Een laptop gekocht, krijg helaas geen enkele reactie op mijn vraag van een week geleden!

Beste mensen, het is bij deze organisatie blijkbaar garantie tot aan de deur want na levering had ik een vraag omdat ik mijn laptop niet kon inrichten, krijg ik dus geen enkele reactie op. Nu staat de laptop in de hoek ongebruikt! Kan er niets mee en ben er niet blij mee!

Snelle levering, Goede verpakking en uitstekende communicatie

snelle en vriendelijke service

Het laptopprobleem waarvoor ik een afspraak maakte is op een snelle en voorzover ik dan kan beoordelen afdoende manier opgelost.

snelle levering zonder probleem heb al is 1dag vertraging maar dat was vanuit 020

word snel bezorgt

Snel bezorgt geen poespas

ok

Są ok

Contactueel plezierig en attent!

Goed contact, het lijkt me dat ik een pico compu heb gekocht, heel fijn dat van de oude doc’s zijn overgezet! Finale test kan verbeterd! De

Super geholpen door klantgerichte medewerker!

Per toeval bij Computercenter in Hoogeveen gekomen. Ben op een vriendelijke manier ontvangen en de medewerker heeft mij keurig geholpen. Waar nodig werd er een extra (technische) toelichting gegeven. Hier kunnen andere winkels een voorbeeld aan nemen! Kom hier zeker in de toekomst nog weer terug! Een aanrader!

geweldig

Eerlijke producten,betrouwbaar,vriendelijke hulp,en fijne betaalmogelijkheden,toppie

Prima geholpen

Prima geholpen. Op zoek naar een tweedehands laptop voor schoolgebruik. Goede uitleg gekregen. Voor we hem meekregen is de laptop nog goed bekeken en bijgewerkt. Tot op heden werkt hij prima en snel. Kortom tevreden!

Klantgericht dmv goed luisteren

Kwam “blanco” naar Hoogeveen voor een notebook. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd zonder met een onnodig duurder exemplaar de winkel te verlaten waar maak je dat nog mee!!

Grandioos!!!!

Duidelijke info. Zeer klantvriendelijk

Prima laptop voor een eerlijke prijs

Prima laptop voor een eerlijke prijs. Probleem met accu werd de volgende dag snel en na alle tevredenheid opgelost.

Mijn eerste indruk van deze winkel is zeer positief

Had een Macbook ingeruild omdat ik wat anders wilde aangezien ik de macbook weinig tot bijna niet gebruikt heb, en omdat macOS niet mijn ding is. Daarvoor heb ik de Fujitsu laptop gekregen. Helaas viel het mij na een paar dagen dat het scherm dode pixels bevatte. En ik heb deze dan ook gemeld, waardoor men het scherm heeft vervangen. Prima opgelost zo. Mijn ervaring met deze winkel is dan zeer positief.

vriendelijk deskundig en snel

handige jongens die snel een probleem met de laptop hebben veholpen tegen een hele schappelijke prijs.

hadden ivm opleiding snel een computer nodig en de levering was echt top

Uitstekende (custom) service

Uitstekend geholpen door Yordi in Zwolle. Inmiddels al 2 laptops hier gekocht en 1 laten upgraden. Behulpzaam, vriendelijk en kennis van zaken. Blij en tevreden met mijn nieuwe refurbished aankoop!

Voortreffelijk

Snelle en goede afhandeling,binnen 12 u was mijn bestelling in huis...ga zo door.

Ziet er goed uit.

Goed uitziende Desktop. Jammer dat POST.NL 24 uur vertraging had.

Geweldig.

Een dell optiplex 3010 desktop gekocht,en wauw ziet er van binnen en buiten zeer goed uit,bezorgd binnen een dag,een aanrader Computercenter,top.

Mooie prijs snelle service

prima geregeld.

zaterdagavond besteld en dinsdag in huis.pc werkt perfect dus ben er zeker tevreden mee.

Snelle en duidelijke service, goede producten

Ik heb een laptop in geruild voor een gebruikte via computerservice. Ik ben erg blij ermee, ook met de snelle en juiste service.

Binnen een dag was mijn laptop weer gemaakt. Snelle en vriendelijke service, aan te raden! (Groningen)

geweldige service, snelle levering

Makkelijke site, overzichtelijk, goede beschrijvingen, snelle service

Industrieweg 80

7903 AK Hoogeveen

085 800 00 30

Over Computerzaak

Klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers. Vanuit onze winkels en online verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen én met garantie. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden.