Vakmensen ten top!

2 maanden geleden een laptop aangeschaft. Na goed geadviseerd te zijn tot aanloop over gegaan. Super snel geleverd en precies zoals afgesproken! Top bedrijf! Echte aanrader!

prettig en snel

De computer werd snel geleverd terwijl ik in Belgie was. Een vraag om ondersteuning werd snel en adequaat beantwoord. Computer werkt prima.

hartstikke goed

Snelle levering. Perfecte laptop voor mij. Doet het prima en snel

Netjes en snel geleverd

Ook de betaalmethodes zoals payin3 vond ik erg fijn!

Goed product en goede en snelle levering

Heb goede producten ontvangen

geweldige laptops

Ik zelf heb serieus al 3 laptops gekocht (voor dochter en ouders ook) Laptops zien er goed en schoon uit. Snel geleverd en compleet en met Window 10 Pro + office pakket is er echt niet nog veel meer te wensen !!

Prima. Service

Snel geleverd en de desktop werkt als nieuw!

goedkoop alternatief voor een goede laptop

Eeu uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding en enorme goede service.

Ik ben enorm tevreden over de service.

Goed advies,prima service

Desktop gekocht,bevalt goed. Snelle bezorging. Heel tevreden!

No nonsense en helder op de site

Afgelopen jaar 2x een Lenovo (X260 en X 270) aangeschaft voor thuisgebruik. Apparaten zien er als nieuw uit en voldoen volledig aan de verwachtingen.

Uitstekende zorgeloze deal

Uitstekende webshop, snelle levering, geen gedoe, more value for the money en gewoon echt een goede deal!

Deskundige en vriendelijke medewerkers

Bij de aankoop van een refurbished laptop ben ik op uiterst deskundige wijze door de vriendelijke medewerker van Computercentrum. geadviseerd. Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan die goed geadviseerd wil worden.

Goed werkend apparaat en snel geleverd. Top!

Zeer goede ervaring

Snel & zoals verwacht

Snelle levering & prima service.

goed en niet duur

ene dag besteld andere dag in huis

Snelle duidelijke service

Product was zoals aangeboden en de service en levering waren snel en naar wens

als nieuw

De laptop ziet er uit en werkt zoals dat ik gehoopt had, als nieuw dus. Ik wil niet anders meer. Goedkoper, met andere woorden, met hetzelfde budget krijg je meer... :) en ook duurzamer naar mijn idee.

Snelle en duidelijke aankoop van Laptop

Voor de eerste keer bij computercenter een laptop gekocht, Zeer duidelijke website. Na aankoop snelle en doeltreffende levering. Duidelijke instructie voor het in gebruik nemen van de laptop. Werkte meteen perfekt. Ik ben zeer tevreden. Zeker een aanrader

Tevreden

Concrete discriptie; Je weet wat je koopt. Een betaalbare prijs, plus dat het ook nog eens mogelijk is om in termijnen af te betalen.

Perfect geregeld

Een goede en snelle gereviseerde Apple laptop besteld. De laptop kwam netjes verpakt en snel binnen. We zijn er blij mee.

Goede service!

Goede service!

Snel en goed

Duidelijke omschrijving. Snelle levering

Industrieweg 80

7903 AK Hoogeveen

085 800 00 30

Over Computerzaak

Klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers. Vanuit onze winkels en online verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen én met garantie. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden.