sehr guter Kundenkontakt, bester Service

Ich kann die Firma nur wärmstens empfehlen. Anfragen etc. wurden sehr schnell und kundenorientiert bearbeitet. Die Lieferung ist zügig und einwandfrei erfolgt. Die Fliesen sind von sehr guter Qualität und passen perfekt.

Werkt prima.

Ziet er mooi uit. Makkelijk zelf te leggen

The new PVC kliktegel is much better than the old version.

The old version has a strong smell and there are marks on the tiles. The new type looks good and almost no smell.

Mooie stabiele tegels, die door het kliksysteem eenvoudig en snel zijn te leggen.

Na enig denk- en speurwerk op internet ben ik op de PVC kliktegels gestuit, die precies aan mijn wensen voldeden om de garagevloer een beter aanzicht te geven. Het leggen van de vloer verliep eenvoudig en snel en was bovendien leuk om te doen. Het snijwerk is wat lastig, met name de rondjes om de CV leidingen. Maar ook die uitdaging verliep probleemloos. Al met al ben ik zeer tevreden met deze recente aankoop.

Alles klopt

Goed product

Verkeerd product

Verkeerd product gekregen, uit tijdsgebrek juiste product alsnog in andere winkel gehaald. Vanwege tijdsgebrek ook niet pvcklicktegel hierover benaderd.

De service was top. Ik ben twee keer gebeld omdat ik een vraag had gesteld. Ik had recht op een korting van een proefpakket het lukte me niet deze van de aankoopkosten af te trekken. Ik werd daarover gebeld door een medewerker en kreeg alsnog het bedrag van het proefpakket gestort op mijn rekening. Al met al een hele goede service en de pvc kliktegels bevallen heel goed.

Erg Goed

Besteld en netjes op tijd geleverd. Je kunt de bezorging perfect volgen en ze zijn op tijd.

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, had nog een naleving en die was er binnen één dag

Top zu 100%

5 Sterne top Shop kann nur weiterempfehlen super leute sind sehr freundlich das Produkt ist sehr gut kann nur weiterempfehlen

Goed systeem, goede kwaliteit, snelle levering

Goed systeem, goede kwaliteit en snelle levering.

Super.

De heer waar ik contact mee had heeft me goed opweg geholpen.

Snel geleverd mooie tegels

Tegels waren snel binnen, zijn makkelijk te leggen, mooi stevig en goed schoon te houden.

top service

Snel en netjes reageren op mail en telefoon. Tegels waren in paar dagen binnen.

Meedenkend, objectief en informatief

Door deze kernwoorden kon ik juiste keuze maken. Je kunt video’s van het plaatsen en gebruiken van de vloer in onze fietsenwerkplaats zien. Volg Leo Steijn op sociale platformen.

Top kwaliteit en service!

Goede kwaliteit product, makkelijk te installeren en top service mbt levering

Perfecte oplossing voor mijn berging

Deze kwalitatief goede kliktegels zijn gemakkelijk te leggen en zorgen voor een goede egale ondergrond.

Super geregeld

Goed zaken doen met deze firma

Tot nu toe goede ervaring.

Om een keuze te kunnen maken m.b.t. de kleur van de tegels had ik een proefpakket besteld. Dit werd binnen een paar dagen geleverd zodat ik een bestelling kon plaatsen, waarop ik nog op moet wachten.

Mooie, eenvoudig te leggen tegels

Snelle, keurige bezorging. De vloer (27m2) waterdicht in een middag kunnen leggen. De calculator op de website gebruikt, precies één tegel over!

Mooie vloer

Goed product stevig vloertje betaal.je wel voor maar dan heb je ook wat

Nog niks ontvangen

Tegenwoordig schering en inslag, korte levertijd bieden en niet binnen de aangegeven dagen leveren. Dus we wachten af... Na bellen wel ineens een melding ontvangen van DHL dat het nu is aangemeld? Maar excuses of korting nog niet gekregen...

Eind goed al goed

Eerste keer niets geleverd toen gemeld en werd het goed opgelost

Ik heb het product nooit ontvagen.

Ik heb het product nooit ontvagen.

Levering zou 4 weken duren stonden ze binnen een week voor me deur toppers

Dacht eerst dat het even ging duren maar stonden ineens snel voor de deur voor de levering van de vloer netjes alles zoals omschreven en vloertje zo neergelegd