Filters

9

Geweldige curl experience

Vanavond een curl experience gehad bij Claudia. In 2 jaar tijd maar 2x naar de kapper kunnen gaan ivm nieuw moederschap.. vanavond even me time kunnen krijgen en een heerlijke verfrissende coupe ervoor terug krijgen, erg fijn. Dank je wel Claudia! En toch verbaasd... dat ondanks de nieuwe zwangerschap ik dacht dat mijn krullen waren overleden en jij er toch weer nieuw leven in hebt kunnen blazen..

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer heel tevreden

Weer een hele fijne ervaring. De meiden zijn zorgvuldig, geven goed advies en nemen de tijd voor je. Elke keer weer kom ik met nog mooiere krullen terug.

 • Aanbevelen? Ja
3

Geen curlexperience de luxe

Ik had mezelf de luxe van een uitgebreide krullen knip etc beurt gegund. Een krullen experience! Details maakten dat het niet bracht wat ik had verwacht. Een klant die binnen stapt tijdens en feitelijk advies en aankoop gesprek aangaat maakt mijn experience het zeker niet beter. Dat had zeker korter afgehandeld gekund. Voor een luxe experience ga ik volgende keer ergens anders.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Ursula, Wat jammer dat de curl experience deluxe behandeling niet aan uw verwachtingen heeft kunnen voldoen. Zoals ik uit uw review verneem, kwam er iemand binnen voor een aankoop van producten tijdens uw behandeling. Wij nemen voor elke klant onze tijd, maar kunnen helaas niet voorkomen dat andere klanten ons bezoeken en graag producten willen aankopen en dat, dit bezoek toevallig tijdens uw behandeling was. Wij helpen dan ook deze klant en dat doet niets af aan uw behandeling, ook voor u nemen we alle tijd en aandacht en behoort het eindresultaat naar wens te zijn. Mocht u willen kan u natuurlijk contact met ons opnemen indien het resultaat niet naar wens is, alhoewel ik daarvan niets terugzie in uw review, hoop ik dat u wel kunt genieten van uw prachtige krullenbos, want dat is waar een Curl Experience voor staat. Niet alleen aandacht en luxe in de salon,maar een aantal maanden plezier van uw prachtige krullen. Een hele fijne dag gewenst en wellicht tot ziens, Met vriendelijke groet, Team Mandy Haarstyliste

10

Super

Voor onze dochter de eerste keer bij de krullenkapper.. Ze had er zoveel zin in.. En het resultaat mag er zijn.. Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt.. Dank je wel voor alles..

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Duidelijke tips en informatie over producten en verzorging van m’n haar. Precies zo geknipt als ik voor ogen had

 • Aanbevelen? Ja
10

Rëzocut in 1 woord geweldig

Geweldig geknipt door Mandy met de Rëzocut techniek. Onwijs fijne salon. Er is alle aandacht en tijd voor jouw vragen en echt oprechte persoonlijke aandacht! Er wordt echt per persoon gekeken en geknipt op basis van jouw haar en krultype(s). Je krijgt advies op alle vlakken. Deze techniek kost wat maar het is echt alles waard!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Sam heeft mijn haar heel mooi geknipt. En mijn krullen weer tot leven laten komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze doen wat goed is voor je haar!

Ze hebben me tips gegeven om wel of niet te doen en hebben me haar goed verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd helemaal gelukkig met mooie krullen!

Ik kom nu zo'n 2 jaar bij Mandy in de salon, waarbij mijn haar zowel door Mandy als door Sam meerdere keren geknipt en gestyled is. Altijd loop ik weer gelukkig en tevreden naar buiten! Het werk wat hier geleverd wordt is niet alleen goed, het is ook nog eens ontzettend gezellig! Keep up the good work lady's!

 • Aanbevelen? Ja
10

Verrassend goed!

Hartelijke benadering, heldere uitleg, goede tips en een heel goed resultaat. Ik hoopte meer krul uit mijn haar te halen en dat is erg goed gelukt. Deze kapper heeft werkelijk verstand van krullen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Kundige kapper

Ik ervaar Mandy als zeer kundige krullenkapper. Ze heeft mij en mijn krullen enorm geholpen. Zeker toen ik van gekleurd naar natuurlijk grijze krullen wilde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik keek in de spiegel en het was alsof er een andere dame met prachtige krullen voor me zat!

Ik heb mijn bezoek aan de salon als onwijs prettig ervaren. Sam zag binnen 1 minuut al gelijk wat we konden doen om mijn krullen nog beter tot hun recht te laten komen. Ze overlegde het heel duidelijk met mij om te zien of mijn verwachting overeen kwam. Tijdens de behandeling legde ze ook van alles uit en kon ik alle vragen stellen die al zo lang onbeantwoord waren, super! Na het föhnen met de diffuser en ik mijn hoofd weer omhoog moest doen was het net alsof er iemand anders met schitterende krullen voor mij zat! Geweldig! Mijn haar gaat langer mee, zakte minder snel uit, minder snel vettig, zit mooi en blijft mooi in model!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service

Ondanks wat onverwachte gebeurtenissen een goede service gehad. Problemen werden snel opgelost waardoor de afspraak gewoon door kon gaan

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel blij!

Mijn dochter is super blij en trots op haar krullen! Heel mooi geknipt en gestyled. Wij komen zeker terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg blij

Wat een verschil, ik wist niet dat ik zulke mooie krullen kon hebben met juiste knipresultaat, juiste styling en de goede produkten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne hulp met de krullen van mijn dochter

Eerste keer de krul behandeling voor mijn dochter van 4 jaar gedaan. Sam was heel lief en geduldig voor mijn dochter. Ze is heel blij met haar mooie bos krullen nu, in plaats van het pluizige haar dat ze had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd weer blij na een knip beurt.

Zo blij met mijn nieuwe coupe. Toch altijd wat twijfel wat het mooist zal staan. Claudia luistert, denkt mee en komt met een eerlijk advies. Je bent alleen in de salon waardoor alle aandacht naar jou gaat. Echt even een moment voor jezelf met een lekkere grote kop thee en chocolaatjes. Fijn als je je een beetje mooier voelt na een bezoek aan de salon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig en precies goed voor mijn haar!

Ik ben al vaker bij de kapsalon van Mandy geweest om mijn krullen te laten knippen, maar dit keer wilde ik graag ook eens iets anders met mijn haar laten doen, namelijk een kleurtje erin. Na al heel lang eens roze plukjes in mijn haar te willen hebben maar het telkens niet durven ben ik er dit keer voor gegaan. Bij mijn vorige bezoek had ik al aangegeven wat ik ongeveer wilde en Sam heeft me toen netjes uitgelegd wat dat ongeveer zou gaan kosten en wat er zou moeten gebeuren. Ik moet toegeven dat ik ontzettend zenuwachtig was want ik had verder nog nooit mijn haar durven laten verven laat staan bleken. Sam is ontzettend professioneel omgegaan met alle stappen die gezet moesten worden en heeft ook telkens gevraagd of ik alles oké vond en me helemaal gerust gesteld. Ze heeft duidelijk uitgelegd hoe het bleken van mijn haar met zo weinig mogelijk beschadiging gedaan zou worden en ook netjes gekeken welke kleur ik er precies overheen wilde hebben. Ze heeft de highlights super netjes gezet precies op een manier dat ze overal in mijn haar er mooi doorheen vallen ook rekening houdend met de krul. Er zit een prachtige kleur roze doorheen en Sam heeft er zelfs rekening mee gehouden dat wanneer de roze kleur eruit is er mooie zachte plukken blond overblijven. Ik ben ontzettend tevreden met de manier waarop Sam is omgegaan met mijn haar maar ook met mijn zenuwen en ik loop nu vrolijk rond met roze highlights die ik al zo lang gewild heb.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer deskundig en behulpzaam

Fijne kapper die je goed helpt met het leren verzorgen en stylen van je krullen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige kapper

Mijn dochter had een enorme bos kroeshaar en na een bezoekje aan Mandyhaarstyliste was het een totale metamorfose. Resultaat is een dochter die eindelijk enorm trots is op haar prachtige bos krullen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Lief, zorgzaam, kindvriendelijk en kundig

Ze zijn oprecht en eerlijk over het doel en het verwachtte resultaat en wegen producten kundig tegen elkaar af. Echt maatwerk met verstand van zaken. Mijn dochter van 7 jaar oud wilt naar geen andere kapper meer dat deze lieve krullenkapsters.

 • Aanbevelen? Ja
10

heerlijk natuurlijke krullen weer terug. Zonder kroes en droogte

Fijn dat mijn haar weer glanst, krult. Heel blij mee

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer informatief & kundig

Wat een knusse kapsalon! Naast goed en uitgebreid advies, volgt de behandeling. Nooit zo lekker gezeten aan een kappers wasbak. Daarnaast krijg je ook nog een grote kop thee (of koffie voor de liefhebbers) met wat lekkers waardoor je je snel op je gemak voelt als klant die voor de eerste keer langskomt

 • Aanbevelen? Ja
10

Het resultaat is echt bizar!

Ik ben nu al helemaal blij met alles, Sam heeft me erg fijn geholpen! Nu nog even spannend of ik het zelf na een wasbeurt ook zo mooi krijg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Lieve meiden en goede kapsters

Ben blij met mijn rëzo behandeling door Mandy. Past goed en op verschillende manieren te dragen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Mandyhaarstyliste

MANDY haarstyliste Curls, Colors & Cuts www.mandyhaarstyliste.nl facebook/instagram: mandyhaarstyliste

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd