goed geholpen

Goed geholpen met vernieuwing van pc

Geweldige service

Had een trage laptop. Ik had een inruilprijs gekregen voor m’n huidige laptop. Na telefonisch overleg opperde de medewerker dat upgraden van huidige laptop ook een mogelijkheid was. Ik ben naar locatie Zwolle gegaan, medewerker heeft computer bekeken en geconstateerd dat harde schijf niet goed functioneerde(HDD). Uiteindelijk is deze vervangen door een SSD schijf. Computer is weer vlot, tegen heel schappelijke prijs! Topservice!

Niet nauwkeurig, goede afterservice

Pc besteld met 8gb geheugen. Kwam binnen met 4gb. Niet nauwkeurig dus. Gemaild en kreeg 8gb mem.modules opgestuurd. Goede afterservice. Helaas verkeerde soort modules. Slecht gedaan. Daarna op verzoek pc opgestuurd en deze kwam met de juiste modules erin terug. Goede service! Ik ben nog steeds benieuwd, of ik deze kosten terug krijg. Daarna een notebook gesteld. Zou de volgende dag geleverd worden, maar zonder bericht een week moeten wachten, vanwege een interne verhuizing. Daarna kreeg ik een andere notebook, dan ik gesteld had! Dus mijn vertrouwen is een beetje dubbel! Goede afterservice is hier erg belangrijk gezien de foutjes.

Erg goede service

Reparatie net buiten de garantie-periode hebben ze zeer schappelijk opgelost

Ik zal andere mensen, Het aanraden!

Zeer te vreden! Met alle contacten!

Computer is snel en in goede staat afgeleverd.

Computer, is in goede staat, een paar schroefjes om dekplaat van de computerkast mee vast te zetten, mis ik eigenlijk nog.

Heel prettig, heel goed, top.

Goede hulp en advies, zeer vriendelijke medewerker, ik was meteen verkocht, en kocht een mooie laptop.

goed product geleverd

ziet er keurig uit en werkt goed.

Snelle levering en vriendelijkheid ten top

De laptop ontving ik de volgende dag in goede conditie. Per telefoon is de oplossing voor mijn probleem heel goed uiteengezet. Prima service!

Super service, blij met mijn aankoop

Fijne computer geleverd

Snelle levering geheel volgens aanbieding en hulp bij installeren via telefoon dat was fijn want ik ben op leeftijd dus niet opgegroeid met de computer techniek. Daarom goede review.gr Albert

Ik wilde een goed laptopje om wat beeldbewerking te doen. Ik ben van het apparaat gaan houden.

Ik ben nu aan het kijken of ik extra RAM kan installeren >er is nog een open plek heb ik gezien na het apparaat te openen. Ik snap alleen nog niet zo goed welke type ik moet aanschaffen en gun mijn hoofd geen ruimte dat uit zoeken. Maar ik had op een bepaald moment 4/5 zware applicaties open staan en dat was in de eerste maanden een beetje sketchy maar na verloop van tijd groeide het software- en hardware-matig meer mee naar mijn gebruikersstijl :) Een top laptop voor 300 euro ! I Love it !

in Arnhem uitstekende service

Nieuwe harde schijf, Windows geïnstalleerd. Goed geholpen door Michiel.

goed geholpen

Ik ben zeer professioneel geholpen

Passend advies, prima service en goed bereikbaar.

Realistisch en passend advies, vriendelijke medewerkers en zowel via mail als telefoon goed bereikbaar.

Prima product en service

Erg tevreden met mijn laptop. Had een issue met de battery maar dat is snel en naar volledige tevredenheid verholpen.

Je weet pas echt of de service goed is als er iets mis is. De eerste computer die wij kregen was niet naar wens en de muis deed het niet. De snelheid de keurigheid en de oplossing van het afhandelen van mijn klacht was super vandaar dat ik van mening ben dat ze een hele goede service hebben.

prima geinformeerd via de webside

ruime sortering van laptops in mijn geval en zeer goede afhandeling van het produkt.

Goede service en kwaliteit

Ik ben goed en op een vriendelijke manier geholpen en erg blij met mijn nieuwe laptop.

geweldig goed

Heel prettig, open en zeer deskundig en heel snel!!

Goede ervaring.

De eerste ervaring met dit bedrijf is een heel goede, het bestelde in zeer goede staat verpakt en op tijd bezorgd, ik ga zeker bij vervanging van andere thuiscomputers mijn licht hier laten schijnen. Nico.

Netjes, vriendelijk en meedenkend goede prijs stelling

Een vriendelijke en meedenkende mensen. Aan de voorkant een helder en duidelijk verhaal. Goed kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn. De keuzes goed en duidelijk op papier en de keuze die je maakt wordt netjes uitgevoerd. Duidelijke en heldere prijs aan de voorkant gegeven

Heel erg tevreden, echt een aanrader!

Hele goede en snelle service! Verder werd ik erg prettig en netjes geholpen. Erg klantvriendelijk en verstand van zaken voor een goede prijs. Ik had er gewoon een goed gevoel bij en dat is ook erg belangrijk, want je levert toch je computer in met je hele "hebben en houden" erop. Ook goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wij zijn in Hengelo super goed en vriendelijk geholpen !!

De verkoper is zeer meedenkend en helpt heel prettig met zoeken naar een goede oplossing.

prima levering van de pc ziet er netjes uit werkt prima erg blij mee bedankt computercenter

Industrieweg 80

7903 AK Hoogeveen

085 800 00 30

Over Computerzaak

Klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers. Vanuit onze winkels en online verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen én met garantie. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden.