Prima op tijd en op maat

Ondanks de solide verpakking toch door de vervoeder een deuk er in waardoor een hoekje af is gebroken. 1 plaat is wat gegolfd maar voor mijn toepassing is dat niet heel storend

Snel en goed geleverd

Prima levering

Wel snelle levering

Snelle levering en maatvoering prima maar ik kon op alle platen zien dat er overheen gesneden is ! Op elke plaat zitten dus snijlijnen wat zeer irritant is !

Prima geleverd

Niks aan te merken op de levering. Maar als je de mail weggooid krijg je weer een nieuwe en dat vind ik niet fijn

Snelle levering op maat voor een leuke prijs

Bij alle webwinkels die ik gevonden had was dit de meest voordelige en ook nog eens exact op maat. De levering was ook nog eens binnen een paar dagen dus ik ben hier zeer tevreden over.

Lange levertijd

Levertijd van 24u is niet gelukt, begrijpelijk in deze tijd echter op 9 september verzonden en wordt pas 14 september afgeleverd.

Al diverse keren besteld. Top kwaliteit

Ik heb diverse keer inmiddels bij Plexideal besteld. Telkens op maak gemaakte plexiglas opdrachten. Kwaliteit, prijs en snelle levering is top. Groetjes Silvio

Ervaring is goed. Wat ik wel jammer vond dat ik geen track en tracé heb gekregen. Was gelukkig wel thuis dat ze het kwamen brengen.

Afspraak niet nagekomen

Ik had plexideal gebeld om de afmeting van de platen te wijzigen. Dit was geen enkel probleem zei de medewerker aan de telefoon. Het was namelijk in totaal een kleinere afmeting. Zou meteen doorgevoerd worden omdat de order nog niet was uitgevoerd. Krijg ik tot mijn verbazing het oude formaat opgestuurd.

4mm ipv 5mm geleverd, daarna hele slechte communicatie en heb na een maand nog steeds niks

Na meer dan 10 mailwisselingen en een belletje heb ik nog steeds geen vervangende plaat gekregen voor een foutlevering. Erg slecht

KUT

Mijn 1e bestelling was niet in orde. Beschadigd, staat zelfs een voetstap op. Na dit gemeld te hebben via het review formulier (deze dus), hebben ze contact met ons gezocht. We zouden meteen nieuwe artikelen krijgen. En direct een bevestiging krijgen. Helaas ben ik nog steeds op deze bevestiging dan wel mijn artikelen aan het wachten. BAR en BAR slecht dus

uitstekend

vlotte levering, goed product

Snel, scherp geprijsd, telefonisch bereikbaar

Levering na 2 dagen, sneller dan de concurrentie. Zeer goed verpakt.

Supersnel, precies op maat, goeie kwaliteit en betaalbaar

Ik ben zeer tevreden! Mijn bestelling werd binnen een dag geleverd, maatvoering klopte precies, de kwaliteit is goed en vóór een betaalbare prijs. Zou mooi zijn als de verzendkosten nog wat lager zouden zijn

Snel en goed werk

Ik had wat plaatjes nodig om een kattenren af te schermen dus alles op verschillende maten besteld. Alles was binnen twee dagen bezorgd keurig op maat en super ingepakt. Ik zal als ik weer nodig heb weer hier bestellen.

Voldoet aan verwachtingen

Snel en vlot geleverd, netjes verpakt en bestelling voldoet aan verwachtingen.

Prima kwaliteit, niet duur en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering. Ben erg tevreden

Besteld en gekregen!

Superb

Ik heb nog niets ontvangen

Ik kan nog geen ervaring delen, want we hebben het product nog niet ontvangen.

Levering ok, commucatie over ophalen zwaar onvoldoende

Op de site staat duidelijk dat je ook af kunt halen. Op mail werd niet gereageerd, de optie stond niet bij het bestel proces en de opmerking box is niet gelezen nog op gereageerd. Als klant heb ik mijn product maar voel me niet geholpen of gehoord. Zeker niet omdat ik het product onderweg naar kantoor prima op had kunnen halen (iets milieu vriendelijker). Jammer

perfect op maat geleverd

perfect op maat geleverd .en zeer goed verpakt

Aanrader qua bestelgemak en prijs!

Makkelijke om keuze te maken op de site en maten in te voeren. Levering snel!

Supersnelle levering, en kwaliteit

Supersnelle levering, en kwaliteit

Super geregeld. Had met spoed 8mm acrylaat nodig en werd super goed en snel geholpen. Sochtends besteld en de volgende dag lag het al op maat gesneden voor de deur.

Karel Doormanstraat 1 D

7825 VS Emmen