Ik vindt het laptop goed snel .

Uitstekende service, professionele medewerkers.

Uitstekende service, professionele medewerkers.

zeer tevreden

ben zeer tevreden

Ik mag niet klagen! Alles is TOP

Snelle levering, verschillende betaalmogelijkheden, product was goed gepakt, en zeker alles werkt zonder grotere problemen (ik moest wel een systeem update maken - maar dat is niets ongewoon)

SUPER

Goede en duidelijke website Contact met de medewerkers gooef

Super blij mee

Laptop werkt prima. Me zoon is er super blij mee

Top winkel

Heb een laptop gekocht en werkt perfect,precies zo als ik wou top winkel

Desktop besteld en werkt goed

Prima ervaring!

Ik had een mooie laptop uitgezocht maar toch nog een vraagje over een upgrade Deze werd supersnel en duidelijk beantwoord via de chat (Jordy) De laptop ontving ik een dag later en voldoet aan mijn verwachtingen. Blij mee!

Mijn desktop naar tevredenheid verkocht aan Computercenter

Keurig geholpen, zowel per mail als in de winkel. Ik ontving een hele goede prijs voor mijn PC + monitor. Die prijs kreeg ik er niet uit door mijn PC te verkopen op Marktplaats. Daarom heel erg blij met Computercenter en hun service! Dikke aanrader.

prettig en snel geholpen

is allemaal naar tevredenheid geregeld

Slecht.

De oplaadkabel is van slechte kwaliteit,waardoor tijdens het laden soms hapert.

Leuk aanbod Lenovo laptop

Het is altijd een gok als je voor tweedehands gaat! Lenovo is een goed merk en het aanbod was precies wat ik wilde hebben. Kende de laptop van een collega! Snel geleverd en zag er spic en span uit en werkt idem dito. Zeer tevreden dus. Klein minpuntje waren de nieuwe stickertjes op de toetsen die wat slordig waren opgeplakt. Heb er geen hinder van maar is denk ik meer aandachtpuntje voor jullie zelf.

snel en goed

Mijn laptop was gecrashed. Ik heb een telefonische afspraak gemaakt voor een onderzoek. Na dit onderzoek dat op korte termijn plaats kon vinden, werkt de laptop weer als vanouds.

Professioneel en betrouwbaar.

Ik heb bij dit bedrijf voor een familielid een oude Dell Precision T3400 gekocht voor € 65,- Hij wordt alleen maar gebruikt voor internetten, e-mail en een paar fotootjes en documenten. De computer, die ruim 10 jaar oud is, werd geleverd in de originele verpakking! Ik heb hem gelijk van binnen even geïnspecteerd: hij was volledig schoon gemaakt, nauwelijks stof aanwezig! Alles ziet er keurig uit. Windows 10 met de nieuwste update 20H2 was geïnstalleerd, maar niet geactiveerd. Dat was de enige tegenvaller. Dat heb ik verder zelf maar opgelost. De computer draait als een tierelier, start op in minder dan een minuut. Prima ding, Dell kwaliteit, maar wel zo zwaar als een tank.

Snel geleverd, laptop werkt goed

Krachtige laptop incl. Office pakket tegen een scherpe prijs. Aanrader!

Correct afgehandeld

Prima service en vakkundige afronding, alleen jammer dat je niet terug gebeld wordt wat afgesproken was.

goede service

alles is verlopen zoals het moest. op tijd verstuurd, de betalingen waren goed en het afgeleverde product was perfect.

Gewoon goed en snel. Zoals het hoort.

Eenvoudig online bestellen en de mogelijkheid om voor details en eventuele alternatieven te overleggen met een medewerker via een chatbox. Heel prettig en verhelderend. Complimenten. En goede aanbiedingen en geschikte prijsvoering. Onlangs na goed overleg via de chat ook een Lenovo Thinkpad type 4349 gekocht met laptoptas en Windows 10 software. Ook geleverd binnen 1 dag en in perfecte staat ontvangen.

Prima service en gekregen wat er beloofd was. Ook prima prijs voor de pc

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt Pc draaide binnen uur toppie

Tevreden aankoop.

Ik heb een Dell Latitude-computer gekocht bij Computercenter.. Het kwam de volgende dag aan, heel snel dus, en in een goed verpakking. De computer werkt perfect, snel, en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik raad zeker aan om bij hen te kopen.

Prachtige laptop, werkt goed. Snelle levering en mooie accessoires.

Heb ondertussen al 2 laptops gekocht. Ben erg tevreden. Fijn dat er opties zijn waar je online voor kan kiezen. Snelle levering. Ik raad iedereen aan om bij computercenter te bestellen.

Fijne service

Het bestelde product voldoet prima aan de verwachtingen. Na contact te hebben gehad met de klantenservice voor een heel klein mankementje, werdt dat snel en professioneel opgelost.

Industrieweg 80

7903 AK Hoogeveen

085 800 00 30

Over Computerzaak

Klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers. Vanuit onze winkels en online verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen én met garantie. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden.