Beste Anna, Wij hebben elkaar ondertussen gesproken en uitgelegd dat wij helaas een hectische periode hebben gehad ivm personeelstekort en hoge ziekteverzuim in de periode dat u de order geplaatst hebt. Hierdoor is uw kader verkeerd verwerkt. Wij hebben afgelopen week een nieuw kader voor u gemaakt en opgestuurd. Wij gaan vanuit dat alles naar wens is afgehandeld en hopelijk bent u alsnog tevreden met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Kaderspecialist
Beste Anka, Wij geven duidelijk aan dat baklijsten groter dan 70*100cm ongemonteerd verstuurd worden. groter formaten kunnen niet verwerkt worden door PostNL of Bpost. Wij lezen dat er ook helaas iets fout is gegaan met de maatvoering. Excuses hiervoor. Neem aub contact met ons op voor een gepaste oplossing. klantenservice kaderspecialist
De Kaderspecialist is gespecialiseerd in het vervaardigen van kaders. Wij combineren ervaring en vakmanschap met een persoonlijke benadering en een moderne aanpak. Door de eigen productie kunnen wij ook voor u kaders op maat maken. Zoekt u een kader met speciale afmetingen of een eigen uitvoering dan is de kans groot dat wij dit voor u kunnen maken. Neem contact met ons op via info@kaderspecialist.be. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u zoeken.