Prima winkel

Ik werd goed geholpen bij mijn aankoop van een laptop.

fijn

goede en fijne computer

Betrouwbaar bedrijf

Tevreden met de aankoop, in 3 termijnen betaald.

Een goede laptop. Start snel op en compleet geleverd.

Prachtige laptop voor zeer scherpe prijs

Door een collega ben ik op refurbished laptop’s gewezen en uiteindelijk bij Computercenter mijn laptop besteld. Kan niet anders zeggen: de laptop voldoet volledig aan de beschrijving op de website. Ziet er keurig uit met een uitstekende accu en netjes verpakt/verzonden . Top!

Simpel en snel

Laptop die aan mijn eisen voldeed gevonden via zoekmachine. Besteld en super snel ontvangen.

fantastisch

goede service klant vriendelijk helpen je met keuzes

Snel en goed geleverd

Snel geleverd en het werkt goed

Goede waar en goede service

Behalve de bijgeleverde oplaadkabel zeer tervreden over de refurbished thinkpad van Lenovo

Snel en goed geregeld

Paar dagen nadat ik een laptop heb besteld had ik hem ontvangen zonder problemen. Laptop werkt perfect alles wat er stond op website klopte ook.

goed geregeld

Ik had een fujitsu laptop besteld via computercenter.nl . Laptop werkt perfect, was er snel en ik werd zelfs nog eens na-gebeld om te vragen of ik nog hulp nodig had. Top bedrijf. Ik ga er zeker vaker gebruik van maken.

Prima voor elkaar

Prima voor elkaar

Alles 100% !!!

Ik kreeg precies wat beloofd was , soepel en snel én dat voor een bijzonder prettige prijs.

Superservice

Doen wat ze beloven!

fijn

fantastisch

Goede kwaliteit.

Snelle levering. Goede kwaliteit en scherpe prijzen. After sales is zeer netjes en nog nooit mee gemaakt.

Snelle levering, goede producten tegen scherpe prijzen en een uitstekende service!

Niet alleen een goede prijs/kwaliteitverhouding en een heldere website, maar ook goede service en snelle bezorging. Laptop meteen klaar voor gebruik incl. handig opstartscherm om je op weg te helpen.

super laptop voor een mooie prijs

snelle levering goede prijs ik ben erg tevreden koop hier graag nog een keer als dat nodig is

Goede aankoop, prettig verkooptraject.

Via internet bij de site uitgekomen. Heel handig dat je zelf parameters kan invullen van waar je naar op zoek bent qua laptop/pc. Snelle levering en alles is zoals verwacht. Product ziet er netjes uit. Alles werkt naar behoren.

Een goed werkende computer. Een nieuwe inhoud in een gebruikt jasje. Waarom nieuw kopen wanneer er refurbished bestaat!

Goede en duidelijke site. Levering was prima.

De producten zijn makkelijk te bekijken en het aanbod wordt regelmatig vernieuwd. De bestelling kon vlot worden geplaatst en de levering was ook snel.

prima computers en als er wat is word ik meteen gebeld.

Ik heb er nu 2 keer een laptop van apple gekocht en ik ben er erg tevreden mee. Is een fijne computer en hij doet het goed. Toen ik het gekocht had belde iemand me op dat er een klein barstje in zat en of ik het nog wel wilde hebben. Ik zei ja hoor. Nu moet je heel erg goed je best doen om dat kleine barstje te zien dus ik ben nog steeds heel blij er mee en de service is prima.

goede service

computer en beeldscherm voldoen goed en draait prima. alleen de veel te grote dozen en de opvulling zijn miss. een aandachtspunt.

Afspraak is afspraak

Levering zoals besteld. Geen onvolkomenheden.

Industrieweg 80

7903 AK Hoogeveen

085 800 00 30

Over Computerzaak

Klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers. Vanuit onze winkels en online verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen én met garantie. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden.