Goed hersteld na teleurstellende eerste laptop

De eerste laptap was jammer genoeg een teleurstellende ervaring. Deze laptop komt vies uit de verpakking, er lijken wel chips resten op de toetsen en op het scherm te zitten. Maar goed, deels kunnen nog eetresten zijn die via de toetsen vrijgekomen zijn tijdens het transport. Verder valt op dat over een kwart van de toetsen stickers zijn geplakt om er een standaard QWERTY toetsenbord van te maken. Navraag leert dat dit bij de meeste laptops het geval is. In de casing zit nog een scheur midden onder, duidelijk zichtbaar. Dit was er niet bij vermeld. De oplader doet me frontsen, een 130w oplader terwijl dit type laptop 65w of 90w als standaard heeft. Daarom voor de zekerheid toch maar even kijken wat voor accu er precies in zit. Standaard komt deze laptop met een 62wh batterij (genoeg voor een hele werkdag in meetings). Deze accu is van een ander merk en heeft slechts 34wh en is niet meer in top conditie. Dit is niet netjes. Ik hou weinig meer over op deze manier. Dan ook maar even in de bios gekeken of er meldingen zijn rondom de accu in het log. Jawel, een reeks waarschuwingen dat niet de juiste oplader is gebruikt. Hoeveel schade heeft dat gedaan aan de accu of de componenten? Only time can tell. Na het doorgeven van mijn bevindingen reageert het bedrijf netjes en begripvol. Nog dezelfde dag wordt een andere laptop opgestuurd met een originele accu en een nieuwe lader. De accu zou op 91% zitten zei men telefonisch maar dit blijkt in de praktijk eerder rond de 30% te zijn. Goed voor ca. 3 uur werk. Maar goed; de belofte was online minimaal 1 uur dus hier kan ik niets over zeggen.

Mooi product en snel geleverd

Afgelopen weekend een refurbished laptop van HP besteld, gisteren heb ik m binnen gekregen. Op wat kleine beschadigingen na heb ik geen aanmerkingen, mooi product voor deze prijs. Batterij lijkt nog in erg goede staat te zijn en dat ie voorheen een Franstalig toetsenbord had zie je biiiijna niet ;-) Bedankt voor de goede service! <3

Mijn bestelling werd al de volgende dag bezorgd, de pc, scherm etc. waren goed verpakt. Na installatie bleek alles prima te werken. Beter kan het niet.

Computercenter Hoogeveen, prima bedrijf met prima service!

Voor mijn zoon was ik op zoek naar een refurbished laptop. Gevonden bij Computercenter Hoogeveen. Prima laptop voor een prima prijs! Zeer klantgericht en goede service!

Super !

Wauw wat een geweldig bedrijf, even op de chat vragen hoe het in zijn werk gaat, prijs afgesproken de hardware op de post gedaan en binnen 1 dag de gegevens verwijderd en het bedrag overgemaakt op mijn rekening. Ik zou die bedrijf zeker weten aan anderen aanraden.

Goed geholpen door een fout

Goed geholpen door een fout ze kwamen met een nieuwe oplossing iedereen blij top

Hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam

Prachtig concept en prettig personeel. In eerste instantie bleek de opgestuurde laptop onverhoopt niet goed te werken en niet te repareren, waarna ik een waardig aanbod voor een vergelijkbaar apparaat kreeg. Enige verbeterpuntje was de communicatie over de status van de reparatie. Maar in het licht van het eindresultaat en de beste bedoelingen is dat te verwaarlozen!

Laptop gekocht, voldoet aan de verwachting.

Online besteld en snel geleverd en goed verpakt.

Goede computer, enorm snelle levering.

Nette levering en goede service

Twee refurbished laptops gekocht voor de zoons, keurig geleverd. Beide laptops waren niet helemaal goed of niet juist geinstalleerd (aandachtspuntje?). Hiermee verder prima geholpen en nu is alles perfect werkend!

De bestelde Surface 3 pro is heel netjes en keurig volgens afspraak geleverd. Heel goede en vriendelijke service.

in een woord TOP

prima laptop voor zeker niet te veel geld.

Een refurbished computer gekocht en werkt perfect, goed verpakt en netjes op tijd.

Mijn ervaring is dat het repareren van computers op hun eigen manier heel klein werk is.

Beoordeel Computercenter gefeliciteerd en wens alle medewerkers die een zeer goede taak hebben ondernomen succes. Ik ben erg blij met de computer die ik heb gebruikt en gekocht. Ik raad het iedereen aan. Bedankt Beoordeel Computercenter voor zo'n geweldige hulp ....

Behulpzaam.

Snelle en goede service.

goede ervaring, nette pc snel geleverd met wat verrassing erbij

mijn bestelling was snel verwerkt en verstuurd, was een dag later binnen dan aangegeven, maar dat was net voor kerst met corona, das te begrijpelijk. Bij het uitpakken zaten er nog twee cadeau bonnen bij. en voor de wifi was er een net bordje ingebouwd in plaats van een wifi dongle in een usb poort. nette pc voor een nette prijs

Snelle levering en geweldige service. Telefoon helemaal op maat ingericht en migratie in orde gemaakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super service, snelle levering & product doet datgene waarvoor ik hem aangeschaft heb.

Prima service, staan open voor overleg, snelle levering

Prettige vlotte service

Goed advies, het opstartprogramma van computer center zorgt er voor dat je binnen 10 minuten de PC werkend hebt

Prima advies service

Netjes geholpen e n zeer tevreden over mijn aankoop. Prima service en vriendelijk personeel.

Ik heb 2 maanden geleden een wat oudere macbook gekocht bij Computercenter maar na nu 2 maanden gebruik ben ik er nogsteeds erg blij mee. Snelle bezorging en voor een maatschappelijke prijs en ze bellen mij 2 maandjes later hoe het nu is met mijn laptop ik vind dat wel erg goeie service. in een woord een perfecte computerwinkel.

Prima en vriendelijk geholpen.

Snel en vakkundig.

Zeer snel, vriendelijk en klasse geholpen

Wij zochten voor ons bedrijf een snelle oplossing op het gebied van ICT. Nadat in één gesprek alles was besproken, konden wij de volgende dag al direct aan de slag met alle afgenomen hard- en software.

Top service en een super snelle levering van mijn bestelling. Netjes per e-mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling. In de webshop betaal je gemakkelijk en veilig. Aanrader!

Industrieweg 80

7903 AK Hoogeveen

085 800 00 30

Over Computerzaak

Klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers. Vanuit onze winkels en online verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen én met garantie. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden.