De juiste hulp

Mijn dames zonnebril kwam beschadigd aan, wellicht door een fout bij de vervoerder. Maar door het snelle contact met de klantenservice van PB is er direct geschakeld en heb ik binnen enkele werkdagen een nieuwe zonnebril opgestuurd gekregen

Ruime keuze

Een ruim assortiment aan verschillende zonnebrillen waardoor mijn verschillende smaken aan dames zonnebrillen er altijd wel tussen zit.

Top kwaliteit en service

Super goede zonnebrillen! Ergens anders zou je hier het viervoudige van moeten betalen. Top kwaliteit en service.

Brillen waren beschadigd

Drie brillen besteld waarvan één retour omdat er schade op zat, wel snel een nieuwe voor gekregen.

Late levering goede service

Bezorging was te laat, waar hun zelf niets aan konden doen op het moment. Verder ben ik goed geholpen en kreeg een snelle reactie.

Kwaliteit en levering zijn goed

Goeie kwaliteit zonnebril voor die prijs verder geen contact hoeven hebben met de klantenservice want de bestelling was gewoon de volgende dag in huis.

Beschadigd bij levering

Jammer dat t brievenbus pakket is. Want hij was beetje kapot. Neusvleugel lag eraf. Gelukkig kon dat gewoon gemaakt worden

Mooie zonnebrillen, niet het maximale effect.

De bescherming van mijn zonnebril is niet altijd optimaal geweest in het zonlicht. Echter, dit kan natuurlijk ook komen doordat ik een een festival zonnebril heb aangeschaft uit het 'goedkopere' segment.

Aanrader

De Zonnebrillen van Pillenbrillen.nl zijn zeker niet gek.

Super service

Vriendelijk contact, mooie collectie aan heren en dames zonnebrillen en een prima webshop

Happy

Mijn zonnebril zit erg comfortabel en was daarentegen ook nog eens betaalbaar;)

Betaald, kwalitatief en zit heerlijk

Niks mis mee

Gewoon prima

Leuke collectie aan dames zonnebrillen;)

Het pakketje kon naar mijn mening sneller geleverd worden, maar een goedkope zonnebril van hoge kwalteit en een snelle fijne klantenserice is voor mij een hoge beoordeling waard.

Prima festival bril

Prima festival bril! Helaas zonder festivals op dit moment...

Gemakkelijk besteld. Snel in huis

Heel erg leuke brillen met snelle verzending

Goedkope dames zonnebrillen

Snellere levering dan gedacht, echter was de zonnebril toch niet wat ik voor ogen had. Maar mede door de fijne service gratis weten om te wisselen met een ander.

Prim

Wat vertraging in de levering gehad, maar het fijne en snelle contact met de klantenservice was helemaal top.

Niet duur voor wat je krijgt

Goedkope zonnebrillen, snelle levering en kwaliteit is gewoon prima voor dat geld

goede service, goed behandeld

Mooie lichte bril die kwalitatief goed aanvoelt. Goede polariserende glazen. Voor dit geld krijg je een hoop value. Duidelijk bestelproces en communicatie, snelle levering in stevige doos.

Normaal ben ik niet van de reviews, maar....

Op bol.com kwam ik de PB zonnebrillen tegen. Naar wat verdere research ben ik uitgekomen op de officiële webshop (pillenbrillen.nl) en heb ik een bestelling geplaatst. Mijn heren zonnebril werd door de snelle logistiek de dag erna al geleverd. Een hoogwaardige heren zonnebril van goede kwaliteit. Mijn enthousiasme gaf me een reden om andere mensen PB aan te raden door middel van deze review.

Kwaliteit is prima

Betaalbare zonnebrillen en snelle levering;)

Mooie zonnebrillen tegen scherpe prijzen, goede snelle levering

Verbeterpunten Op de website zouden meer foto’s van de brillen moeten staan waarop ze worden gedragen

Top festival bril!

Ik was op zoek naar een leuke dames zonnebril; en die heb ik gevonden bij Pillenbrillen! Super leuk verpakt en snel geleverd! Laat dat vaccin maar konen, want ik ben weer helemaal ready voor een goede rave;)

Van de kaart shirt besteld, die was uit eindelijk niet op voorraad! Kreeg me geld terug gestuurd inclusief een gratis bril ter compensatie! super

Schoolstraat 54

8152AT Lemelerveld

Over PB Sunglasses

Je kent het gezegde wel: 'kleding maakt de man'. Niet alleen kleding, maar ook de accessoires zijn belangrijk voor jouw look. Naast het feit dat de PB-zonnebrillen jou beschermen tegen Uv-straling, is het ook de finishing touch van je outfit. Als je nu gaat voor retro, casual, randloze ontwerpen of de elegante klassiekers: zonnebrillen zijn er om op te vallen.