Super service

Ik heb nu 2 keer een laptop bij hun besteld , het komt super snel en netjes binnen. bevalt het product niet helemaal , kosteloos opsturen en ze kijken samen naar het probleem en sturen u een nieuwe op . super service Groetjes

Gewoon goed

Bestelling zoals beschreven.... Een belletje of alles goed is en naar behoren functioneert... Echt gewoon GOED

Snelle levering en fijn telefonisch contact

Prima product en duidelijke uitleg bij mijn vragen. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Prima reverbished laptop.

Snelle bezorging, goed verpakt, mooie kleine laptop, vriendelijk personeel, goed aangekondigde bezorging per email. Voldoet prima aan de verwachting!

Omlangs heb ik hier een razer blade 13 stealth gekocht en het is een zeer fijne laptop, ook al heeft het apparaat ook een paar kleine nadelen waarvan het grootste probleem is dat hij zeer heet wordt tijdens het gamen. En ook niet lekker afkoelt sinds het gemaakt is van aluminium (wel lekker voor de winter). Voor de rest is mijn aankoop hier heel soepel gegaan en het geen problemen gehad. Ik heb hierbij ook klarna gebruikt om later te betalen en daar had ik ook geen problemen mee en hoefde voor de rest ook niet meer te betalen door het gebruik te maken van hun service. Ik raad de lezer zeker aan om hier hun aankoop te doen !

Goed advies, duidelijk verhaal, snelle service

Ik was opzoek naar een laptop voor mijn studie naast mijn werk. Een compacte, snelle, lichte, betaalbare laptop. Van tevoren had ik al gekeken wat er tweedehands beschikbaar was zodat ik snel een beslissing kon maken. Na het gesprek is de laptop gereedgemaakt en kon ik die de volgende dag ophalen. De gratis muis en hoes waren niet nodig geweest. Tip van mij zou zijn laat iemand kiezen tussen bepaalde producten of geef een tegoed zodat je iets kan uitzoeken waar je wel iets aan hebt.

Good computer and service

I bought a mid-gamma laptop for an affordable price. The state was spotless and customer service was excellent. I would recommend this to anyone needing a decent computer for an excellent price.

Geweldig geholpen.

Eenmaal met pensioen zat ik zonder laptop; door de Computerzaak ben ik op een goed spoor gezet van een fijne kleine laptop. Hier ben ik heel blij mee. De programma’s die er op zitten helpen me goed verder. Toen ik problemen had met mijn externe dvd apparaat ( kon hem niet terug vinden) ben ik uitstekend geholpen. Niets dan lof!

mooie laptops en notebooks. voor degelijke prijs.

Vond jullie via internet in Zwolle ,en zocht een laptop voor mijn dochter. We waren binnen 10 minuten geslaagd. Mooie HP elite i5 als nieuw , en niet te groot. Alles wat de verkoper zei klopte. Accu perfect ,alles werkt, en 2 jaar garantie. Mijn dochter is er heel blij mee , en gebruikt hem nu al 6 maanden voor school. Tot nu toe zeer tevreden.

Snel en gemakkelijk en goede service.

Aardige mensen en kennis in hun vak.

Goede service en aandacht.

Heel tevreden over de aankoop van de laptop. Complimenten voor de nazorg.

Keurig geholpen

Heb goed advies ontvangen en een aantal laptops mogen proberen. Toen die niet bij mij bleken te passen kon ik ze zonder problemen weer retourneren. Vriendelijk personeel.

Fantastisch!

Van mij krijgt deze zaak een dikke 10! Prijs/kwaliteit is heel goed. Je koopt dan wel een gebruikte laptop maar zij zorgen ervoor dat de laptop als nieuw is. Daarbij was de laptop de volgende dag al in huis, stevig verpakt!

Laptop gevonden precies die ik zocht, voor een goede prijs. Wel wat krasjes op bovenkant maar werkt prima. Snelle levering.

Goede service & prima laptop.

Ik kreeg alle service die ik nodig had, en tevens werkt de laptop precies zoals is aangegeven. Ik ben echt blij met de uitkomst en het is zeker een aanradar voor iedereen!

Geen problemen met reburst computers gehad heb hem nu al een tijdje ik vond wel te weinig GB aan werk geheugen maar zelf geupgrade en werkt nu best

Fijne service, snel verzonden. Zeer goede staat. Gebruiksklaar. Was helemaal verrast toen ze na een paar maanden belden om te vragen of ik tevreden was en de of de laptop nog goed functioneerde. Ik beveel ze aan en mijn volgende laptop koop ik ook hier.

Goed geholpen in Zwolle

Een kleine aanpassing aan mijn pas gekochte laptop was snel en vakkundig geregeld in de winkel in Zwolle.

Zeer te vreden

Zeer te vreden over de laptop (tot nu toe haha) En de jonge die ons er mee geholpen heeft in zwolle, ook zeer klantvriendelijk

prima apparaat

Goede informatie, jammer dat in Arnhem de zaak gesloten is waardoor ik niet in mijn directe omgeving kan binnenlpen.

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop bij Computerzaak. De gekochte laptop ziet er uit als nieuw en wekt perfect.

Snel, professioneel en zeer betaalbaar.

Ik zocht een goede refurbished laptop voor privégebruik. Bij computerzaak ben ik eigenlijk direct geslaagd. Hoefde er niet lang over na te denken. Deze HP probook doet alles wat ik wil en ziet er ook nog eens netjes en gaaf uit. Ze zijn ook heel klantvriendelijk. Ook telefonisch hebben ze me goed voorgelicht.

Laptop werkt uitstekend

Ik heb laatst een laptop bij computerzaak gekocht en hij werkt zoals verwacht. Ik had eerst mijn twijfels over het refurbished maar ondanks enkele lichte gebruikssporen op de buitenkant werkt de laptop perfect.

Advies en service

Prettige sfeer en snel geholpen. Goed en duidelijk advies gekregen na het beluisteren van de wensen. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Goede keus kunnen maken en geen spijt van de aankoop.

Zoals het hoort

Industrieweg 80

7903 AK Hoogeveen

085 800 00 30

Over Computerzaak

Klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers. Vanuit onze winkels en online verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen én met garantie. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden.