Fijne service. Goed opweg geholpen door de medewerkers om zo een betere keuze te kunnen maken

Goede communicatie

Goede communicatie wat betreft de chatbox! En de platen zijn netjes afgeleverd

Snel en correct geleverd

Erg goede service

Wij bestellen als bedrijfszijnde al enige tijd platen bij Plexideal. Contact is erg fijn en afspraken worden na gekomen. Het fijne is dat men rekening probeert te houden met de wensen. Tot snel!

Goed service en uitstekend materiaal

Goed service, korte lijnen en de geleverde materiaal voldeed aan onze verwachting

Super kwaliteit

Bestelling geplaatst en tegen mijn verwachting in stonden ze de volgende dag al voor de stoep. De platen waren super strak en netjes afgewerkt

Karel Doormanstraat 1 D

7825 VS Emmen