Top vloer

Fijne vloer om te leggen, super mooie plinten, we zijn er erg blij mee. En ook erg mooi!

Snel en correct

Na het bestellen van een proefpakket was ik overtuigd. Voorzien van een erg net en duidelijk instructieblad. Bij bestelling krijg je het bedrag netjes terug. Levering zeer vlot. Mooi materiaal.

makkelijk te leggen

voor de gemiddelde doe-het-zelver is dit eenvoudig te leggen. Pakketten worden mooi handzaam geleverd op tijd en daarna is het een beetje puzzelen met de rand stukjes. Ik zou wel een decoupeerzaag aanraden dan werk je er lekker snel doorheen.

Mooie tegels, toch maar niet

Het proefpakket was keurig verzorgd én op tijd geleverd. Echter de leg-instructie deed mij schrikken. Een afbeelding van een cirkelzaag en decoupeerzaag had ik niet verwacht. Bij mij lag het stanleymes al gereed (zoals omschreven op de website) om een proefsnede te maken. Helaas, helaas, het mes is ruim onvoldoende en cirkelzaag en decoupeerzaag aanschaffen/huren is geen optie voor deze amateur Jammer, maar helaas, het wordt geen mooie, gladde pvc vloer. Ik ben nog steeds van mening dat deze ideaal geweest zou zijn. Nu maar op zoek naar iets anders

Goed product en nette service

Hele mooie vloer. Makkelijk te monteren en de berekening op de site is ook perfect. Als ik zelf geen fout had gemaakt met inkorten van een tegel was ik precies goed uitgekomen. Daarna ook heel makkelijk en snel 1 losse tegel kunnen bestellen. Op de eerste levering was er een doos beschadigd voordat ze verstuurd werden, maar kreeg netjes een telefoontje om te overleggen. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en product!

goede levering, goede kwaliteit

goede levering, goede kwaliteit

Fijn procuct. Snelle levering.

Goed product. S elle leverinb

Top tegels en service!

200 tegels besteld voor een beursvloer, bleken er enkele kammen van tegels krom te zijn (transportschade). Gebeld, werd direct op gelost. Goede kwaliteit, net zo goede service. Bedankt!

Topspul

Snelle levering, prima spul.

Prima , makkelijk besteld en snel geleverd, alleen kreeg ik geen trackingnummer en stond de chauffeur voor de dear met een pallet. Verder OK.

Mooie tegels en makkelijk te leggen

Eenvoudig te leggen en op maat te maken

Matig

late levering,waardoor ik 2 vloerleggers heb moeten cancelen. meerdere keren contact moeten zoeken. Ik ben wel netjes teruggebeld en vriendelijk te woord gestaan. maar de toezegging op dat gesprek voor levering werd ook niet waargemaakt. Al met al een slechte ervaring qua leveren. De tegels zelf zullen we nog moeten zien wat de ervaring is aangezien ik ze nu niet kan leggen ivm het cancellen van de vloerleggers en die hebben nu geen tijd.

Mooi spul

We hebben een proefpakket besteld en binnenkort gaan we de tegels bestellen voor de schuur.

Goede vloer en eenvoudig te leggen

Fijne website; duidelijk omschrijving en mooi resultaat. Ook een snelle reactie op een vraag!

Ongeschikt voor sportschool

Pvckliktegel staat bovenaan in google als je zoekt op sportschoolvloer. Als je dan het betaalde pakket thuis krijgt blijkt het vooral geschikt als garagevloer.

Legt zich makkelijk Super makkelijk in onderhoud Laat zich goed schoonmaken Het enige wat ik mis is eind stukken

Mooie tegels

Nog even uitrekenen hoeveel ik nodig hebt

Opgelost

Na een klein probleem zeer vakkundig opgelost, waarvoor dank.

Bestelling niet aangekomen

Mijn bestelling is verzonden op 23 December maar nog steeds niet aangekomen (status 5 Januari)

Mooi product en eenvoudig te verwerken

Mooi en degelijk product. Laat zich makkelijk leggen en is goed te bewerken

Super service

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Je wordt super geholpen. Het leggen ging super goed en snel. Echter krijg ik veel stroom(statisch) maar dat trekt hoop ik nog wel weg. Het ziet er super uit

Mooi product en snel geleverd

Heel gemakkelijk te leggen, een kind kan de was doen

Ziet er goed uit.

Ben benieuwd hoe dat het er uit ziet als het ligt maar heb het volste vertrouwen erin dat dat wel goed komt.

Goede ervaring

Proefpakket besteld. Drie tegels die niet in elkaar passen. Zo is het lastig testen of de oude betonnen vloer in mijn schuur voldoende egaal is…..ik weet ook niet of egaliseren, indien nodig, eenvoudig te doen is Verder snelle levering en goede communicatie.

Eenvoudig te leggen.

Voor een huis tuin en keuken garage is de budget kliktegel een prima alternatief om een oude met vlekken bezaaide betonvloer een nieuw aanzien te geven. Verlijmen is niet nodig. Voor het leggen heb je een cirkelzaag met geleiding, een stevig stanleymes en een decoupeerzaag nodig.

Dorpsstraat 72 C

7933PD Pesse