Dik tevreden

Cadeaubonnen besteld. De zelfde dag netjes thuis afgeleverd.

goed geregeld

goede site en snel verstuurd goed verpakt

Snel verstuurd en goed verpakt

Snel verstuurd en goed verpakt

Great

Great

Kundige, gezellige kappers

Ook een bestelling wordt correct afgehandeld

Cadeaubon besteld en met dezelfde zorg als het knippen is deze op een kwalitatieve manier bezorgd. Prima.

Heel makkelijk om een bestelling te plaatsen

Eenvoudig te gebruiken. Goede producten, redelijk geprijsd.

Al tig jaar een fijne kapperszaak

Fijne zaak. Goed knipwerk. Fijn personeel Kortom "klasse"

Goede en plezierige kapsalon

Ik ben al meer dan 40 jaar klant bij De-barbier,shop. Geen enkele reden om dit teveranderen.

Goed initiatief, duidelijk opgezet

Goed gedaan, het rondbrengen in Veldhoven zou iets persoonlijker kunnen.

zeer toegankelijk

snel te regelen

Kom er plezier naar toe, vriendelijk en vakkundig.

Optimaal

Bestel hier altijd de OAK beard hold voor mijn vriend. Een stuk voordeliger dan andere webshops, en geweldige service! Als je hier besteld is je bestelling altijd net een cadeautje om uit te pakken. Altijd super leuk ingepakt en als er eens iets is met je bestelling wordt er heel goed mee omgegaan en direct een oplossing geboden. Hier kunnen andere webshops echt wat van leren! Ik zou zeggen ga zo door! :)

Zeer snel geleverd met een blikje bier als extraatje

Zeer snel geleverd met een blikje bier als extraatje

gezellig sfeervol en je wordt er goed en mooi geknipt

Ze nemen altijd de tijd voor een praatje . Drinken warm en of koud is er om te pakken . Er zijn voldoende leesboeken voor iedereen. Parkeren is goed te doen Er staat een leuk team ga zo door met wat jullie al heel goed doen

Gewoon TOP

Ik werd super goed en snel geholpen via de website maar ook via WhatsApp. Fijn hoe mijn vragen opgepakt en beantwoord zijn en leuk hoe persoonlijk alles verliep ondanks dat het een online bestelling was. Dit is precies het extraatje wat het winkelen zo leuk maakt maar wat je tegenwoordig niet meer zo vaak tegenkomt.

gezellig en vakbekwaam

na een duidelijke afspraak wordt je keurig op tijd geholpen. Een kopje koffie of frisdrank staan voor je klaar. daarna wordt je gezellig behandeld zonder haasten en een gezellig babbeltje is dus altijd mogelijk.

Gebruiksvriendelijk

De cadeaubonnen die ik heb besteld werden netjes in een mooie cadeauverpakking bij mij afgeleverd.

Leuk team fijne zaak

Fijne kapperszaak leuk team ongedwongen sfeer en altijd tijd voor een praatje en altijd alle tijd voor iedereen jong oud maakt niet uit dus de kapperszaak voor mannen in Veldhoven

Super vriendelijk en eerlijk

Geen gedoe, gewoon bestellen en als iets niet juist is krijg je netjes een berichtje

Uitstekende shop en perfecte kapper!

Kom al dik 25 jaar bij be Barbier, nu naast een uitstekende kapsalon ook een uitstekende site!

Super salon

Al jaren zeer tevreden over deze salon. Bekwaam personeel in een gezellige entourage .

Oortlaan 158

5505RH Veldhoven