Geweldig mooie vloer, simpel zelf te leggen

In een tuinschuur hebben we op een tegelvloer de PVC klik tegels gelegd. Prachtige resultaat, sterk en stabiel. Neem oneffenheden weg. De randafwerking is even met precisie meten, maar gaat goed. De rekentool voor het bepalen van het aantal aan te schaffen tegels berekende bij ons exact het juiste aantal tegels. Mooi en sterk resultaat waar we blij mee zijn.

Prima diamond deck tegels

Vlot geleverd, goed advies verkregen en goed gelukt om zelf te leggen

Het is mooie tegels

Tegels zijn goed fijn te verwerken.

Blij Verrast om de zware tegels en solide klik verbinding

Heb het proefpakket besteld. Mooie kwaliteit. Snel te leggen schat ik in. De prijs is wel pittig. Gaat wel lang mee denk ik.

correcte en snelle afwikkeling van de bestelling

correcte en snelle afwikkeling van de bestelling

Helemaal top

Super makkelijk te verleggen . Wij zijn tevreden en bevelen jullie aan bij anderen . Mvg jules

Zeer positieve ervaring. Snelle levering en goede kwaliteit

Ik zal zelf een fout gemaakt in de bestelling maar ze deden helemaal niet moeilijk om ze om te ruilen. Doordat we ze zelf om mochten ruilen had ik binnen een week de juiste tegels zodat de verbouwing van onze garage geen vertraging op liep

Prima vloer!

8mm rubber er onder en dan click tegel er op gelegd in mijn schuur, prima resultaat! En snel.

Prima aankoop,makkelijk n eer teleggen

Top vloer

Makkelijk zelf te leggen en praktisch in onderhoud.

Ik gebruik de tegels onder mijn plantenbakken op het terras. Goed voor de afvoer van het water. Ben er blij mee

Uitstekende service!

Zeer goede ervaringen met pvckliktegel.nl. Goede kwaliteit tegels. Een van de pakketten was tijdens transport beschadigd geraakt, en na een kort telefoontje werden er direct nieuwe tegels opgestuurd waardoor ik mijn karwei alsnog binnen enkele dagen kon afmaken. Aanrader!

Precies zoals voorgespiegeld werd op de website.

Gemakkelijk te leggen, ziet er mooi uit, kortom precies zoals we op de website gezien hebben.

Uitstekend.

Gemakkelijk te leggen en een mooi produkt.

Snelle levering …. Top

Product is van een goede kwaliteit

Top vloer

Fijne vloer om te leggen, super mooie plinten, we zijn er erg blij mee. En ook erg mooi!

Snel en correct

Na het bestellen van een proefpakket was ik overtuigd. Voorzien van een erg net en duidelijk instructieblad. Bij bestelling krijg je het bedrag netjes terug. Levering zeer vlot. Mooi materiaal.

makkelijk te leggen

voor de gemiddelde doe-het-zelver is dit eenvoudig te leggen. Pakketten worden mooi handzaam geleverd op tijd en daarna is het een beetje puzzelen met de rand stukjes. Ik zou wel een decoupeerzaag aanraden dan werk je er lekker snel doorheen.

Mooie tegels, toch maar niet

Het proefpakket was keurig verzorgd én op tijd geleverd. Echter de leg-instructie deed mij schrikken. Een afbeelding van een cirkelzaag en decoupeerzaag had ik niet verwacht. Bij mij lag het stanleymes al gereed (zoals omschreven op de website) om een proefsnede te maken. Helaas, helaas, het mes is ruim onvoldoende en cirkelzaag en decoupeerzaag aanschaffen/huren is geen optie voor deze amateur Jammer, maar helaas, het wordt geen mooie, gladde pvc vloer. Ik ben nog steeds van mening dat deze ideaal geweest zou zijn. Nu maar op zoek naar iets anders

Goed product en nette service

Hele mooie vloer. Makkelijk te monteren en de berekening op de site is ook perfect. Als ik zelf geen fout had gemaakt met inkorten van een tegel was ik precies goed uitgekomen. Daarna ook heel makkelijk en snel 1 losse tegel kunnen bestellen. Op de eerste levering was er een doos beschadigd voordat ze verstuurd werden, maar kreeg netjes een telefoontje om te overleggen. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en product!

goede levering, goede kwaliteit

goede levering, goede kwaliteit

Fijn procuct. Snelle levering.

Goed product. S elle leverinb

Top tegels en service!

200 tegels besteld voor een beursvloer, bleken er enkele kammen van tegels krom te zijn (transportschade). Gebeld, werd direct op gelost. Goede kwaliteit, net zo goede service. Bedankt!

Topspul

Snelle levering, prima spul.

Prima , makkelijk besteld en snel geleverd, alleen kreeg ik geen trackingnummer en stond de chauffeur voor de dear met een pallet. Verder OK.

Dorpsstraat 72 C

7933PD Pesse