Zeer fijne winkel

Ik werd goed geholpen met de juiste keuze maken voor de aankoop van een laptop. Klantvriendelijke zaak!

My experience with computercenter was great, the laptop was good and communication and advice from the worker was excellent

Goed,vriendelijke en duidelijke verkoper

Een aanbeveling waard.

Voor het eerst hier een laptop gekocht. Het product was als nieuw. Na een klein opstartprobleem, direct op zeer vriendelijke wijze geholpen door een medewerker. Deze aankoop is zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Goed en snel geholpen.

Positief

Goede aankoop en snel geleverd

Goede aankoop en snel geleverd

Service met een hoofdletter S!

Een paar weken na aankoop van mijn nieuwe (refurbished) laptop ontstonden er problemen met de accu. De laptop opgestuurd naar Computercenter, de accu is vervangen en ik heb ook een nieuwe oplader gekregen. Dit alles zonder kosten. Vervolgens werd ik ook nog gebeld of de laptop weer helemaal naar wens was. Dat is Service met een hoofdletter S. Mijn volgende laptop koop ik gewoon weer bij Computercenter!

Snelle levering, laptop goed voor tweedehands

Snelle levering, laptop goed voor tweedehands

Op zich best goed.

Mijn computee met windows 7 werdt oud en traag dus besloot ik een ander aan te schaffen, verkoop en overzetten van gegevens ging vlot. Ik wilde graag sneller gebruik kunnen maken met Coreldraw X4 met zwaardere bestanden. Helaas Coreldraw X4 is niet compatible met windows 10. De cokmputer zelf werkt goed en is snel opgestart en werkt prima.

Duidelijke site, snel opgestuurd, goed ingepakt. Goed bereikbaar.

leverde wat beloofd is

het apparaat werkte eerst niet goed in combinatie met cd speler. ook de verlichting van het toetsenbord kon ik niet starten. Na controle bij de leverancier werkte alles prima en werd de cd speler gratis vervangen. prima service

Zeer klantgericht

Aandacht voor de klant

Goed van computercenter te bellen en te vragen of alles naar wens was ivm de aankoop van de laptop.

Prima laptop voldoet aan de verwachting

Gekocht een surface pro 5 met toetsenbord. Prima snel bezorgt en werkt prima zials op de site omschreven.

Behulpzaam, goede informatie en verder helpen is op een juiste manier

Vakkundig en snel geholpen.

Altijd prettig als je geholpen wordt door iemand die snapt wat je wensen zijn en je ook nog eens kan helpen!

Beste service

Goede service, vriendelijke mensen

Super service

Zou het zeker nog een keer doen

super vriendelijk en klantgericht

zeer vriendelijk klantgericht denken mee zeer tevreden over de service gr autototaal hoogeveen

Superservice en product voldoet aan verwachtingen

Nette service. Maatwerk mogelijk en snelle levering

Duidelijk, en vriendelijk

Ik heb hier een laptop gekocht. Scherp geprijsd. Vriendelijk personeel. Geen enkele problemen.

Was goed.

Ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik kreeg duidelijk uitleg. Deskundig en klantvriendelijk.

Vriendelijk , vakbekwaam, meedenken

Goeie hulp gekregen. De medewerker dacht mee en ging kijken waar een goeie laptop stond voor mij.

Uitstekende service en telefonische bereikbaarheid.

Mijn refurbished lenovo 430 werd binnen 2 dagen netjes afgeleverd. Hij doet het prima. Nog even telefonisch advies ingewonnen omdat de schijf bij hard werk een beetje hoorbaar was. Dat hoefde geen probleem te zijn maar als het binnen een jaar slechter werd kon ik contact opnemen en zou dat onder garantie vallen.

Snelle en goede voorlichting

Industrieweg 80

7903 AK Hoogeveen

085 800 00 30

Over Computerzaak

Klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers. Vanuit onze winkels en online verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen én met garantie. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden.