Snel en goed geleverd

Binnen de week geleverd en goed ingepakt. Mijn teak kast is terug als nieuw

Uitstekende service

Zeer goede service, afspraak uitstekend na gekomen, kortom perfect

Heel slecht

Goedemavond, De pakket is aangenomen door jullie receptie en daar is bewijs van. U weet niet hoe dit werkt dus succes ! Als een pakket op de verkeerde adres wordt afgeleverd dan moet het niet aangenomen worden dus dat is ook niet meer aan ons. Succes erg ver komt u niet. U kunt fatsoenlijk tot een oplossing komen maar u communicatie is uitermate slecht en vandaar gaan we ook niet meer discussieren..... -------- dit is een reactie van een onprofessioneel bedrijf die helemaal zit te liegen en niet met afspraken nagekomen En wij gaan het zorgen dat de deurwaarder ons geld van deze bedrijf terug betalen Na 5 of 6 keer leugens over de levering en dat hij gaat het oplossen en dat een chauffeur onderweg sturen om het te regelen !!! En na dat Ze hebben de bestelling bij een verkeerde adres geleverd zei hij dat hij een bewijs heeft En dat wij hebben het ontvangen!!! Ik ben benieuwd wat wat voor bewijs heeft hij!!

prima service

voor herhaling vatbaar

Snel geleverd en precies wat ik besteld heb

Sneller geleverd dan verwacht en kwaliteit materiaal.

Snel

Snel en correct

Mooi snelle levering en precies

Ondanks het 1 week wachten toch heel erg tevreden!

Ik heb een weekje moeten wachten op m'n bestelling maar ondanks dat ben ik netjes opgebeld nog op de dag dat ik het heb besteld en is mij aangegeven dat de levertijd wat langer als normaal zou zijn. En dat snap ik volledig in deze tijd.. De platen zelf zijn ook heel goed gelukt precies de goeie maat en goed verpakt binnen gekregen. Dank jullie wel.

Ik werd goed geholpen door de klantenservice en verder geen miscommunicatie's. Snelle levering ook. Binnen 3 dagen al me bestelling binnen. Ik zie veel slechte recensies maar dat is absoluut niet het geval bij mij.. 5 sterren zeker verdient! Bedankt.

Zeer en zeer slecht!

Wij hebben een maand geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen. Beloftes worden gedaan en keer op keer wordt aangegeven dat het nu echt wordt geleverd. Afspraken worden niet nagekomen, telefoon en chat niet beantwoord. Echt te slecht voor woorden. Zijn niet geloofwaardig. Zeer maar dan ook zeer slechte service!!

Goed!

Afgezien van een communicatie probleempje wat betreft verzending, en aankomst bij Primera vestiging (product stond al 2 dagen bij afhaalpunt, geen bericht over ontvangen) ben ik zeer tevreden!

Juiste aan gevraagde maat en dikte erg goed

Snelle en correcte levering

Prima en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Mooi maatwerk voor goede prijs

Klein stuk perspex besteld . Snel geleverd .. Keurig ingepakt .

Zeer slechte ervaring. veel beloven niets nakomen

Op 1 oktober een bestelling gedaan die binnen 24 uur geleverd zou worden. Nu bijna drie weken verder nog niets aangekomen. Wel in de tussentijds tijdrovende contacten met bedrijf (telefoon staat op een bandje, terugbelafspraken worden niet nagekomen) gehad waarin van alles beloofd wordt over terugbellen/levering/etc. Deze worden niet nagekomen.

Netjes, accuraat en snel geleverd

Makkelijk via de site bestellen en betalen. Bevestiging van betaling, verwerking van de order en stand van zaken betreffende de verzending via de mail. Top!

site duidelijk en gemakkelijk. Snelle levering binnen 24 uur

Site is duidelijk en gemakkelijk betreffende zoeken en bestellen. Het aanbod is breed en diep. Snelle levering binnen 24 uur. Verpakking stevig en milieuvriendelijk, papier en plastic zijn goed te scheiden.

De plexiglas plaat was niet exact recht gesneden. Wijkte 1,2 mm af en paste daarom niet goed.

2 orders voor plexiglas platen snel en correct behandeld en geleverd !

Zeer tevreden !

Prima bedrijf

Goede webshop waar je nog gewoon op maat iets kunt bestellen, zonder een hele plaat direct te moeten kopen.

Goede plexiglas

Goede plexiglas & precies op maat gezaagd, top. Geen 10 omdat ik het nog best prijzig vond

Goed voor wat ik nodig had

Voor waar ik plexiglas nodig had, was het goed genoeg. Ik twijfel alleen bij 2 stukken of het wel 4mm. 2 platen lijken iets dunner dan de andere 2 platen, dus ik denk eigenlijk dat ze 3mm zijn. Daarnaast lijkt een plaat ook een paar millimeter breder dan de andere platen, waardoor het iets uitsteekt. Desondanks is het gewoon prima voor waarvoor ik het nodig had.

Helemaal top en snel geleverd.

Helemaal top en snel geleverd

Just what I was looking for at an affordable price.

Just what I was looking for at an affordable price.

Karel Doormanstraat 1 D

7825 VS Emmen