Een leuke ervaring om zo je kennis te verscherpen en te testen.

• Welke score geef je het product: vpn
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vpn Top

leerzame cursus

ik ben techneut maar dit begrijp ik wel

• Welke score geef je het product: vpn
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vpn heel duidelijk
  • Zou je het product: vpn aanbevelen? Ja

Prima geschreven en met de inhoud die ik zocht

• Welke score geef je het product: cursusprogrammeren
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusprogrammeren Geeft een breed inzicht en goede basis om te starten met allerlei soorten toepassingen en vormen van programmeren.
  • Zou je het product: cursusprogrammeren aanbevelen? Ja

chromebook kennis upgrade

ondanks mijn kennis in chromebook is toch wel interresant om via tech academy de 50 min cursus van chromebook te nemen. Daar heb ik wat opgestoken.

• Welke score geef je het product: thuiswerken-chromebook
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: thuiswerken-chromebook interessant

Hartelijk bedankt

Heel nuttig, alle onderbrekingen was erg raadzaam.

• Welke score geef je het product: thuiswerken-chromebook
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: thuiswerken-chromebook fantastisch

perfect naast boek

gebruik het dagelijks, maar vele tips waren mij niet bekend.

• Welke score geef je het product: office-startersgids
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: office-startersgids N.v.t.
  • Zou je het product: office-startersgids aanbevelen? Ja

inspirerend

Goede product

• Welke score geef je het product: w10account
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: w10account duidelijke en degelijk
  • Zou je het product: w10account aanbevelen? Ja

Waardeloos

Ik heb de cursus Etisch Hacken gekocht en dacht een goede handleiding te krijgen. De cursus vertelt wat je moet doen, maar niet HOE je het doet, dus de cursus zelf is al een puzzel. Er kunnen vragen gesteld worden, maar ik heb de begeleider nog niet één keer zien reageren. Er is een medecursist erg actief in het beantwoorden van vragen, die zou een lintje moeten krijgen. Inmiddels ben ik al maanden bezig met de cursus en kom geen stap verder... ben alleen nog maar aan het installeren en vragen stellen en googlen. Ik heb dus echt nog niks geleerd!

• Welke score geef je het product: Product1
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Product1 Waardeloos
  • Zou je het product: Product1 aanbevelen? Nee

goed te doen

een goed te volgen cursus, duidelijk en informatief

• Welke score geef je het product: vpn
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vpn N.v.t.
  • Zou je het product: vpn aanbevelen? Ja

Wat te doen met een Cromebook.

Kennis maken met een Cromebook voordat ik er een aanschaf. Deze gebuik ik naaast mijn windows laptop.

• Welke score geef je het product: thuiswerken-chromebook
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: thuiswerken-chromebook Als je online werkt, is een cromebook voldoende
  • Zou je het product: thuiswerken-chromebook aanbevelen? Ja

Even mijn geheugen geüpdatet.

Even mijn geheugen geüpdatet in deze corona pandemie.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-beveiliging-en-privacy
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beveiliging-en-privacy Je eigen kennis controleren.
  • Zou je het product: cursusbundel-beveiliging-en-privacy aanbevelen? Ja

Je krijgt wat je ervan verwacht.

De omschrijving van de cursus is duidelijk;

• Welke score geef je het product: w10account
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: w10account Ik heb veel bijgeleerd
  • Zou je het product: w10account aanbevelen? Ja

Toegankelijk en goed te lezen

• Welke score geef je het product: bundel-maak-en-beheer-je-thuisnetwerk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bundel-maak-en-beheer-je-thuisnetwerk Prima om op een toegankelijke manier je kennis te vergroten

erg leerzaam en nuttig

nuttig voor elke computer gebruiker / hobbyist

• Welke score geef je het product: cursus-systeembeheer-voor-thuis
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-systeembeheer-voor-thuis erg leerzaam en nuttig
  • Zou je het product: cursus-systeembeheer-voor-thuis aanbevelen? Ja

Duidelijk

Goed, netjes, duidelijk+

• Welke score geef je het product: vpn
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vpn Goede opbouw
  • Zou je het product: vpn aanbevelen? Ja

Sommige aangegeven links kloppebn niet meer

• Welke score geef je het product: bundel-maak-en-beheer-je-thuisnetwerk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bundel-maak-en-beheer-je-thuisnetwerk N.v.t.

Leuk

Leerzaam, helaas wist ik het meeste al over Lastpass, ik gebruik het al jaren. Voor degene die het nog niet wist, is het erg leuk en makkelijk om te volgen. Aanvulling: ik vind het niet zo netjes dat je geen keuze hebt bij het versturen van deze beoordeling, ik wil een keuze hebben tussen ja of nee bij het versturen van deze gegevens. ook deze zijn privé.

• Welke score geef je het product: wachtwoorden
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: wachtwoorden leerzaam
  • Zou je het product: wachtwoorden aanbevelen? Ja

De cursus valt mij wat tegen. Veel tekst kom ik ook in het boek tegen.

Graag had ik in de cursus meer uitleg gezien, vooral van allerlei afkortingen en termen die ik nu niet 1-2-3 begrijp. Ik had verwacht dat de cursus complementair zou zijn op het boek, maar niet zoveel overlap.

• Welke score geef je het product: routerbeheer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: routerbeheer N.v.t.
  • Zou je het product: routerbeheer aanbevelen? Ja

handige weetjes

leuke training met handige weetjes

• Welke score geef je het product: werken-iphone
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-iphone handig
  • Zou je het product: werken-iphone aanbevelen? Ja

Cursus ziet er goed uit onderwerpen zijn goed gekozen en voldoende uitleg

Mijn ervaring met tech academy is goed.

• Welke score geef je het product: bundel-maak-en-beheer-je-thuisnetwerk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bundel-maak-en-beheer-je-thuisnetwerk goed
  • Zou je het product: bundel-maak-en-beheer-je-thuisnetwerk aanbevelen? Ja

De cursus WordPress heeft mij goed op weg geholpen als beginner.

Alle acties op localhost uitgevoerd en ze werken prima op één na: Plugin 'Google Doc Embedder' weigert om een voorbeeld te tonen. Downloaden lukt wel. Een PDF voorbeeld tonen lukt wel. ???

• Welke score geef je het product: starten-wordpress
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: starten-wordpress De cursus WordPress heeft mij goed op weg geholpen als beginner.
  • Zou je het product: starten-wordpress aanbevelen? Ja

Leuk

Leuk om de instelmogelijkheden te zien en wat handige shotcuts. In de praktijk zal zowel Windows als de Office-programmas de updates automatisch uitvoeren. Ook het uitstellen van updates is eigenlijk (behalve bij haast om de laptop dicht te klappen) niet echt noodzakelijk en moeten toch gebeuren. Een paar extra 'controle vragen' zou ook wel leuk zijn, beetje uitdaging en om te voorkomen dat je over de teksten heen gaat lezen. Nu bij ieder hoofdstuk slechts 1 vraagje. Toch leuk om de online cursus te doorlopen merk ik en ik zie nog een (betaalde) leuke die ik eigenlijk ok wil proberen!

• Welke score geef je het product: windows10-updaten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: windows10-updaten kort maar krachtig
  • Zou je het product: windows10-updaten aanbevelen? Ja

Duidelijk uitgelegd

Handig om wat extra kennis op te doen, in het Nederlands uitgelegd

• Welke score geef je het product: virtualisatie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: virtualisatie Handig
  • Zou je het product: virtualisatie aanbevelen? Ja

lekker snel maar wel leerzaam voor de eerste aanzet

nvt

• Welke score geef je het product: vpn
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vpn N.v.t.
  • Zou je het product: vpn aanbevelen? Ja

Goede cursussen en vooral de boeken zijn een lust voor het oog. Wel vind ik dat sommige cursussen net niet ver genoeg gaan.

• Welke score geef je het product: virtualisatie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: virtualisatie Gaat niet ver genoeg
  • Zou je het product: virtualisatie aanbevelen? Ja

Holkade 8

2033 PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Tech Academy

Handige online cursussen voor Word, Excel, Powerpoint, Programmeren, Python, Windows en Android inclusief cursusboeken. Begin vandaag nog!