Ik kijk uit naar het volgend bezoek aan de Barbier!

Al jaren bezoek ik de Barbier. Daar ervaar ik steeds een optimistische sfeer. Ook daarom is de Barbier uitgeroepen tot beste kapsalon van Brabant, ja zelfs van heel Nederland! Ik trappel van ongeduld om er weer als klant binnen te komen. Daarbij trap ik bijna op mijn eigen haar dat beangstigend verder groeit. Helaas is een bezoek nu niet mogelijk door de coronavoorschriften. Ik kijk uit naar de dag dat ik mijn kapper weer in de ogen kan kijken, desnoods boven het mondkapje. Jan Damen

Altijd gezellig, altijd prima geknipt/in model, TOP.

Altijd gezellig, altijd prima geknipt/in model, TOP. Gewoon zoals het hoort.

Snelle levering!

Snel geleverd en zeer netjes verpakt.

Een prima bedrijf

Goede ,gezellige kapsalon.

Goed geknipt en gezellig buurten.

Goed geknipt en gezellig buurten.

Fijne salon met vriendelijk personeel

Al jarenlang voor mij een hele fijne kappers shop waar ik graag naar toe ga met vriendelijke kappers

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn advies om direct bij heropening na de corona de "sponsors" een (beperkte) gelegenheid te bieden om een afspraak te maken. Het zal zeer druk worden met een beperkte aantal mensen binnen.

Altijd een goed gevoel als je binnen komt Je bent er altijd welkom en je kunt lekker wat drinken of lezen Vriendelijk personeel en zijn altijd in voor een gesprek

Snel geleverd en leuk verpakt. Het lijkt wel een cadeautje wat ik toe gestuurd kreeg

Mooi geknipt en tevreden verliet ik het pand

Nog een echte barbier. Krantje, praat, koffie, lotionnetje weet ik niet, lectuur, blijf je op de hoogte en kun je terecht zeggen, ik las bij de kapper ...

Prima.

Betaling was niet helemaal duidelijk voor mij. Verwacht dat ik gelijk werd doorgeschakeld naar telebankieren. Was effe zoeken. Goed opgelost met een tikkie.

Ben al jaren klant en dat blijft wat mij betreft zo.

Zoals in bovenstaande zin. IK blijf klant en kom zo gauw mogelijk als de loc down weer afgelopen is.

Uitstekende service

Sinds ik deze website heb ontdekt bestel ik nergens anders meer. Goede communicatie, zeer scherpe prijzen en altijd leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Blijf zo doorgaan! Ik ben tevreden!

Reactie snel en goede service

Snelle reacties, top service

Top team

Altijd goed en gezellig nu alleen hopen dat ze snel weer open mogen

Een prima service en ongekend zorgvuldig verpakt.

Als je iemand gunt de lockdown te overwinteren dan is het de Barbier wel. Cadeaubonnen zijn aantrekkelijk, verzorgd en met extra verpakt.

Gezien de maatregelen door COVID zijn de producten en abonnementen goed beschikbaar via de site van de Barbier. Mijn abonnement van jaar vroegtijdig verlengd om de zware periode een beetje financieel te overbruggen. Ik hoop ter harte voor de Barbier dat de rest ook volgt.

Gezellige leuke barbier

Ik laat mij altijd knippen door Wilfried. Gezellig praatje maken en hij knipt super. Ik ga altijd tevreden weer naar huis.

Super service - helemaal TOP!

Ik ben supergoed en snel geholpen! Graag weer :)

Goedkoop en snel geleverd

Snelle levering en geweldige verpakking .

Oortlaan 158

5505RH Veldhoven