Laden reviews...
121 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken de kwaliteit en het esthetische resultaat van de tegels. Veel klanten voelen zich gesteund door duidelijke instructies en een soepele levering. Er wordt herhaaldelijk gesproken over goed advies en vriendelijk personeel. Al met al een positieve indruk met weinig klachten.
Mijn ervaring is zeer positief. Niet alleen het product is perfect maar ook het meedenken en de service is echt heel goed. Echt een aanrader.
24 June 2026
Marc
Bunnik
Zeer goede kwaliteit
20 June 2026
Marcel
MAASSLUIS
Ik had fout in mijn bestelling gemaakt maar dit werd zonder problemen gecorrigeerd. Tegels zijn snel en eenvoudig te leggen. Let wel op de kleur wat het rood is zeer fel!
19 June 2026
Paul Tubbing
's-Gravenhage
Makkelijk om te bestellen, snelle levering en de pvc tegels passen goed in elkaar. De vloer is ook makkelijk precies op maat te maken, een prima product dit.
18 June 2026
uitstekend spul
12 June 2026
Rene
Huissen
Voor mijn garage heb ik PVC-tegels aangeschaft. Voorafgaand aan de installatie is de vloer professioneel geëgaliseerd, waardoor deze volledig vlak en strak was. Tijdens het leggen volgens de meegeleverde handleiding bleek echter al snel dat de tegels onderling maatverschillen vertoonden. Sommige tegels weken tot circa 2 mm af over een lengte van 50 cm. Hierdoor was het niet mogelijk om overal strakke naden en een consistent legpatroon te realiseren. Na contact met de klantenservice ben ik vriendelijk te woord gestaan, maar er werd aangegeven dat hier geen oplossing voor geboden kon worden. Als verklaring kreeg ik dat de vloer na verloop van tijd nog zou "zetten", waardoor de afwijkingen minder zichtbaar zouden worden. Inmiddels ligt de vloer enkele weken en de naden sluiten nog steeds niet overal netjes op elkaar aan. Op afstand oogt het geheel acceptabel, maar van dichtbij zijn de afwijkingen duidelijk zichtbaar. Het lijkt alsof de productiemal waarmee de tegels zijn vervaardigd niet meer volledig nauwkeurig is. Gezien de prijs van €43 per m² had ik een hogere maatvastheid en afwerkingskwaliteit verwacht. Hoewel het eindresultaat op het eerste gezicht redelijk oogt, vind ik de prijs-kwaliteitverhouding hierdoor teleurstellend.
Beveelt niet aan
10 June 2026
Fabian
Lelystad
mooi kwaliteit en snel geleverd
10 June 2026
Rob
delft
snelle en vlotte levering. sommige tegels klikten niet 100% makkelijk in elkaar, maar met een beetje kracht lukt het wel. wij zijn heel blij met het resultaat. en ondertussen al een paar keer gepoetst, gaat super makkelijk. onze garage kreeg mede dankzij de kliktegels een heel mooie en geslazgdd make-over.
3 June 2026
peter
zwevegem
Leggen van de vloer ging goed, maar snijden met mes is erg zwaar: cirkelzaag werkte beste voor me (maar pas dan wel op voor te veel hitte vorming). Alles klikt makkelijk en strak in elkaar. Heel vlot geholpen bij nabestelling van aantal tegels. Wel is er veel materiaal verlies doordat de tegels alleen één richting op elkaar passen (en anders dan bij tapijttegels, zijn halve tegels vrijwel onbruikbaar) en een minimum breedte van 20 cm nodig is aan de randen. Mooi eindresultaat.
2 June 2026
mark Rutgers
Leiden
Voldeed aan gestelde eisen.
31 May 2026
Cor
Breda
Ik ben erg tevreden over dit product en over de communicatie met de klanten service. Heb mijn schuur betegeld en zeker blij met het resultaat !
30 May 2026
Jamal
Oldebroek
Vlotte snelle levering. Mooi tegeld
30 May 2026
Diny
Emmen
Persoonlijk gebracht plus tips en fantastisch resultaat
29 May 2026
Willem
Amersfoort
We zijn heel blij met de PVC clicktegels RibDeck Grijs het heeft een mooie uitstraling op ons balkon en het geeft tegelijktijd ook ruimtelijke uitstraling zeer geschikt voor op het balkon het water kan ook goed weg lopen door de open structuur. Ik zou het zeer aanbevelen aan mensen met een balkon.
26 May 2026
Peter
Huissen
De bestelling is 3x geleverd. heb er al bericht van gegeven via het contact formulier.
23 May 2026
E.J.
Oene
Niks op aan te merken, de produkten werden netjes verpakt geleverd.
19 May 2026
Loes
Amsterdam
Wij schaften de Starck kliktegels aan voor de garage. Het leggen moet nog beginnen maar de tegels zijn nu al naar onze zin. Er ontstond enige onduidelijkheid over de bezorging maar de klantenservice was goed te bereiken en hielp vriendelijk en adequaat.
15 May 2026
C de W
Apeldoorn
In onze werkplaats waren wij op zoek naar een oplossing voor onze oude betonvloer. De eerste gedachte was coaten, maar op een bestaande vloer, waar vervuiling in loop der jaren is opgetreden, vormt dit een risico. Wij hebben een stuk laten polijsten, maar op den duur wordt dit toch weer doffer en de beschadigingen en gebruikssporen zijn hier ook niet verdwenen. Met de PVC kliktegels hebben wij een vloer met een compleet nieuwe uitstraling. Perfecte oplossing, complimenten
13 May 2026
Fred
Spankeren
Voldoet en het ziet er goed uit.
11 May 2026
Joop
Berlicum
Ik ben zeer tevreden met mijn PVC vloer. Heel makkelijk te verwerken en te leggen.
9 May 2026
Frans
Urmond
helaas was het proefpakket niet zoals vermeld op de website, voor zover ik dat aan de hand van de foto's kon beoordelen. op mijn vraag daarover via de mail, is er keurig telefonisch contact met mij opgenomen en wordt de missende tegel nagestuurd.
9 May 2026
G
zevenhuizen
Prima verpakt. Leggen en op maat maken met cirkelzaag en lintzaag voor hoekjes eruit ontzettend gemakkelijk. Gelegd op lelijke buitenterras tegelvloer. Resultaat mag er zijnen water loopt goed weg onder de tegels. Met blote voeten ook hoed beloopbaar. Kortom: geen spijt van dezr aankoop, betere kwaliteit met deze polypropyleen tegels dan de concurrent met 30x30 pvc tegels.
3 May 2026
Jan
Veendam
Door de grote keuze aan kleuren is er voor iedereen wat , zijn er erg blij mee en heeft een prachtig effect.
2 May 2026
Paula
Rosmalen
Mooi product makkelijk te leggen en op maat te zagen .
2 May 2026
Boris
Alphen aan de Rijn
Bij PVCKliktegel.nl geloven we dat een sterke vloer de basis vormt van iedere ruimte. Daarom leveren wij hoogwaardige PVC kliktegels die duurzaamheid, uitstraling en gebruiksgemak combineren voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen.
Wij zijn gespecialiseerd in PVC klikvloeren voor onder andere garages, werkplaatsen, magazijnen, sportscholen, showrooms, winkels, kantoren en industriële ruimtes. Onze vloeren zijn slijtvast, vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig zelf te leggen zonder lijm of ingrijpende verbouwing. Daardoor kan een ruimte vaak gewoon in gebruik blijven tijdens de installatie.
Kwaliteit, service en deskundig advies staan bij ons centraal. Dankzij jarenlange praktijkervaring helpen wij klanten dagelijks met het kiezen van de juiste vloeroplossing voor hun situatie. Of het nu gaat om een particuliere garagevloer of een complete bedrijfsvloer van duizenden vierkante meters: wij denken graag mee van advies tot oplevering.
Via onze webshop kunnen klanten eenvoudig online bestellen, maar we bieden ook persoonlijke ondersteuning bij grotere projecten of maatwerkvragen. Daarnaast beschikken wij over diverse kleuren, uitvoeringen en accessoires zoals op- en afritten, plinten en afwerkingsprofielen om iedere vloer professioneel af te werken.
PVCKliktegel.nl is onderdeel van Takens Bedrijfsvloeren
, specialist in hoogwaardige vloeroplossingen voor zakelijke en industriële toepassingen.
Wij streven iedere dag naar tevreden klanten, duurzame kwaliteit en een vloer waar jarenlang zorgeloos gebruik van gemaakt kan worden.
Dorpsstraat 72 C
7933PD Pesse