Mooi en goed product

Snelle en goede service. Product komt overeen met wat is besproken en werken prima.

Topservice

Na een aanvraag nog wat bij te voegen (toetsenbord) werd dit zonder kosten bijgevoegd. Een aanrader!

Onterecht angst / prima laptop

Ik had een mooie laptop gezien op computercenter.nl en deze op 31 december besteld en ook direct met iDeal betaald. Omdat het een onbekende webshop voor mij was daarna toch maar even wat reviews opgezocht over de winkel. Het meerendeel was positief, maar er zaten ook een aantal negatieve tussen. Hierdoor werd ik toch een beetje angstig; voornamelijk om ik het relatief grote bedrag al had betaald en ik 'm rond de jaarwisseling had besteld. Maar mijn angst bleek onterecht te zijn, want de laptop is keurig op maandag na het weekend bezorgd en voldoet aan alle specificaties zoals vermeld op de shop. Zeer tevreden met deze snelle laptop (Intel I7 processor) voor een zeer mooie prijs.

Helaas een slechte eerste indruk...

Op 16/12 heb ik een account aangemaakt bij Computercenter en heb ik twee laptops besteld: een Dell en een HP (achterafbetaling). Wegens twijfel over de beeldgrootte heb ik in de avond om 21.17 per mail de Dell geannuleerd en aangegeven dat ik graag enkel de HP wil ontvangen. 17/12: (9.43) In de ochtend voor de zekerheid een mail gestuurd met de vraag of mijn mail goed is aangekomen, omdat ik geen ontvangstbevestiging heb gehad. (9.58) Ik krijg een email binnen met de factuur van de Dell laptop. Mogelijk een geautomatiseerd bericht ga ik maar van uit. Deze mail heb ik pas in de middag gezien en daarna beantwoord: (14:42) Per mail aangegeven dat de bestelling van de Dell geannuleerd moest worden en daarbij gevraagd of ze de mail wel lezen. (14:44) Mail ontvangen met daarin de opmerking dat ze mij al een aantal keer geprobeerd hebben te bereiken over mijn andere bestelling. Geen woord over de Dell en de annulering. Uiteindelijk heb ik telefonisch contact met Jordy. Vriendelijke man, niks op aan te merken. Geeft aan dat ze helaas een fout in het systeem hebben waarbij de HP niet beschikbaar is. Kan gebeuren. Doe er niet moeilijk om. Uiteindelijk zou er in het magazijn gekeken worden of er nog een alternatief was en dit zou teruggekoppeld worden. Geen reactie gezien vanuit Computercenter, dus ik besluit zelf terug te bellen en om aan te geven dat ik dan eigenlijk ook een bevestiging wil dat de achterafbetaling geannuleerd wordt. Ik krijg Kim aan de telefoon en bespreek bovenstaande omdat ik geen annuleerbevestiging heb gezien. Ik deel mijn verzoek dat ik dit per mail ontvang waarop staat dat de bestellingen geannuleerd zijn zodat ik dit mocht het nodig zijn bij de achterafbetalingsdienst kan aantonen. Kim belooft mij dit in orde te maken. 18/12: Geen mail ontvangen met daarin zwart op wit de annulering van de bestelling van beide laptops. (10.32) Mail naar Computercenter over wat Kim beloofd heeft. Geen antwoord. (14:15) HP factuur komt binnen.

Goed.

Snelle levering, product zoals omschreven op de website, goede actie 1jr garantie.

Perfecte levering

De door mij bestelde PC werd snel en in prima conditie geleverd. De PC was voorzien van de meest recente Windows 10 versie (updaten was niet meer nodig) en Windows was reeds geconfigureerd, zodat na aanzetten van de PC onmiddellijk met werken kon worden begonnen. Bovendien was een app geinstalleerd die hulp biedt bij het eventueel aanpassing van de configuratie, bv. het instellen van een wachtwoord, en die tevens een link biedt naar de helpdesk van Computercenter.

Laptop is boven verwachting en super snel geleverd!

Laptop was ondanks de drukke periode de volgende dag geleverd. 1 jaar garantie, factuur via de mail en een muis kado. Kortom top service!

Prima prijs voor mijn oude laptop. Zelf opgestuurd en ze hebben het afgesproken bedrag meteen overgemaakt.

Goede communicatie, duidelijk verhaal en prettige service

Dit was mijn eerste ervaring met Computercenter en zeker niet de laatste. Ik heb de service en de snelheid als zeer prettig ervaren en ik heb tevens een passende prijs ontvangen voor mijn oude laptop. Aanrader!

Super,goed

Goede service, ze doen alles voor de klanten.

Vriendelijkheid en vakkundigheid.

De medewerker heeft mij vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Ik ben tevreden met de refurbished laptop maar moest nog wel een keer terug naar de winkel om het toetsenbord te laten aanpassen. Ik vind het een goede ontwikkeling dat winkels zoals Computercenter bestaan die softwareapparaten een nieuw leven geven. Beter voor het milieu!

goed en duidelijke service

Snelle hulp bij het zoeken van de geschikte laptop voor mij. Ondanks dat ik er zelf heel weinig verstand van heb ben ik geduldig en zeer goed ingelicht over de verschillen en heb ik snel de juiste keuze kunnen maken. Ben dan ook erg blij en tevreden met mijn aangeschafte laptop. Ook handig dat ik op hetzelfde adres terug kan komen als er iets mee is, en dat er dan snel een oplossing wordt gevonden.

Batterij

De laptop is snel en werkt goed alleen niet tevreden over opladen batterij. Hele nacht opgeladen maar hij laadt niet verder dan 52%

prettige zaak om zaken mee te doen

Geweldige klantenservice en snel geregeld, snel allerlei vragen van mij kunnen beantwoorden. Kortom, ik ben super blij met de diensten die Computercenter aanbiedt.

Heb mijn computer verkocht, was allemaal snel geregeld!

Adequaat, snel en tegen een redelijke prijs

niets op aan te merken

prima verzorgd

Uitstekende service

De winkel is zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar. De lader die ik had gekocht werkte niet goed dus ik moest langs de winkel aldaar nieuwe lader gekregen mocht het toch niet werken kreeg ik een andere accu. Mijn oude pc kon ik nog inruilen en ter plekke hebben ze mijn harde schijf geëxtraheerd.

Klantvriendelijk, to the point en enthousiast

Heldere uitleg over wat het probleem was met mijn laptop. Naast een realistisch kostenplaatje ook een goede oriëntatie op een mogelijk nieuwe aankoop.

Goede en snelle afhandeling

Goede communicatie en snelle afhandeling

Uitstekende en snelle service!

Ik werd goed en snel geholpen!

Enorm goede service

Binnen enkele minuten geregeld, geld ook dezelfde dag al gestort! Super service

Goede deal en afspraak.

Prettige communicatie en snelle reactie en betaling. Top!!!

goede ervaring

goed advies gehad

Industrieweg 80

7903 AK Hoogeveen

085 800 00 30

info@computerzaak.nl

Over Computerzaak

Klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers. Vanuit onze winkels en online verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen én met garantie. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden.