Nog steeds de goederen niet gekregen, de delivery is de slechtste service ooit ervaren!
Eerst en vooral stuurde ik jullie een bericht dat ondanks het volledige address was ingevoerd, jullie systeem het huisnummer niet had opgenomen. Ik stuurde een mail maar kreeg daar geen antwoord op. Can zodra Chronopost mij een bericht stuurde vulde ik nog een keer het huisnummer en belde om zeker te zijn dat dit bericht werd gekregen. Daar kreeg ik telefonisch een positief antwoord op. Vrijdag bleven we thuis om op de levering te wachten die zou tussen 11:30 en 13:30 aankomen. We kregen om 13:30 een bericht de de leverancier gebeld had (maar hebben nooit dat belletje gekregen) en het huisnummer niet had! We belden onmiddelijk chronopost maar daar zeiden ze dat ze er niets konden aan doen. De leverancier was zelfs niet tot aan de straat gekomen (50 m lange straat en we waren buiten aan het wachten). Een grote leugen. We moesten dus online een andere datum invoeren wat we dan voor vandaag planden. We zijn terug de ganse dag thuis gebleven daar waar we ontzettend veel te doen hadden. Het platform duid aan dat de goederen worden geleverd tussen 8u en 18u. Het is nu 18u en er is geen leverancier geweest, we hebben geen bericht gekregen, en een ganse dag verknoeit. Graag actie van jullie