Uitstekende service en product conform verwachting

Geen verrassingen en krijgen wat en en wanneer je dat verwacht. Kortom uitstekend!

Fijne winkel

Deze zaak is door kennissen aan ons aangeraden en is ons heel erg goed bevallen

Goes

Prima apparaat, goede service

Na de aanschaf van de computer was de levering snel. Het apparaat werkt zoals je mag verwachten. Ondanks dat het een gebruikt apparaat was. De DVD speler deed het echter niet. Na overleg is dit probleem tot volle tevredenheid opgelost. Uitstekend om ook het idee van de klant mee te nemen in de oplossing. Een uitstekende services en een prima kwaliteit.

Correcte, snelle service!

+ prijs/kwaliteit + service + na service

goede service, korte lijntjes

Ik heb voor de prijs een goed product gekocht. De laptop is niet een van de snelsten, maar dat was me bekend. En ik weet dat ik bij computercenter terecht kan als er wat mis is.

Uitstekende service

Ik heb mij laptop bij jullie mogen kopen voor een redelijke prijs en ben tot nu toe heel tevreden met mijn product. Bestelling was snel geleverd en product ziet er zo goed als nieuw uit. Ik ben een tevreden klant.

Geweldig geholpen, goed advies!

mijn laptop gebracht voor onderhoud, even rondgekeken in de winkel, en informatie gevraagd ik ben heel goed geholpen en tot aankoop van een HP gekomen, de medewerker heeft mijn oude laptop een onderhoudsbeurt gegeven en de inhoud verwijderd, zo heeft mijn kleinzoon er nog een spelcomputer aan.

prettig

erg vriendelijk geholpen alle tijd voor mij prijsvriendelijk

Tot nu toe goed

De eerste laptop gekocht een HP, na een paar maanden deze terug gebracht voor een paar stoornissen in goed overleg worden de problemen opgelost vriendelijke verkoper en kennis van zaken. Vriendelijke groet, Gerard.

Makkelijk, snel en goede prijs/kwaliteit

Alles goed geregeld en snel maar er stond bij dat er nog een cadeautje bij zou zitten wanneer je iets bestelde en dat was een balpen dat vond ik wel erg goedkoop als je een computer koopt geef dan een muis ofzo maar verder dik tevreden.

goede advies en snelle service in de winkel

Via de website in de winkel Hoogeveen terechtgekomen. Ben goed geadviseerd en de gemaakte afspraak snel en goed uitgevoerd. Ben ook zeer vriendelijk te woord gestaan zowel in de winkel als telefonisch

goed geadviseerd, voor een redelijk bedrag een mooie computer!

na wat problemen met een oude laptop, goede tips gekregen , de oude ingeruild en nu een computer die doet wat ik wil.

Alles op tijd geleverd en zoals beloofd.

Zeer goede afhandeling van mijn bestelling (snel afgeleverd)

De Bestelling was heel goed verpakt dus geen klachten.

Heel positief en professioneel

Hele fijne, snelle en professionele, ongecompliceerde service

Ben heel tevreden met mijn aankoop, geweldige service en goede uitleg

Ben heel tevreden met mijn aankoop, geweldige service en goede uitleg

goede en snelle levering

goede snelle levering netjes verpakt

Zeer positief

Laptop ziet er keurig uit. Voor het geld is het een koopje. Het Enige is dat het een Duits model is. De toetsenbord is anders. Opgelost door de plakkers over een aantal toetsen te plakken en via instellingen Nederlandse toetsen aan te geven.

Goede en vriendelijke service

Eerlijk advies, goede prijs voor teruggebrachte product en snelle service!

Eerste aankoop bevalt goed, bestel zeker nog weer. Vriendelijke jongeman aan de telefoon.

Makkelijk in gebruik

De computer start snel op en werkt zowel met toetsenbord als met touchscreen makkelijk af te nemen. Alle instellingen zijn makkelijk bij te stellen, het beeld is mooi scherp en het geluid is goed duidelijk. De accu gaat lang mee en laad snel weer op.

zeer goed en deskundig geholpen

fijn en zeer vriendelijk en zeer prettig geholpen, ook na de aankoop

Perfect geholpen.

Vriendelijk, met verstand van zaken. Zo kan service dus ook !

Goed!

Ik ben heel tevreden met de Service van een medewerker Michiel, hij is vriendelijk en geduldig, weet precies wat hij doet met zijn werk! Ik ben tevreden met mijn Laptop die ik gekocht, tot nu toe? Werkt het zo goed! DANKJEWEL! Met Vriendelijke groet Mevrouw Bella Acosta Morales

Industrieweg 80

7903 AK Hoogeveen

085 800 00 30

Over Computerzaak

Klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers. Vanuit onze winkels en online verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen én met garantie. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden.