Beste Ursula, Wat jammer dat de curl experience deluxe behandeling niet aan uw verwachtingen heeft kunnen voldoen. Zoals ik uit uw review verneem, kwam er iemand binnen voor een aankoop van producten tijdens uw behandeling. Wij nemen voor elke klant onze tijd, maar kunnen helaas niet voorkomen dat andere klanten ons bezoeken en graag producten willen aankopen en dat, dit bezoek toevallig tijdens uw behandeling was. Wij helpen dan ook deze klant en dat doet niets af aan uw behandeling, ook voor u nemen we alle tijd en aandacht en behoort het eindresultaat naar wens te zijn. Mocht u willen kan u natuurlijk contact met ons opnemen indien het resultaat niet naar wens is, alhoewel ik daarvan niets terugzie in uw review, hoop ik dat u wel kunt genieten van uw prachtige krullenbos, want dat is waar een Curl Experience voor staat. Niet alleen aandacht en luxe in de salon,maar een aantal maanden plezier van uw prachtige krullen. Een hele fijne dag gewenst en wellicht tot ziens, Met vriendelijke groet, Team Mandy Haarstyliste
MANDY haarstyliste Curls, Colors & Cuts www.mandyhaarstyliste.nl facebook/instagram: mandyhaarstyliste