persoonlijk contact gezocht bij het wijzigen van een product in het assortiment duidelijke beschrijving en instructie video's voor het leggen van de vloer.
De garagevloer is behoorlijk opgeknapt. De tegels zijn heel gemakkelijk tw leggen, en met een scherp Stanley mes op maat te maken
Keurig bezorgd.
Eerst proef pakket besteld om zo een keuze te kunnen maken qua kleur en soort, zeer prettig . Daarna makkelijk te leggen , ideaal op een betonnen vloer . Zeer geschikt om te gebruiken als vloer voor een werkplaats . Zou het iedereen aan bevelen , bij een tegelvloer , sneller kans op beschadigingen
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat ons proefpakket u goed geholpen heeft bij het maken van de juiste keuze. De tegels zijn inderdaad ideaal voor garages en werkplaatsen: makkelijk zelf te leggen, oersterk en bestand tegen zware belasting. Precies zoals u aangeeft, een praktische en duurzame oplossing waar een tegelvloer sneller schade kan oplopen. Super dat u dit aanbeveelt! Veel plezier met uw nieuwe vloer en bedankt voor uw vertrouwen.
Een 10! Daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier met uw nieuwe vloer.
Eerst proef pakket besteld om zo een keuze te kunnen maken qua kleur en soort, erg handig. Daarna vraag gesteld ivm leverdatum, snel antwoord gekregen. Bestelling op afgesproken leverdatum ontvangen.
Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat ons proefpakket u geholpen heeft bij de keuze en dat alles volgens afspraak is geleverd. We vinden het belangrijk dat vragen altijd snel beantwoord worden en dat u zonder zorgen uw vloer ontvangt. Super dat dit zo ervaren is! Veel plezier met uw nieuwe vloer.
Een mooi produkt alleen lastig op maat te maken
Bedankt voor uw beoordeling en compliment over het product! We begrijpen dat het op maat maken soms wat lastig kan zijn. Tip: met een scherp Stanleymes en een stevige liniaal/snijlijn gaat het snijden van de tegels een stuk makkelijker. In onze leginstructie en video op www.pvckliktegel.nl laten we dit stap voor stap zien. Een andere makkelijke optie is een handcirkelzaag met geleider. We wensen u veel plezier met uw vloer!
Na een langere levertijd het product ontvangen met excuses. Netjes geregeld!
Bedankt voor uw begrip en mooie woorden! 🙏 Fijn dat, ondanks de langere levertijd, alles netjes is afgehandeld en u tevreden bent. We doen er alles aan om iedere bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Veel plezier met uw vloer!
Originele beoordeling
Knap om een mail te versturen met de vraag hoe het is bevallen…. Na meerdere mails en gezegd te hebben dat het inmiddels is verzonden, nog steeds niks ontvangen
Aanvankeling in een nabestelling van wat extra tegels, een paar tegels gekregen die wat afwijkten van de bestelde kleur. Ditt is door de leverancier snel en zonder problemen opgelost.
Bedankt voor uw recensie! Fijn dat het verschil in kleur direct en zonder problemen opgelost kon worden. We vinden het belangrijk dat iedere vloer er perfect uitziet en waarderen uw vertrouwen. Veel plezier met uw nieuwe tegels! 💪
Originele beoordeling
Er is ggen waarschuwing of uitleg dat eventuele nabestellingen behoorlijk van kleur kunnen afwijken van de oorsprinkelijke bestelling.
Solide, makkelijk te leggeh
Geweldig om te lezen, een 10! 🎉 Dank voor uw vertrouwen en mooie woorden 🙌. Geniet van uw solide, makkelijk te leggen vloer.
Na het bestellen en ontvangen van een proefpakket was ik meteen onder de indruk van de kwaliteit van het materiaal. Toen ik daarna mijn definitieve bestelling plaatste, werd ik door het bedrijf gebeld met de vraag of ik wel de juiste tegel had geselecteerd. Na een korte toelichting bleek inderdaad dat ik per ongeluk een andere tegel had besteld dan ik eigenlijk wilde. De tegel die ik wél wilde bleek bovendien nog goedkoper te zijn. Het bedrijf heeft alles direct voor mij aangepast én de verrekening meteen geregeld. Twee dagen later had ik het juiste pakket al in huis. Het leggen van de vloer was duidelijk uitgelegd en eenvoudig uit te voeren. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat – helemaal in mijn sas met deze vloer!
Ik had al eerder een bestelling gedaan. Ook de tweede levering is mooi verpakt en afgeleverd. Prima bedrijf en een goede samenwerking. Martin
Wat super om te lezen dat je alweer zo tevreden bent en ons zelfs een 10 geeft! 🎉 Bedankt voor je vertrouwen en de fijne samenwerking Martin. Veel plezier met de nieuwe vloer!
De klikpvc tegels zijn van uitstekende kwaliteit en goed te leggen. Het bedrijf is heel klantvriendelijk en duidelijk in de informatie. Bij telefonisch contact worden alle vragen duidelijk beantwoord.
Bedankt voor je mooie woorden! 🤩 Geweldig om te horen dat de kwaliteit en het leggemak zo goed bevallen én dat onze service je aanspreekt. We staan altijd klaar om mee te denken en vragen te beantwoorden. Veel plezier met je nieuwe vloer!
Uitstekende kwaliteit vloer, makkelijk te leggen. Duidelijke instructies en behulpzaam persoon. Zeker een aanrader!
Wauw, een 10! 🙌 Bedankt voor je enthousiaste review. Fijn dat de kwaliteit, het leggemak en onze hulp zo goed bevallen. We wensen je veel plezier met je nieuwe vloer!
Na een verkeerde bestelling via een telefoontje direct opgelost en het teveel betaalde bedrag zeer snel teruggestort super
Bedankt voor je mooie beoordeling en het cijfer 9! 😊 Fijn dat we het snel voor je konden oplossen. Service en tevreden klanten staan bij ons altijd voorop!
Makkelijk zelf te leggen en zeer gebruiksvriendelijk. Snel geleverd, erg tevreden mee!
Mooie vloer, maar het snijden met een stanleymes is niet te doen. Decoupeerzaag is de oplossing.
Aanrader voor een ieder die een betaalbaar goed product wil hebben op de vloer. Na een goede uitleg hoe het product te gebruiken direct ermee aan de slag gegaan . In korte tijd ligt er een mooie vloer wat de kwaliteit uitstraalt van een gedegen product voor jaren plezier. Bedankt nog voor de fijne ontvangst en de extra rondleiding bij jullie prachtige goed verzorgde speciale koeien en schapen. Erg leuk om ook dat van dichtbij te bewonderen . Succes met jullie mooie bedrijf.
Wauw, wat een prachtige review én een 10! 🌟 Super dat je zo tevreden bent over de vloer en dat het leggen zo soepel ging. We vonden het ook erg leuk dat je er was en dat je hebt genoten van de rondleiding bij onze koeien en schapen 🐄🐑. Dat laten we met trots en liefde zien natuurlijk! Bedankt voor je enthousiasme en veel plezier met de vloer!
Concrete informatie en goede service
Top om te horen, dankjewel Wolter! Snel geleverd, mooi resultaat én makkelijk gelegd: precies waar we voor staan. 😄 Veel plezier met de nieuwe vloer!
Snel qua antwoorden per mail en telefoon
Wat fijn om te horen dat alles snel en correct verlopen is! We doen ons best om niet alleen snel te leveren, maar ook om inderdaad goed bereikbaar te zijn met helder advies. Zowel per mail als telefoon. Veel plezier met de tegels!
De kwaliteit van de PVC tegels is erg goed. Deze zijn goed te leggen en op de juiste vorm te zagen. Goed advies en heel klantvriendelijk ontvangst. Bij danken Gerbrand en Guido voor de PVC Tegels levering. Absolute aanrader!
Wat een mooie woorden. Dankjewel! Fantastisch om te horen dat de PVC Kliktegels zo goed bevallen in de professionele schuur. We geven altijd graag eerlijk advies en zorgen ervoor dat het leggen soepel verloopt, ook bij maatwerk. Veel plezier met de vloer, en natuurlijk: je bent altijd welkom voor een volgende uitbreiding of nieuw project.
Met ons videoproductiebedrijf zijn we naar een nieuwe locatie verhuisd en hadden we een nieuwe vloer nodig om onze opnamestudio's mee te leggen. Omdat we er ook veel apparatuur op moeten verplaatsen was PVC Kliktegel perfect, omdat het makkelijk aanpasbaar is aan de ruimte en wel tegen een stootje kan. Verder was de communicatie top en was de vloer snel en goed gelegd. Bedankt!
Handig dat je een proefpakket kunt bestellen. Snelle levering en goede informatie. Voor ons blijken de tegels toch minder geschikt voor de motor. Er komen deukjes in de tegel door de motor op de bok standaard te zetten. Dankzij het proefpakket weten we dit vooraf.
Super dat je gebruik hebt gemaakt van ons proefpakket. Zo kun je vooraf écht goed testen of het past bij jouw situatie. En dank voor je open en eerlijke feedback! Goed om te weten: het is wel degelijk mogelijk om een motor op onze tegels te plaatsen, ook op een bokstandaard. In het geval er een deukje in de tegel komt, verdwijnt deze naar verloop van tijd zelf weer. Ook kun je ervoor kiezen om een stukje knipafval van een tegel of een metalen of rubberen plaatje te gebruiken als drukverdeler. Een plaatje onder de standaard voorkomt puntbelasting, waardoor er geen deukjes ontstaan. Als alternatief zou je onze DiamondDeck tegels nog kunnen overwegen. Deze zijn van polypropyleen en harder dan de PVC Kliktegels. Als je hierover meer wilt weten, denken we natuurlijk graag met je mee! Bedankt voor het mooie cijfer en je vertrouwen!
Geweldig product en makkelijk te leggen. Door de grote van de tegel ook snel klaar met een vloer leggen.
Wat een fijne review, dankjewel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over het product én het gemak van leggen. Veel plezier met de tegels!