuur betaald is. Daarna 3x gemaild, 4x gebeld, en nog steeds niets geleverd. Ik snap dat het druk is, maar zeg niet toe dat het vrijdags gelaserd en verzonden wordt, want dat is nog steeds niet gebeurd. Jammer jammer. Ook ik ben een klant. Ik wacht nog een paar dagen, anders eis ik mijn geld terug.

Buitengewoon perfect.

Snelle en correcte afhandeling. Bestelling was gearriveerd op de afgesproken dag. Super!

Waardeloos

Als particulier heb ik een zeer teleurstellende ervaring met plexideal. Plexideal komt afspraken niet na en lijkt dit ook weinig uit te maken. Ik ben inmiddels 1 1/2 maand aan het wachten op 2 trespa plaatjes en Plexideal lijkt hier heel veel moeite mee te hebben. De halve ster komt door de vriendelijke (maar hulpeloos) medewerker die de telefoon opnam.

Top materiaal, goede afmeting en snelle verzending.

Keurig volgens afspraak geen misverstanden en goede communicatie met de verkoopmedewerker. Prima bedrijf!

Betrouwbaar bedrijf

Hele goede service, ik ben heel goed geholpen met de soort kunststof van wat ik nodig had. Kortom Plexideal is een betrouwbaar bedrijf!

Bestelling stond mooi op tijd klaar voor het ophalen en alles verliep lekker soepel.

Makkelijk om te bestellen. Snelle levering. Goede kwaliteit. Goede prijs. Wat wil je meer?

vlotte service, jammer dat de afwerking niet zo goed was

De plaates dibont die ik had besteld werden keurig op tijd afgeleverd, helaas was het zaagwerk niet optimaal, de randen van de plaatjes waren zeer ruw door slecht zaagwerk.

Netjes en supersnel

Na bestellen kreeg ik de melding dat ivm corona de levertijd 3 tot 5 dagen zou zijn. Desondanks had ik de bestelling de volgende dag al in huis. Perfect in orde!

Uitstekende service, website en product

Erg positief. Duidelijke website. Vlotte afhandeling. Goed ingepakt. Net product. Voldoet uitstekend aan mijn verwachting.

top product

juiste afmeting en geweldige service

Zeer correct afgehandeld

Ondanks deze corona tijd toch een snelle levering. En nauwkeurig verpakt. Via telefoon ook heel klantvriendelijk.

Vlotte verzending met duidelijke track en trace

Tevreden met m'n bestelling alles ging zo als het hoort.

Very good. Fast shipping aswell.

There is nothing to complain about. Everything just okay, thank you guys. :D

Netjes en overzichtelijk

Heel goed! Niets op aan te merken. Overzichtelijke website alles heel duidelijk en klantvriendelijke personeel.

Geweldige bedrijf!

Ik had totaal geen verstand van kunststofplaten maar alles werd me haarfijn uitgelegd welke platen het beste was voor wat ik nodig had. Super!

Snelle levering en goed afgehandeld.

Verrassende kwaliteit

Wij hebben heel erg getwijfeld of we een glazen achterwand of plexiglas zouden kiezen. De prijs gaf de doorslag omdat we dan na een tijd wat sneller wisselen.

Karel Doormanstraat 1 D

7825 VS Emmen